Bruma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisini almak istemezsek Sefer'de olabilir. Sefer'de 20 maç oynarsa satın alma opsiyonunda bir dk zorunluluğu var mı? Yani 20 maç ama en az 45 dk gibi mi yoksa 1 dk süre alsa da sayılıyor mu?Takımdaki tek gerçek sol bekin direkt kadro dışı bırakılacağını düşünmüyorum.
Gomis ilerleyen haftalarda olmayacak ama öyle gözüküyor.
U21 ler maç kadrosunda yabancı sayılmicak sanırımO anlamda demedim yav 16 yabancı var 2sini maç kadrolarına alamıcaz.
Orhan Uluca'nın geçen bir yorumu/önerisi vardı. Footbonaut temin edip Kerem'i içinden çıkarmamak lazım. Tembel oyuncu olduğunu ben de düşünmüyorum ancak daha fazlasını yapması gerekiyor zirvede kalmak istiyorsa.Kerem çok çalışıyor beyler. Öyle tembel bir adam değil.
Kerem geldiği günden beri herkes oynamalı derken hep eleştirdim. Çocuk hep geçiş mentalitesiyle oynamış, aldığı topları risk alarak kullanmış ve çok top kaybetmiş. Geçen sene de bozuyord takımı ama risk almak farklı türde goller atmasını sağlıyordu.
Ondaki sıkıntı yetenek ya da çalışmak değil, oyun alışkanlıklarnı kıramıyor, Burak Yılmaz da böyleydi mesela, 30undan sonra pas oyununda top kaptırmamayı öğrendi. Bizdeyken tribünde beni çıldırtıyordu, çok fazla top kaybediyorduk onun yüzünden.
Biri forvetlerden biri olacak garanti Mata'nın hazır olana kadar o da olmaz 3 hafta gibi. Mata hazır olduğunda ise forvetlerden biri ve Ross olur tahminim.O anlamda demedim yav 16 yabancı var 2sini maç kadrolarına alamıcaz.
Attırcan Aziz videosunu haU21 ler maç kadrosunda yabancı sayılmicak sanırım
O anlamda demedim yav 16 yabancı var 2sini maç kadrolarına alamıcaz.
Orhan Uluca'nın geçen bir yorumu/önerisi vardı. Footbonaut temin edip Kerem'i içinden çıkarmamak lazım. Tembel oyuncu olduğunu ben de düşünmüyorum ancak daha fazlasını yapması gerekiyor zirvede kalmak istiyorsa.
MM konusuna katılmıyorum daha doğrusu katılıyorum da o herif sıkıntılı bir salalım gitsin gelsin gelirse, gelmezse de 6 m euroya onun verdiği etkiyi alacağımız adamı her türlü buluruz.Ross-biride kesin sakatlanir ben tam takim oldugumuzubhic hatirlamiyorum tarih boyunca muhakkak biri hep sakatlaniyordu
Ayriyeten su seferovicin 16 mac olayi dogruysa tam firsati
Boyle oynamaya devam ederse diye ekleyeyim, aslinda ben duzelecegini dusunenlerdenim seferovic bu boru degil weghorst vari forvetlerin agababasiydi bu
Bence yapilanmada buyuk sorun yok
Yonetimin bence uc hatasi vardi
Iki taneye dustu
Ilki hoca secimiydi
Gaziantep macinda benim nazarimda boyle bir sorun kalmadi
Ikincisi mm nin 250 bine gitmesi
Onada caylaklik donemi diyelim
Ucuncusude rashica secimi
Oraya daha NET bir adam olmaliydi
Iyi oynarsa o sorunda kalkiyor
Sefer de düzelme ihtimali olabilir geçen sene baya az süre almıştı bu tarz uzun boylu ve fizikli bir futbolcular için maç temposu gerekiyor olabilir.MM konusuna katılmıyorum daha doğrusu katılıyorum da o herif sıkıntılı bir salalım gitsin gelsin gelirse, gelmezse de 6 m euroya onun verdiği etkiyi alacağımız adamı her türlü buluruz.
Sefer konusunda aynı noktadayım Weg gibi bir herifken yürüyecek hali yok sahada gariptirki, ama en azından DK'ya kadar Sefer'den vazgeçileceğini sanmam, DK sonrası salabiliriz düzelmezse. Anlaşmadaki maç sınırı ve opsiyonun da amacı buydu zaten.
Yerli konusunda acaba diyorum ama biraz açıkçası, Kazımcandansa Emir'i göndermesek onu denesek daha mı iyidi o da muamma.
Rashica konusunda haklısın ama anlatılana göre hem defans arkası koşusu iyi hem de tekniği.
Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.Sefer de düzelme ihtimali olabilir geçen sene baya az süre almıştı bu tarz uzun boylu ve fizikli bir futbolcular için maç temposu gerekiyor olabilir.
Dünya kupasına kadar kendisini sakınma cabası olabilir mi acabaKatılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.
Giresun ve Trabzon maçlarında baya kötüydü hatta rezaletti son maç girdikten sonra son dakika da golü kaçırdı daha doğrusu Günay ekstra şekilde kurtardı rakibe çarpmasa baya şu an psikolojik olarak çökmüş olacaktı hem de taraftarla arası baya bozulacaktı belki gol moral ve toparlanması sağlar. Yalnız işin ilginç tarafı Gomis 10 kişi kaldıktan sonra dahi oynadı hiç sırıtmadı geçen sene geldiğinde kendisi de fiziksel olarak hazır olmadığını söylüyordu demek ki doğruymuş bu sene kamp yedikten sonra dipdiri hale gelmiş baya faydalanırız gibi gözüküyor.Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.
Oynayamazki bu haliyle.Dünya kupasına kadar kendisini sakınma cabası olabilir mi acaba