GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımdaki tek gerçek sol bekin direkt kadro dışı bırakılacağını düşünmüyorum.

Gomis ilerleyen haftalarda olmayacak ama öyle gözüküyor.
Bonservisini almak istemezsek Sefer'de olabilir. Sefer'de 20 maç oynarsa satın alma opsiyonunda bir dk zorunluluğu var mı? Yani 20 maç ama en az 45 dk gibi mi yoksa 1 dk süre alsa da sayılıyor mu?

Kerem çok çalışıyor beyler. Öyle tembel bir adam değil.

Kerem geldiği günden beri herkes oynamalı derken hep eleştirdim. Çocuk hep geçiş mentalitesiyle oynamış, aldığı topları risk alarak kullanmış ve çok top kaybetmiş. Geçen sene de bozuyord takımı ama risk almak farklı türde goller atmasını sağlıyordu.

Ondaki sıkıntı yetenek ya da çalışmak değil, oyun alışkanlıklarnı kıramıyor, Burak Yılmaz da böyleydi mesela, 30undan sonra pas oyununda top kaptırmamayı öğrendi. Bizdeyken tribünde beni çıldırtıyordu, çok fazla top kaybediyorduk onun yüzünden.
Orhan Uluca'nın geçen bir yorumu/önerisi vardı. Footbonaut temin edip Kerem'i içinden çıkarmamak lazım. Tembel oyuncu olduğunu ben de düşünmüyorum ancak daha fazlasını yapması gerekiyor zirvede kalmak istiyorsa.

Bu seneyi atlatalım seneye bence yabancı sınırını 14'de de bırakmayacaklardır kural tamamen kalkıp farklı kriterler getirebilirler AB pasaportu serbest kalabilir. Türk futbolcuları formayı kapmak isterse kapabilir aksi durumda kulüplere büyük yük oluyor Kaan Ayhan için bile 4.5'a anlaştığımız adamı son gün kuralı bilen kulüp 6 m euro'ya satmaya çalıştı transferin olmaması bence bizim için daha iyi oldu.

O anlamda demedim yav 16 yabancı var 2sini maç kadrolarına alamıcaz.

Ross-biride kesin sakatlanir ben tam takim oldugumuzubhic hatirlamiyorum tarih boyunca muhakkak biri hep sakatlaniyordu

Ayriyeten su seferovicin 16 mac olayi dogruysa tam firsati

Boyle oynamaya devam ederse diye ekleyeyim, aslinda ben duzelecegini dusunenlerdenim seferovic bu boru degil weghorst vari forvetlerin agababasiydi bu

Bence yapilanmada buyuk sorun yok

Yonetimin bence uc hatasi vardi
Iki taneye dustu

Ilki hoca secimiydi
Gaziantep macinda benim nazarimda boyle bir sorun kalmadi

Ikincisi mm nin 250 bine gitmesi
Onada caylaklik donemi diyelim

Ucuncusude rashica secimi
Oraya daha NET bir adam olmaliydi
Iyi oynarsa o sorunda kalkiyor

her hafta 2 yabancının tribünde olması kötü oldu.huysuzluk çıkarmazlar umarım biri zaten ross olur uzun bir süre diğeri de gomis yada sefer performansa göre.daha bunun sakatlığı falan da var yani.

elalemin genc oyuncularına imrenmek yerine,bu yerli kuralı konusunda potansiyelli altyapı oyuncularına inanmayı seçmeliyiz.öyle yenik durumda iken,baskı altındayken hamzayı 7 dk oynatmakla olmaz bu iş.güvenelim,karşılıgını alacagız zamanla

Ross-biride kesin sakatlanir ben tam takim oldugumuzubhic hatirlamiyorum tarih boyunca muhakkak biri hep sakatlaniyordu

Ayriyeten su seferovicin 16 mac olayi dogruysa tam firsati

Boyle oynamaya devam ederse diye ekleyeyim, aslinda ben duzelecegini dusunenlerdenim seferovic bu boru degil weghorst vari forvetlerin agababasiydi bu

Bence yapilanmada buyuk sorun yok

Yonetimin bence uc hatasi vardi
Iki taneye dustu

Ilki hoca secimiydi
Gaziantep macinda benim nazarimda boyle bir sorun kalmadi

Ikincisi mm nin 250 bine gitmesi
Onada caylaklik donemi diyelim

Ucuncusude rashica secimi
Oraya daha NET bir adam olmaliydi
Iyi oynarsa o sorunda kalkiyor
MM konusuna katılmıyorum daha doğrusu katılıyorum da o herif sıkıntılı bir salalım gitsin gelsin gelirse, gelmezse de 6 m euroya onun verdiği etkiyi alacağımız adamı her türlü buluruz.

Sefer konusunda aynı noktadayım Weg gibi bir herifken yürüyecek hali yok sahada gariptirki, ama en azından DK'ya kadar Sefer'den vazgeçileceğini sanmam, DK sonrası salabiliriz düzelmezse. Anlaşmadaki maç sınırı ve opsiyonun da amacı buydu zaten.

Yerli konusunda acaba diyorum ama biraz açıkçası, Kazımcandansa Emir'i göndermesek onu denesek daha mı iyidi o da muamma.

Rashica konusunda haklısın ama anlatılana göre hem defans arkası koşusu iyi hem de tekniği.

MM konusuna katılmıyorum daha doğrusu katılıyorum da o herif sıkıntılı bir salalım gitsin gelsin gelirse, gelmezse de 6 m euroya onun verdiği etkiyi alacağımız adamı her türlü buluruz.

Sefer konusunda aynı noktadayım Weg gibi bir herifken yürüyecek hali yok sahada gariptirki, ama en azından DK'ya kadar Sefer'den vazgeçileceğini sanmam, DK sonrası salabiliriz düzelmezse. Anlaşmadaki maç sınırı ve opsiyonun da amacı buydu zaten.

Yerli konusunda acaba diyorum ama biraz açıkçası, Kazımcandansa Emir'i göndermesek onu denesek daha mı iyidi o da muamma.

Rashica konusunda haklısın ama anlatılana göre hem defans arkası koşusu iyi hem de tekniği.
Sefer de düzelme ihtimali olabilir geçen sene baya az süre almıştı bu tarz uzun boylu ve fizikli bir futbolcular için maç temposu gerekiyor olabilir.

okan burugu kadir subasından haberdar edin altyapı hocaları.sagbekte ali turap,solbekte kadir subasından iyisi yok yerli olarak

@GSfutbolakademi

Sefer de düzelme ihtimali olabilir geçen sene baya az süre almıştı bu tarz uzun boylu ve fizikli bir futbolcular için maç temposu gerekiyor olabilir.
Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.

Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.
Giresun ve Trabzon maçlarında baya kötüydü hatta rezaletti son maç girdikten sonra son dakika da golü kaçırdı daha doğrusu Günay ekstra şekilde kurtardı rakibe çarpmasa baya şu an psikolojik olarak çökmüş olacaktı hem de taraftarla arası baya bozulacaktı belki gol moral ve toparlanması sağlar. Yalnız işin ilginç tarafı Gomis 10 kişi kaldıktan sonra dahi oynadı hiç sırıtmadı geçen sene geldiğinde kendisi de fiziksel olarak hazır olmadığını söylüyordu demek ki doğruymuş bu sene kamp yedikten sonra dipdiri hale gelmiş baya faydalanırız gibi gözüküyor.

Dünya kupasına kadar kendisini sakınma cabası olabilir mi acaba
Oynayamazki bu haliyle.

Embolo Okafor oynar.

Her İsviçre maçında ulan keşke bizde olsa dediğim adamdır Sefer; tam bizim ligin adamı o yüzden üzücü şu hali.

90 maça çıkmış bir adam MT'de öyle az buz bir kariyeri de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt