- 2 Temmuz 2011
- 137.626
- 58.644
- 5.488
midsö fred çakmaktaşdaki barneye benziyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilit pasları fena değil
Saha görüşü de fena değil ama çok hızlı oynamak istiyor.
Bu da geçiş alışkanlıkları yüzünden. Aldığı topu anında kullanma çabasında hep, basmayı bilmiyor.
Pva + forvetlerden biri girmez2 yabancı kadroda olmayacak zaten. Gelecek haftalarda ciddi sorunlar olacak bunun yüzünden.
Takımdaki tek gerçek sol bekin direkt kadro dışı bırakılacağını düşünmüyorum.Pva + forvetlerden biri girmez
o konuda pek bilgim yok ama forvetlerden biri olur dısarıda kalan2 yabancı kadroda olmayacak zaten. Gelecek haftalarda ciddi sorunlar olacak bunun yüzünden.
Kim diyor? Cok şukuryalanmıs çok şükür
Emre Taşdemir alır formayıTakımdaki tek gerçek sol bekin direkt kadro dışı bırakılacağını düşünmüyorum.
Gomis ilerleyen haftalarda olmayacak ama öyle gözüküyor.
herkes müthis orta yaptigini düsünüyor ama gecen sezon %20 ile oynamis sanirim ortalardakazımcan hakkında bir öngörüm var ama söylemeyecegim.yaşayıp görün
2 yabancı kadroda olmayacak zaten. Gelecek haftalarda ciddi sorunlar olacak bunun yüzünden.
adamlar yalancı yaKim diyor? Cok şukur
O anlamda demedim yav 16 yabancı var 2sini maç kadrolarına alamıcaz.Emrelerin takima katkisi yok ki
Olmadigi icin bir farklilik olmayacak
Taylan ztn serbest dususde
Bu takim tam altyapidan topcu cikartabilecek takim
Simdi kimseyi ovmeyeyim sakatlanirlar fln
Nazar degmesin
Ama 2 tanesinde muthis gelecek var
Ayriyeten okan ceszr davranip adasini oynatirsa hicbir sorunumuz kalmiyor
Birde 2 yerde banko 4 adamin var
Yunus-kerem
Apo-emin
O 1 yerede hoca hocaligini gosterecek
Yauv ayriyeten isminlede hitap edemiyoruz
Bi kere yazdim hemen editlemis bi mod
Aliskanlik var admin hitap sekli filan komik geliyor keramettin ne yauv
Insan yazarken yoruluyor
Guzel bi isim ver kendine![]()
Çocuk forvet yav denizli bunağı sol ayak diye beke koymuş işteherkes müthis orta yaptigini düsünüyor ama gecen sezon %20 ile oynamis sanirim ortalarda