GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raşit, Hollanda liginde bir sezonda 12 asist yapmis, Almanya'da 9 assist ve 10 gol 5 asist yaptigi sezonlar var. EPL'de kotu olmasi fazla sorun degil. Orada nice oyuncular döküldüler. Verdigim istatistikler sadece lig maclari.
daha 26 yasına yeni basmış yav

Adsız.webp

Naci Ünüvar,Türk statüsünde oynayabiiyor mu.? Yanılmıyorsam O da Hollanda milli takımını seçmişti. Gerçi kendisi hiç oynadı mı.? Yusuf Demir almışken seneye de Burak İnce’yi alalım. Tabii 1 numaralı transfer hedefimiz Doğan Alemdar olmalı bence.

Alanya Ankaragücü maçını izleyenler, kiralıklarımız nasıl oynadı sizce?

Rachica a neye göre kerem diyosunuz anlayamıyorum. Belliki izlemeyenler yorum yapıyo.
Bu adam iki ayağını kullanıyo. Çok iyi şutları var. Keremle alakası yok sutlarin. Sertlik ve isabet olarak. Çalım yeteneği keremden çok daha iyi. Keremin son tercihleri çok iyi değil. Rashica taşıdığı topu olumlu kullaniyo. Top kontrolü keremle alakası yok. Kerem top kontrolü yapmadığı için sürekli kaybediyor. Bu adamın böyle birşeyi yok hatta tam tersi.
Defansa katkısı keremden çok daha fazla. Bitiriciligi keremden iyi santrafor olarakta oynayabiliyo. 10 no olarakta
Keremin yapamadığı herşeyi yapıyo. Bunu zaten izleyince anlarsınız. Vay be bizimde kanat oyuncumuz var dersiniz.
Derdim Keremi boklamak değil ama Kerem iyi bir kanat oyuncusu olmak istiyosa bu özelliklerini geliştirmesi lazım. Oldum havasına girdiği için bu sene böyle oldu zaten. Genç ve gelişebilir ki bunu cok isterim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt