Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.769
- 18.861
- 1.188
Güncel kadro ile gecen sezon Barcelona maclari ne olurdu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel kadroyla Uefayı 2 lemek işden bile değil rengim.Güncel kadro ile gecen sezon Barcelona maclari ne olurdu acaba
Bu hafta sadece geçen haftadan farklı olarak Gomis Seferoviç olur yeni oyuncuları hoca oynatmaz maçın durumuna göre ikinci yarı alabilir
Tjk bitişiyle Soton bitişi arasında 1 ay mı ne var ama ikna edilebilir.Bence Redmond bizim için listede Rashica'nın üstündeydi, yoksa Nevzat adını zikretmezdi o şekilde. Yine de Bjk'ye gittiği şartlarda istemezdim. Bir yıllık kontrat istemiş sonunda İngiltere'ye dönme konusunda ısrarcıymış. Bir de Bjk bir yandan Göztepe'ye iki tane topçu vermiş Soton'un sahibi aynı zamanda Göztepe'nin yeni sahibi.
Seney kontrati biticek çok fazla oyuncu var onlara gidebiliriz kanat oyuncusu için.Tjk bitişiyle Soton bitişi arasında 1 ay mı ne var ama ikna edilebilir.
Rashica'yı beğensek 7-8 vermek lazım, bana mantıklı gelmedi açıkçası.
Oynayacak uc yerli Okan, Abdulkerim ve Yunus olmali.
Aslında oynatır fakat yerli sorunundan dolayı oynatmazsa oynatmaz yoksa Kerem bu formuyla mutlaka biraz dinlendirilmediBen cidden bu işi anlamıyorum bir tek bizde var..Anadolu takımı 1 gün önce aldığı adamı direk 11e koyuyor bjk delle aliyi aldı direk 11 başlattı biz neden bekliyoruz abicigim ısrarla kerem bu kadar kotuyken yenilerden birini koymazsa yazıklar olsun derim..Kimse bir bok bilmiyor da bir bizimkiler mi biliyor yıllardır aynı muhabbet..
Orda da emin kazımcan biraz acemi gelir diye oynatmaya bilirPvA yerine Kazımcan’ı denemek lazım ilk önce ilk 11’de.