GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerden helak olacaklar belli oldu mu
yiğit kamkim twiterdan açıklamalarda bulunmadi mi halen

Uyan büyük GSC, biraz Icardi konusun bana, daha hala inanamiyorum. Rüyamda kuslara müthis cakiyo 3-1 oluyo skor tabelasi stadimiz full yikiliyo gülümseyerek uyandim

Dünden beri kadro kuruyorum, kuruyorum sonra siliyorum. Olmuyor lan.. Şu üç yerli işi bizi çok bozacak.

6 bölge için yerli kullanımı olabilir, diğer bölgeler ona bile kapalı. Sol stoper banko yerli kalan 2 bölge kritik..

Sağ Yunus, Sol Kerem.. Bunlardan biri de kesin oynar. Rashica daha çok sağ kanatta oynuyor. Ama solda da oynar.

Diğer alternatif kale, sol bek ve orta saha.. Bazı orta sahayı tutman gereken maçlarda oliviera yerine Berkan oynayabilir ama daha Midtsjö var. Bence Kazımcan hem genç, hem PVA kesilmesi kolay orası zorlanmalı. Kerem bu rekabetten pasaportuna güvenmeyip toplanarak çıkarsa güzel olur.

Bu hafta sadece geçen haftadan farklı olarak Gomis Seferoviç olur yeni oyuncuları hoca oynatmaz maçın durumuna göre ikinci yarı alabilir

Transfer yapmakla isin bittigini sanan egzotik fmciler yakin da bu sezon bitti onumuze bakalim basliklari acmaz umarim malum bu aralar cunuplugun nirvanasindayiz camia olarak

Allah sakatlik kaza bela vermesin herseyden önce

Bu sezon ki tek artimiz transferlerden ziyade sadece ligde oynuyor olmamiz ve yeni hocamiz

Lige odagimizi tam verebilirsek bu kadronun yarisiyla bile kupayi alabilecek bir kulubuz

3 yerli kurali mevcut fakat daha fazla yerlilerimizin oynamasini temenni ederim hamza emin kazım gibi gencleri parlatarak gelecek bir sampiyonluk eminim herkes icin cok daha kiymetli olacaktir.

Bu hafta sadece geçen haftadan farklı olarak Gomis Seferoviç olur yeni oyuncuları hoca oynatmaz maçın durumuna göre ikinci yarı alabilir

Ben cidden bu işi anlamıyorum bir tek bizde var..Anadolu takımı 1 gün önce aldığı adamı direk 11e koyuyor bjk delle aliyi aldı direk 11 başlattı biz neden bekliyoruz abicigim ısrarla kerem bu kadar kotuyken yenilerden birini koymazsa yazıklar olsun derim..Kimse bir bok bilmiyor da bir bizimkiler mi biliyor yıllardır aynı muhabbet..

TFF maçlar 13 kişi oynanmalı diye başvuralım.

Dışarıda bırakılacak 2 yabancı ve oynayacak 3 yerli opsiyonu çok başımızı ağrıtacak.

Öyle gençlerle kompanze edilecek bir durum da yok. Muslera oynamazsa belki çözülür bir nebze.

Bence Redmond bizim için listede Rashica'nın üstündeydi, yoksa Nevzat adını zikretmezdi o şekilde. Yine de Bjk'ye gittiği şartlarda istemezdim. Bir yıllık kontrat istemiş sonunda İngiltere'ye dönme konusunda ısrarcıymış. Bir de Bjk bir yandan Göztepe'ye iki tane topçu vermiş Soton'un sahibi aynı zamanda Göztepe'nin yeni sahibi.
Tjk bitişiyle Soton bitişi arasında 1 ay mı ne var ama ikna edilebilir.

Rashica'yı beğensek 7-8 vermek lazım, bana mantıklı gelmedi açıkçası.

Yabancı kuralı denen ucube sistem kaldırılmalıdır

Direk kadroya yazacağı yerlilerden biri kazımcan olur hocanın

Ben cidden bu işi anlamıyorum bir tek bizde var..Anadolu takımı 1 gün önce aldığı adamı direk 11e koyuyor bjk delle aliyi aldı direk 11 başlattı biz neden bekliyoruz abicigim ısrarla kerem bu kadar kotuyken yenilerden birini koymazsa yazıklar olsun derim..Kimse bir bok bilmiyor da bir bizimkiler mi biliyor yıllardır aynı muhabbet..
Aslında oynatır fakat yerli sorunundan dolayı oynatmazsa oynatmaz yoksa Kerem bu formuyla mutlaka biraz dinlendirilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt