GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin gibi izlemediğim adamların sırf tanınmış oldukları için büyük işler yapacağı gibi bir varsayımım yok sadece, karamsarlık değil.

Takımda yerli yok alt yapıdakiler oynarmış yarın oynasalar ilk senin dışındakiler sövecek, bugün Yunus'a laf atıp duran bir avuç utanmaz var.

Hayatlarında 90 dk maçını izlemedikleri Icardi şampiyon yapacakmış ama pardon.
Ben matayi izledim,rashicayada bundesligada denk geldiğim maclar oldu,hatta bizle adi daha oncede anılmıştı galiba.icardiyi sadece bize karsi oynarken izledim.videolarina baktim.ama haklisin

beyler basit takımları geçemedi bu sene ligin ilk 3 takımı

mesele organizasyon ve istikrar

mesela seneye yine 10 transfer yaparsak bizden bir bok olmaz demektir

şampiyon takım oyuncu satmadan 10 transfer yapıyor ikincisi 15 adam alıyor böyle olur mu

iyi takımların 8 9 oyuncusu en az 2 3 sene aynı olacak ki başarı gelsin

the analyst tarafından konferans ligini kazanması en olası 6. takım olarak başakşehir gösterilmiş.

bu turnuva gerçekten hem maddi getiri hem prestij açısından, kısa vaaedede (4-5 yıl içinde) ekibimizin hedefi olmalı.
Geçen sene o saçma kadroyla o gruptan yenilgisiz çıkıp ve evet kötü olmasına rağmen Barca'yı elimizden kaçırdığımızı düşününce, konferans ligini hedef diye koymak.. Tamam gerçekçi hedefler koyalım kabul de bu dediğin kabaca eziklik..

Geçen sene o saçma kadroyla o gruptan yenilgisiz çıkıp ve evet kötü olmasına rağmen Barca'yı elimizden kaçırdığımızı düşününce, konferans ligini hedef diye koymak.. Tamam gerçekçi hedefler koyalım kabul de bu dediğin kabaca eziklik..

Mevcut kadro Uefa şampiyonu mu olacaktı yani

Hala anlayamadınız ya Avrupa başarısı için mücadele etmen ve ona göre oynaman gerekiyor.

Fenerin Kievden
Tsnin Kopenhagdan
Konyanın Vaduz mu neyse ondan daha iyi kadrosu vardı da noldu?

Hala anlayamadınız ya Avrupa başarısı için mücadele etmen ve ona göre oynaman gerekiyor.

Fenerin Kievden
Tsnin Kopenhagdan
Vay kank hosgeldin

Gören de 60-70 m euro maaş bütçeleriyle Avrupa'da tarih yazdık sanacak yıllardır.

19 yaş ortalamalı Benfica'yı o hayvan gibi kadroyla eleyemedin ne anlatıyorsun yav sen.

Ülke futbolundan niye bir halt olmadığının canlı ispatı zira kendimizi bir bok sanıyoruz. Gruptan kaç kere lider çıktın da küçümseyebiliorsun. Tokatladığın Marsilya bak bakalım naptı geçen sezon.

Gören de 60-70 m euro maaş bütçeleriyle Avrupa'da tarih yazdık sanacak yıllardır.

19 yaş ortalamalı Benfica'yı o hayvan gibi kadroyla eleyemedin ne anlatıyorsun yav sen.

Ülke futbolundan niye bir halt olmadığının canlı ispatı zira kendimizi bir bok sanıyoruz. Gruptan kaç kere lider çıktın da küçümseyebiliorsun. Tokatladığın Marsilya bak bakalım naptı geçen sezon.

Fenerin Kievden
Tsnin Kopenhagdan
Uefa'yı alır demedim ki. Hatta devamlılık gelmedikten sonra başarılı bile saymam. Zaten söylediğin şeye de katılıyorum. Neye itiraz ettiğini anlamadım.

Benim demek istediğim Konferans ligi bi' hedef değil, ekstra yorgunluk, sakatlık hatta sonraki sene tekrar Avrupayı görebilmem için gereken sıralamada engel benim gözümde. Hedefin Uefa'yı tekrar kazanmak olabilir. Veya işleri doğru yaparsın zaten Konferansta başarı kendi gelir. Ona bir itirazım yok.

Uefa'yı alır demedim ki. Hatta devamlılık gelmedikten sonra başarılı bile saymam. Zaten söylediğin şeye de katılıyorum. Neye itiraz ettiğini anlamadım.

Benim demek istediğim Konferans ligi bi' hedef değil, ekstra yorgunluk, sakatlık hatta sonraki sene tekrar Avrupayı görebilmem için gereken sıralamada engel benim gözümde. Hedefin Uefa'yı tekrar kazanmak olabilir. Veya işleri doğru yaparsın zaten Konferansta başarı kendi gelir. Ona bir itirazım yok.
15 m euro getiren, maç kazanınca Uefayla aynı puanı veren bir turnuvayı hedeflemeye eziklik diyorsun ben mi yanlış okuyorum? Dayanak olarak da geçen seneki kadro bile Uefa'da oralara gitti diyorsun.

Yanlış anladığım kısım neresi?

Sonraki sene Avrupa'ya gitme kısmına engel konusunda da, ligdeki performansın düşmesin diye Avrupa'dan vazgeçmektir esas eziklik. 3 günde 1 maç yapmayı beceremeyen bir takım Uefa'yı hiç hedefleyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt