- 18 Temmuz 2009
- 81.862
- 239.010
- 5.093
Uefadan takımlar gidecek konferansa.
Geçen sene en güçlüleri ordan gidenlerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konferans Ligi'nde iyi para dönüyor mu? Yoksa sadaka mı veriliyor?Uefadan takımlar gidecek konferansa.
Oda iptal oldu zaten. Daha niye agliyir bu? Para ödulu mu bekliyor acaba?1 galiba
Ben matayi izledim,rashicayada bundesligada denk geldiğim maclar oldu,hatta bizle adi daha oncede anılmıştı galiba.icardiyi sadece bize karsi oynarken izledim.videolarina baktim.ama haklisinSizin gibi izlemediğim adamların sırf tanınmış oldukları için büyük işler yapacağı gibi bir varsayımım yok sadece, karamsarlık değil.
Takımda yerli yok alt yapıdakiler oynarmış yarın oynasalar ilk senin dışındakiler sövecek, bugün Yunus'a laf atıp duran bir avuç utanmaz var.
Hayatlarında 90 dk maçını izlemedikleri Icardi şampiyon yapacakmış ama pardon.
15 falan kazanılıyordu geçen sene.Konferans Ligi'nde iyi para dönüyor mu? Yoksa sadaka mı veriliyor?
Geçen sene o saçma kadroyla o gruptan yenilgisiz çıkıp ve evet kötü olmasına rağmen Barca'yı elimizden kaçırdığımızı düşününce, konferans ligini hedef diye koymak.. Tamam gerçekçi hedefler koyalım kabul de bu dediğin kabaca eziklik..the analyst tarafından konferans ligini kazanması en olası 6. takım olarak başakşehir gösterilmiş.
bu turnuva gerçekten hem maddi getiri hem prestij açısından, kısa vaaedede (4-5 yıl içinde) ekibimizin hedefi olmalı.
Heyya heyya heyya heyyahuanmata olur heis
Geçen sene o saçma kadroyla o gruptan yenilgisiz çıkıp ve evet kötü olmasına rağmen Barca'yı elimizden kaçırdığımızı düşününce, konferans ligini hedef diye koymak.. Tamam gerçekçi hedefler koyalım kabul de bu dediğin kabaca eziklik..
Vay kank hosgeldinMevcut kadro Uefa şampiyonu mu olacaktı yani
Hala anlayamadınız ya Avrupa başarısı için mücadele etmen ve ona göre oynaman gerekiyor.
Fenerin Kievden
Tsnin Kopenhagdan
Konyanın Vaduz mu neyse ondan daha iyi kadrosu vardı da noldu?
www.instagram.com
Mevcut kadro Uefa şampiyonu mu olacaktı yani
Hala anlayamadınız ya Avrupa başarısı için mücadele etmen ve ona göre oynaman gerekiyor.
Fenerin Kievden
Tsnin Kopenhagdan
Gören de 60-70 m euro maaş bütçeleriyle Avrupa'da tarih yazdık sanacak yıllardır.
19 yaş ortalamalı Benfica'yı o hayvan gibi kadroyla eleyemedin ne anlatıyorsun yav sen.
Ülke futbolundan niye bir halt olmadığının canlı ispatı zira kendimizi bir bok sanıyoruz. Gruptan kaç kere lider çıktın da küçümseyebiliorsun. Tokatladığın Marsilya bak bakalım naptı geçen sezon.
Uefa'yı alır demedim ki. Hatta devamlılık gelmedikten sonra başarılı bile saymam. Zaten söylediğin şeye de katılıyorum. Neye itiraz ettiğini anlamadım.Mevcut kadro Uefa şampiyonu mu olacaktı yani
Fenerin Kievden
Tsnin Kopenhagdan
15 m euro getiren, maç kazanınca Uefayla aynı puanı veren bir turnuvayı hedeflemeye eziklik diyorsun ben mi yanlış okuyorum? Dayanak olarak da geçen seneki kadro bile Uefa'da oralara gitti diyorsun.Uefa'yı alır demedim ki. Hatta devamlılık gelmedikten sonra başarılı bile saymam. Zaten söylediğin şeye de katılıyorum. Neye itiraz ettiğini anlamadım.
Benim demek istediğim Konferans ligi bi' hedef değil, ekstra yorgunluk, sakatlık hatta sonraki sene tekrar Avrupayı görebilmem için gereken sıralamada engel benim gözümde. Hedefin Uefa'yı tekrar kazanmak olabilir. Veya işleri doğru yaparsın zaten Konferansta başarı kendi gelir. Ona bir itirazım yok.
25 civarı olması lazım 2 galibiyet 2 beraberlik olursa 35'e kadar yolu varCL katılım parası ne şu anda?