Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.237
- 5.098
- 673
Admirim yine ışık saçıyosun forumaDaha da komik olan istesek de konferans kupasını kazanamayacak olmamız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim yine ışık saçıyosun forumaDaha da komik olan istesek de konferans kupasını kazanamayacak olmamız.
yerlerdeydim dedim kankaSERBULLAH "daha önce bulunduğum yeri hedeflesem bile bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeyim" dediğine göre, ya TOTTENHAM falansın bizi serbullah olarak kandırıyorsun, ya da bilemiyorum abi tek başına AL semifinalisti falan olabilirsin :d
Daha da komik olan istesek de konferans kupasını kazanamayacak olmamız.
Napıyım yav konferans kupasını kazanmak istedik diye ezik olduk bir anda.Admirim yine ışık saçıyosun foruma
Roma ve Moru neyden prestij kazandı? Roma Conf. ligine kaldığı anda zaten tek favoriydi.roma ve mourinhonun prestij kazandığı yer nasıl prestijli olmuyor ki
Roma bile seviye atladı conf kupasıyla bi anda prestij olarak biz romadan büyük müyüz acaba hmmNapıyım yav konferans kupasını kazanmak istedik diye ezik olduk bir anda.
Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyoruz 20 senedir de çabuk unuttum herhalde o günleri.
Sampiyonluk 10m
Cl play off 5m
Avrupa ligi katilim 4m
Misss
Roma bile seviye atladı conf kupasıyla bi anda prestij olarak biz romadan büyük müyüz acaba hmm
Bugün bir tane izlenecek mac yok yaw.
Demin dünkü antremani 8. kez izledim rengim.en iyisi okan hocanın röportajını 7. kez izlemek gibi görünüyor
En makul yol bu. Bir turk takiminin clye playofftan katilabilecegini sanmiyorum. Rakipten bagimsiz sezon basi hazir olamiyoruz hic11 puanla birinci olup ceyrek final yapsan, üstüne 7,6 milyon civari daha geliyor. Seyirci geliri ve yayin geliri ile beraber 30 milyon alinir herhalde.
Iyi para.
Vasfi.net'e bakayım bari
Sondan başlayayım; Yıllardır doğru şeyleri yapamadığımız için zaten beceremiyoruz 3 günde 1 maç yapmayı. Türkiye'de son 20 yıldır bu böyle, bu gerçeği yok mu sayacağız? Zaten böyle olmasa herkesin ağzında, tek kulvardayız, daha şanslıyız lafı dolanmaz diye düşünüyorum. Bunu değiştirebiliriz, değiştirmek zorundayız zaten o ayrı.15 m euro getiren, maç kazanınca Uefayla aynı puanı veren bir turnuvayı hedeflemeye eziklik diyorsun ben mi yanlış okuyorum? Dayanak olarak da geçen seneki kadro bile Uefa'da oralara gitti diyorsun.
Yanlış anladığım kısım neresi?
Sonraki sene Avrupa'ya gitme kısmına engel konusunda da, ligdeki performansın düşmesin diye Avrupa'dan vazgeçmektir esas eziklik. 3 günde 1 maç yapmayı beceremeyen bir takım Uefa'yı hiç hedefleyemez.
Boyle seyler yazmayin yaw foruma. RaporladimŞakşakiye yapacağım videolar var mı?
Direkt yeneriz değil de kafa kafaya oynarız bence hepsiyle. Yeter ki doğru yönetilelim. Konferans'a yolumuz düşerse o kupayı da bizim getireceğimizi düşünüyorum ilerde.Leicester Rennes PSV Roma Marsilya falan vardı geçen sene son 8de
Direkt yeneriz diyebileceğim takımlar değil hiç birisi.
En makul yol bu. Bir turk takiminin clye playofftan katilabilecegini sanmiyorum. Rakipten bagimsiz sezon basi hazir olamiyoruz hic