GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha da komik olan istesek de konferans kupasını kazanamayacak olmamız.
abartili.webp

Admirim yine ışık saçıyosun foruma
Napıyım yav konferans kupasını kazanmak istedik diye ezik olduk bir anda.

Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyoruz 20 senedir de çabuk unuttum herhalde o günleri.

Bjk kadar tiksinç bir camia yok. 5 maç ceza yemesi gereken herif 1 maç ceza yedi. Bir şekilde mağduriyet çıkarma çabasındalar. Gören de herif Bjklileri öldürecekti de Josef engel oldu sanır. Bir de ağlamış falan ülkenin repütasyonuna dil uzatmış. Türk milletine ve adaletine hakaretten yargılanmalı

11 puanla birinci olup ceyrek final yapsan, üstüne 7,6 milyon civari daha geliyor. Seyirci geliri ve yayin geliri ile beraber 30 milyon alinir herhalde.

Iyi para.
En makul yol bu. Bir turk takiminin clye playofftan katilabilecegini sanmiyorum. Rakipten bagimsiz sezon basi hazir olamiyoruz hic

15 m euro getiren, maç kazanınca Uefayla aynı puanı veren bir turnuvayı hedeflemeye eziklik diyorsun ben mi yanlış okuyorum? Dayanak olarak da geçen seneki kadro bile Uefa'da oralara gitti diyorsun.

Yanlış anladığım kısım neresi?

Sonraki sene Avrupa'ya gitme kısmına engel konusunda da, ligdeki performansın düşmesin diye Avrupa'dan vazgeçmektir esas eziklik. 3 günde 1 maç yapmayı beceremeyen bir takım Uefa'yı hiç hedefleyemez.
Sondan başlayayım; Yıllardır doğru şeyleri yapamadığımız için zaten beceremiyoruz 3 günde 1 maç yapmayı. Türkiye'de son 20 yıldır bu böyle, bu gerçeği yok mu sayacağız? Zaten böyle olmasa herkesin ağzında, tek kulvardayız, daha şanslıyız lafı dolanmaz diye düşünüyorum. Bunu değiştirebiliriz, değiştirmek zorundayız zaten o ayrı.

Ben Avrupadan vazgeçelim diye de bir şey demedim. Avrupa'nın en büyük turnuvasına katılabilmek için Uefa'nın bile 5-10 yılda bir iptal ettiği, değiştirdiği veya geçen seneye kadar umursamadığı turnuvadan gerekirse vazgeçerim dedim.

Dayanak olarak sunduğum nokta Avrupa liginin bizim alışık olduğumuzun çok üstünde bir lig olmadığı. Tutup da zaten romantik romantik "benim bir hayalim var" demiyorum ki. Diyorsan ki para ve puan kazanması kolay bir turnuva, bu sorunu da daha kökten bir çözüme ulaştırmamız gerekiyor. Onda hepimiz hem fikirizdir herhalde. Ts'nin bu sene gittiği yol bile daha fazla para kazandırıyor sanırım.

Ben kupayı kazanmak istemeye eziklik demedim, reis. 4-5 yıl sonrası için bu kupayı kazanmayı hedeflemek eziklik dedim. Aynı şeyler olduğunu düşünmüyorum..

Leicester Rennes PSV Roma Marsilya falan vardı geçen sene son 8de

Direkt yeneriz diyebileceğim takımlar değil hiç birisi.
Direkt yeneriz değil de kafa kafaya oynarız bence hepsiyle. Yeter ki doğru yönetilelim. Konferans'a yolumuz düşerse o kupayı da bizim getireceğimizi düşünüyorum ilerde.

En makul yol bu. Bir turk takiminin clye playofftan katilabilecegini sanmiyorum. Rakipten bagimsiz sezon basi hazir olamiyoruz hic

tffnin transfer sezonunu her yerden feç bitirmesi bir yandan mantıklı görünüyor ama bir yandan da büyük tembellik yaratıyor

bütün ön elemeleri çöpe atıyoruz

belki de bizim geç değil de erken bitirmemiz lazım transfer dönemini

1 ağustosta bitsin ne oluyorsa olsun diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt