- 18 Temmuz 2009
- 81.868
- 239.035
- 5.093
Dembele Gomis yerine alınacak, ikisiyle de alakası yok.Sefer ya da icardi devre arasina kadar tiriska cikarsa cokebiliriz bence
Seferle Icardi şov yapsa da alıcaz Dembele'yi eğer ikna edersek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dembele Gomis yerine alınacak, ikisiyle de alakası yok.Sefer ya da icardi devre arasina kadar tiriska cikarsa cokebiliriz bence
Bunu kulübe yakın bir arkadaşımdan duydum. İspatlayamam tabii ama Fenerin açıklanmayan her rakamında sponsorluk ve cepten para oluyormuş.Amerikan basini kira + opsiyon 10 milyon dollar diyordu. Onun üstüne bir de sonraki satista yüksek paylari var mis.
Onu ama tabiki konusan olmadi.
Gs app varken acmazlar benceKatıl açılmalı mı açılmamalı mı sence?
Veiga veya claudinho devre arasına zorlanır mıDembele'yi istiyoruz, yüksek ihtimalle de sezon sonuna kadar kendisini takipte kalacağız.
Olur olmaz bize kalır kalmaz bilemem ama istiyoruz.
Kim?+Sakatlanmis 3 hafta yokmus
Clo bize düşmez.Veiga veya claudinho devre arasına zorlanır mı
Bruma
Küme düşmezlerse 4 m euro opsiyon kesin, kimse yalanlamadı bunuTam rezillik. Hollanda tarafı zorunlu falan diyordu, öyleyse ciddi sıkıntı
Bunu kulübe yakın bir arkadaşımdan duydum. İspatlayamam tabii ama Fenerin açıklanmayan her rakamında sponsorluk ve cepten para oluyormuş.
Rossi olayını biraz sorgulayan farkeder zaten, oynayan adamı Nisanda 5.5 veresin diye niye bedava versinler. Boşuna gitmesin diye yüksek bir kiralama bedeli vardı.
www.mlssoccer.com
yunus şu an yusufinhodan daha iyidir_______________| Okan |
Boey___Nelsson_Bardakçı__Kazımcan
_______________ Lucas
________ Sergio
_____________________Mertens
Rashica_______ İcardi_______Yusufinho
Kanımca en sexy 11
# Sergio Rashica yı bolca gönderir
# Mertens ve Yusuf Overlapping yapar
# Mertens Maç içi İcardi ye yardımcı olabilir SS/CF olarak
# Boey formdan düşerse Dubois
Türk Ligi'nde defansa fazla yabancı lüks bence. Bu Orta Saha ile Ofans hattı zaten her maç 2-3 gol banko atar.
Veiga çok saçma olur 1 2 maçını izledim duran top dışında oyun içinde sürekli kayboluyor yaş olmuş 28 sürünsün Brezilya'da ama diğer çocuk Moskova'da oynuyordu galiba o daha gençtiVeiga veya claudinho devre arasına zorlanır mı
yunus şu an yusufinhodan daha iyidir