Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Yunus su rakip ceza sahasina daha cok girmesi lazim
Antep macinda girdi hemen verimini aldik
Antep macinda girdi hemen verimini aldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu görmemiştim açık açık söylemişler hakkaten.Zaten MLS kendi lig anasayfasinda aciklamis o rakami. Insanlari kolpalamak pesindeysen, normalde bir adam ortaya cikmasin diye önleyci tedbirler alir. Ama ne taraftari, ne medya sorguluyor diye onu bile takmamistir Ali Koc.
![]()
LAFC transfer Diego Rossi to Fenerbahce, deal among most expensive in MLS history | MLSSoccer.com
Fenerbahce have officially acquired on-loan Uruguay international winger Diego Rossi from LAFC via a permanent transfer, the Turkish Süper Lig club announced Friday.www.mlssoccer.com
"Fenerbahce announced the deal was about $6 million (€5.5 million), but sources tell MLSsoccer.com that, including the initial loan fee, the total package is around $10 million. LAFC also retain a sell-on percentage, which one source described as "significant." "
Görecez anlık performans olarak kim daha iyi. Potansiyel olarak zaten olay net.yunus şu an yusufinhodan daha iyidir
hem yusuf hem yunus stil olarak birbirlerine baya benziyolar aslında her ikisi de büyük yetenek fakat 2 kanatta birden bu tarz oyuncu olunca atakların içine bi şekilde ediyoruz maalesef bir kanatta bu tarz genç işlenecek biri varsa diğer tarafta daha olgun bir kanat olmalı kanaatimceYunusun üzerinde durulmalıdır, büyük yetenek.
Onu da çok boşladılar ama o zaman biraz reklamını olsun ve içerikleri çeşitlendirmeli ve arttırmalılar.Gs app varken acmazlar bence
Sinan engin bu aralar dinço reise yanaşmaya başlar
Halkımız tabiri ile cazgır bir havası var
Mertens ile özellikle mata bildiğin öğretmen gibi adamlar. İkisi de muazzam derecede profesyonel tipler. Valla dediğin gibi ben yerlerinde olsam peşinden ayrılmam bu ikilinin, ne kapsalar kardırMata ile mertens antreman sonralari calisiyormuslar
Kerem ile yunusun yerinde ben olsam ayakkabilarini bile baglardim bunlarin antreman sonrasi
Emre b yi seversiniz sevmezsiniz ama antreman sonrasi hagi ile biresyel calismasi saygi duyulasi
Mertens ile özellikle mata bildiğin öğretmen gibi adamlar. İkisi de muazzam derecede profesyonel tipler. Valla dediğin gibi ben yerlerinde olsam peşinden ayrılmam bu ikilinin, ne kapsalar kardır
Ben topçu olsam menejerim olsun isterdim.yenge topcularimiza sulanmaz umarım
yenge topcularimiza sulanmaz umarım
Eger calisiyorlaesa haberleri duser
Bizde umutlaniriz