GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspas celtada hala hayvan gibi katkı veriyor ve matadan 1 yaş büyük. Mata neden bizde böyle katkı vermesin?

Zaten MLS kendi lig anasayfasinda aciklamis o rakami. Insanlari kolpalamak pesindeysen, normalde bir adam ortaya cikmasin diye önleyci tedbirler alir. Ama ne taraftari, ne medya sorguluyor diye onu bile takmamistir Ali Koc.

"Fenerbahce announced the deal was about $6 million (€5.5 million), but sources tell MLSsoccer.com that, including the initial loan fee, the total package is around $10 million. LAFC also retain a sell-on percentage, which one source described as "significant." "
Ben bunu görmemiştim açık açık söylemişler hakkaten.

Tisserand'da da benzer durum olmuştu sanırım Fener medyası 2 falan derken, Wolfsburgtu galiba 4 diye açıklamıştı.

Matanın bi kaç maçına baktım geçen seneden oynadığı, sanki biraz daha 8e atar gibi olmuş kendini. Bizde oynadığında arkasında miçö toreyra koyarsak önde daha rahat eder gibi

Yunusun üzerinde durulmalıdır, büyük yetenek.
hem yusuf hem yunus stil olarak birbirlerine baya benziyolar aslında her ikisi de büyük yetenek fakat 2 kanatta birden bu tarz oyuncu olunca atakların içine bi şekilde ediyoruz maalesef bir kanatta bu tarz genç işlenecek biri varsa diğer tarafta daha olgun bir kanat olmalı kanaatimce

IMG_20220910_225352.webp

Mata ile mertens antreman sonralari calisiyormuslar

Kerem ile yunusun yerinde ben olsam ayakkabilarini bile baglardim bunlarin antreman sonrasi

Emre b yi seversiniz sevmezsiniz ama antreman sonrasi hagi ile biresyel calismasi saygi duyulasi
Mertens ile özellikle mata bildiğin öğretmen gibi adamlar. İkisi de muazzam derecede profesyonel tipler. Valla dediğin gibi ben yerlerinde olsam peşinden ayrılmam bu ikilinin, ne kapsalar kardır

Kerem çok çalışıyor beyler. Öyle tembel bir adam değil.

Kerem geldiği günden beri herkes oynamalı derken hep eleştirdim. Çocuk hep geçiş mentalitesiyle oynamış, aldığı topları risk alarak kullanmış ve çok top kaybetmiş. Geçen sene de bozuyord takımı ama risk almak farklı türde goller atmasını sağlıyordu.

Ondaki sıkıntı yetenek ya da çalışmak değil, oyun alışkanlıklarnı kıramıyor, Burak Yılmaz da böyleydi mesela, 30undan sonra pas oyununda top kaptırmamayı öğrendi. Bizdeyken tribünde beni çıldırtıyordu, çok fazla top kaybediyorduk onun yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt