GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza ve barandan bi emre çolak ve engin baytar katkısı almak lazım:think:
Engin Baytar katkısı alınacak kişi aslında Berkan her yere deli gibi koşuyor iyi futbolcularla daha iyi top oynuyor gibi 2 maçtır oyuna girdikten sonra baya iyi işler yapıyor belki toparlayıp daha fazla süre alır. Ayrıca 1 tane gol atsa bence gol baskısını da üstünden atacak.

Sanchez’i ikna etmis olsaydik galiba rashica veya mata transferi olmazdi

Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.
Antep macinda fena degildi aslinda ofsayt olmasa 2 gole direk katki yapmis olacakti 15-20dk da

Bu arada mertens solacikda muthis oynadi antep macinda

Depayi iste bunun icin cok istiyordum
Benim hayalimde ki kanat bu sekil olur

Boyle net bir playmaker kanatin olacak
diger kanadinda hizli olabilir

Rashica tutmazsa mertens solda oynar bence (keremin form durumuna bagli)

............torreira.....berkan/misyo
Yunus..........olivera...........mertens
.....................icardi

İmza törenini bence stad da yapmamalıyız, Galatasaray adasında yaparsak daha iyi olur

1. Forvet = Dembele
2. Forvet = Mostafadan gelen alinan parayla bir oyuncu
3. Forvet = gittigi yerde iyi sezon geciren Erencan Yardimci yada Eren Aydin. Erencan'da halen geri alma opsiyonumuz olmali.

Mertens kaldigi an o da forvete opsiyon olur.

1662844135552.webp

1662844160057.webp

1662844177169.webp

Zamanında stad inşaatı yayınlanıyordu onu takip edebiliyorduk . Keşke tesis inşaatını da takip edebilsek. Aslantepe forumu da vardı o zaman yanlış hatırlamıyorsam stad inşaatında çalışan biri oraya fotolar atıyordu.
Ulan ne takip ettik onu be.. ilk günden son güne adım adım stada bakıyorduk. Şeffaf tavan olacaktı açılır kapanır olacaktı vs vs bayaa strese girdik, muthait batti

necati ateş iç ses: başarısız olup gitsede dönsek :D :D

Kendileri 3 senedir başarısız olmuş özellikle 2019-20 sezonunda efsane kadro verildi Nzonzi, Lemina, Seri, Falcao, Feghouli, Belhanda, Andone, Babel o zaman niye istifa etmemişler ya da her seferinde Ocak-Haziran transferler dönemlerine işaret etmişler. :asd::asd:

MM konusuna katılmıyorum daha doğrusu katılıyorum da o herif sıkıntılı bir salalım gitsin gelsin gelirse, gelmezse de 6 m euroya onun verdiği etkiyi alacağımız adamı her türlü buluruz.

Sefer konusunda aynı noktadayım Weg gibi bir herifken yürüyecek hali yok sahada gariptirki, ama en azından DK'ya kadar Sefer'den vazgeçileceğini sanmam, DK sonrası salabiliriz düzelmezse. Anlaşmadaki maç sınırı ve opsiyonun da amacı buydu zaten.

Yerli konusunda acaba diyorum ama biraz açıkçası, Kazımcandansa Emir'i göndermesek onu denesek daha mı iyidi o da muamma.

Rashica konusunda haklısın ama anlatılana göre hem defans arkası koşusu iyi hem de tekniği.
Emir'i biz göndermedik sanırım kendisi gitti daha seçime bir gün varken yada seçimden 1 gün sonra ayrıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt