GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engin Baytar katkısı alınacak kişi aslında Berkan her yere deli gibi koşuyor iyi futbolcularla daha iyi top oynuyor gibi 2 maçtır oyuna girdikten sonra baya iyi işler yapıyor belki toparlayıp daha fazla süre alır. Ayrıca 1 tane gol atsa bence gol baskısını da üstünden atacak.
Baytardaki teknigin 5de 1i yok berkanda

Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.
Sefer'in opsiyonunda sadece maç sınırı varsa belirli bir dakika oynama zorunluluğu yoksa ben Sefer'in sıklıkla dışarda kalacağını düşünüyorum. Gomis son 15 dk'larda çok etkin oluyor çünkü o kalçası sayesinde. Diğeri de sakatlık cezalı yoksa Ross olacaktır Mata tamamen hazır olduğunda, Mata hazır olmadığında o olur ki 2-3 haftayı bulur Mata'nın hazır olması.

Kerem çok çalışıyor beyler. Öyle tembel bir adam değil.

Kerem geldiği günden beri herkes oynamalı derken hep eleştirdim. Çocuk hep geçiş mentalitesiyle oynamış, aldığı topları risk alarak kullanmış ve çok top kaybetmiş. Geçen sene de bozuyord takımı ama risk almak farklı türde goller atmasını sağlıyordu.

Ondaki sıkıntı yetenek ya da çalışmak değil, oyun alışkanlıklarnı kıramıyor, Burak Yılmaz da böyleydi mesela, 30undan sonra pas oyununda top kaptırmamayı öğrendi. Bizdeyken tribünde beni çıldırtıyordu, çok fazla top kaybediyorduk onun yüzünden.
Birazda güven kaybi var, azicik destek his etse kendine gelir. Eksiklerini iyi kötu gelistirecek ama top gelir gelmez taraftar ugultu yaparsa isi zor.

Kilit pasları fena değil
Saha görüşü de fena değil ama çok hızlı oynamak istiyor.

Bu da geçiş alışkanlıkları yüzünden. Aldığı topu anında kullanma çabasında hep, basmayı bilmiyor.
Birazda kendini gösterme baskisi var. Basit oynamali ilk önce pasi düsünmeli golü degil. Takim oyununu gelistirdikce gerisi gelir.

Hatayin penalti pozisyonunu birdaha izledim. Buna penaltı verilmiyorsa neye penaltı verilecek adamın dizini parçalamış. Vardakiler neye bakıyor. Bedava para kazanıyorlar boşa masraf

sniper out on all digital platforms brev
images (3).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt