Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.547
- 76.627
- 4.218
26 + 4 = 30 bu işte bi iş varRashica 26
Ross 4
Yusuf 30 diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
26 + 4 = 30 bu işte bi iş varRashica 26
Ross 4
Yusuf 30 diyorlar
Baytardaki teknigin 5de 1i yok berkandaEngin Baytar katkısı alınacak kişi aslında Berkan her yere deli gibi koşuyor iyi futbolcularla daha iyi top oynuyor gibi 2 maçtır oyuna girdikten sonra baya iyi işler yapıyor belki toparlayıp daha fazla süre alır. Ayrıca 1 tane gol atsa bence gol baskısını da üstünden atacak.
Imza töreni mi yapilacak? Sanmiyorum öyle bir sey yapilacaginiİmza törenini bence stad da yapmamalıyız, Galatasaray adasında yaparsak daha iyi olur
Sefer'in opsiyonunda sadece maç sınırı varsa belirli bir dakika oynama zorunluluğu yoksa ben Sefer'in sıklıkla dışarda kalacağını düşünüyorum. Gomis son 15 dk'larda çok etkin oluyor çünkü o kalçası sayesinde. Diğeri de sakatlık cezalı yoksa Ross olacaktır Mata tamamen hazır olduğunda, Mata hazır olmadığında o olur ki 2-3 haftayı bulur Mata'nın hazır olması.Katılıyorum da hiç çabalamıyor gibi, beni endişelendiren de bu. Özgüven kaybı yaşıyor gibi, Paşa maçında girdiğindeki vücut diliyle şu andaki vücut dili çok farklı.
Yusuf 30 numarayı almışsa güzel bir seçim olmuş. Seneye 19'u alır ardından da 10 numarayıRashica 26
Ross 4
Yusuf 30 diyorlar

naberRashica 26
Ross 4
Yusuf 30 diyorlar
Birazda güven kaybi var, azicik destek his etse kendine gelir. Eksiklerini iyi kötu gelistirecek ama top gelir gelmez taraftar ugultu yaparsa isi zor.Kerem çok çalışıyor beyler. Öyle tembel bir adam değil.
Kerem geldiği günden beri herkes oynamalı derken hep eleştirdim. Çocuk hep geçiş mentalitesiyle oynamış, aldığı topları risk alarak kullanmış ve çok top kaybetmiş. Geçen sene de bozuyord takımı ama risk almak farklı türde goller atmasını sağlıyordu.
Ondaki sıkıntı yetenek ya da çalışmak değil, oyun alışkanlıklarnı kıramıyor, Burak Yılmaz da böyleydi mesela, 30undan sonra pas oyununda top kaptırmamayı öğrendi. Bizdeyken tribünde beni çıldırtıyordu, çok fazla top kaybediyorduk onun yüzünden.
O nerden cikti liboşMoussa Dembele H.O
Birazda kendini gösterme baskisi var. Basit oynamali ilk önce pasi düsünmeli golü degil. Takim oyununu gelistirdikce gerisi gelir.Kilit pasları fena değil
Saha görüşü de fena değil ama çok hızlı oynamak istiyor.
Bu da geçiş alışkanlıkları yüzünden. Aldığı topu anında kullanma çabasında hep, basmayı bilmiyor.
Hatayin penalti pozisyonunu birdaha izledim. Buna penaltı verilmiyorsa neye penaltı verilecek adamın dizini parçalamış. Vardakiler neye bakıyor. Bedava para kazanıyorlar boşa masraf
sniper out on all digital platforms brev
hataya acımıyorum aksine beter olmaları diliyorumHatayin penalti pozisyonunu birdaha izledim. Buna penaltı verilmiyorsa neye penaltı verilecek adamın dizini parçalamış. Vardakiler neye bakıyor. Bedava para kazanıyorlar boşa masraf
Boey antreman fotolara bakiyorum artik hep yüzü gülüyor. Kendini buldu artik.
boeyden geçen senede ümitliydim ama şuan öyle oynuyor ki maşallah bekletilerinde üzerine çıkabilecek gibi Aslan parçası kimse dubuayı düşünmüyor şuanBoey antreman fotolara bakiyorum artik hep yüzü gülüyor. Kendini buldu artik.