GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saçma yabancı kuralı yüzünden her oyuncu değişikliğinde yüreğim ağzıma geliyor. Sırf bu yüzden bile kalkmalı bu saçmalık.

en iyi maçımızı bu hafta oynadık diyebiliriz herhalde

yusuf'un vuruşu sekmese farklı bitecekti.

skor yanıltıcı oldu biraz.
Yusuf'un pozisyon gol olsa 1-4 olacaktı dediğiniz gibi skora bakmamak daha doğru sahada 1-0 geriye düşen takım hızlı bir reaksiyon verip maçı çevirdik. Her geçen hafta üstüne koyuyoruz yeni transferler de baya katkı sağlayacak gibi gözüküyor.

siz bu takımı 10. haftadan sonra görün bir de.
O zamana hem istikrar da sağlanır. Çok ümitliyim hocadan da, takımdan da, gelenlerden de.
Kilidi açacak adamlar var, kenarda bile. Bu büyük artı.

Muslera kaledeyken ben aşırı güvende hissediyorum, Okan geçse ayrı rahatlığı hissedemem gibi benim gibi hissedenler vardır :asd:
Ya eski Muslera olsa amenna başımızın üstüne de, standart bir kaleci performansı sergiledi şu ana kadar. Okan'ın kumaşı da çok iyi. Rakiplerin oynattığı kaleciler ortadayken bizim hala Okan'a şans vermememiz çok saçma geliyor bana. Hele hele şu yabancı kuralı denen saçmalığın olduğu yerde.

Ya eski Muslera olsa amenna başımızın üstüne de, standart bir kaleci performansı sergiledi şu ana kadar. Okan'ın kumaşı da çok iyi. Rakiplerin oynattığı kaleciler ortadayken bizim hala Okan'a şans vermememiz çok saçma geliyor bana. Hele hele şu yabancı kuralı denen saçmalığın olduğu yerde.
Öyle ama Muslera sonuçta şampiyonluk modunu açtıysa Okan değil Neuer gelse kesemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt