Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf'un pozisyon gol olsa 1-4 olacaktı dediğiniz gibi skora bakmamak daha doğru sahada 1-0 geriye düşen takım hızlı bir reaksiyon verip maçı çevirdik. Her geçen hafta üstüne koyuyoruz yeni transferler de baya katkı sağlayacak gibi gözüküyor.en iyi maçımızı bu hafta oynadık diyebiliriz herhalde
yusuf'un vuruşu sekmese farklı bitecekti.
skor yanıltıcı oldu biraz.
Daha tribündekiler varYedekten de gelen hep kaliteli oyuncu, oh ne güzel is.

Muslera kaledeyken ben aşırı güvende hissediyorum, Okan geçse ayrı rahatlığı hissedemem gibi benim gibi hissedenler vardırPVA ve Muslera'ya kontenjan harcamayı bırakmalıyız.

Ya eski Muslera olsa amenna başımızın üstüne de, standart bir kaleci performansı sergiledi şu ana kadar. Okan'ın kumaşı da çok iyi. Rakiplerin oynattığı kaleciler ortadayken bizim hala Okan'a şans vermememiz çok saçma geliyor bana. Hele hele şu yabancı kuralı denen saçmalığın olduğu yerde.Muslera kaledeyken ben aşırı güvende hissediyorum, Okan geçse ayrı rahatlığı hissedemem gibi benim gibi hissedenler vardır![]()
Öyle ama Muslera sonuçta şampiyonluk modunu açtıysa Okan değil Neuer gelse kesemezYa eski Muslera olsa amenna başımızın üstüne de, standart bir kaleci performansı sergiledi şu ana kadar. Okan'ın kumaşı da çok iyi. Rakiplerin oynattığı kaleciler ortadayken bizim hala Okan'a şans vermememiz çok saçma geliyor bana. Hele hele şu yabancı kuralı denen saçmalığın olduğu yerde.