- 28 Temmuz 2011
- 9.871
- 15.346
- 2.433
Mertens resmen takımın cimentosu olmuş. Hem oyun anlamımda hemde birleştiricilik olarak.Büyük karakter
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson anca Oliveira'nın kramponlarını taşır, Oliveira'nın ne çektiği şutu ne akan oyunda attığı pasların çoğunu atamaz zaten skora katkısı bir düşük oyuncuydu. Gedson iyi oyuncu olabilir ama bizde daha da iyisi var.
Bu üçlünün önüne mertens'i attığımız düzen bence hücumda en verimli olacağımız düzen olur. Umarim okan buruk bir maçda dener bunu.Yusuf Yunus Kerem üçüde dünya starı olabilecek yetenekte, potansiyelleri çok yüksek ve çok genç üç oyuncuya sahibiz. Büyük işler yapabilir bu üçlü.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson'un yıldızlaştığı kadro da kimler vardı bugün kimler var iyi oyuncu olabilir ama kalite farklı bir şey kalite dediğimiz Oliveira'nın Kerem'e ayarında attığı top ya da çekip vurduğu şut gol olsa rakip açılacak. Gedson bizdeyken de skorer değildi ben orta sahaların dripling değil Selçuk İnan tarzını daha çok seviyorum skor yapan, akan oyunda uzun toplar atan, defans arkasına atan bu tarz adamlar rakip stoperler ve orta sahalar tarafından daha çekimser yaklaşırlar.Katılıyorum ayrıca miço yu da gedson a tercih edebilirim
Türkiye kupasini nezaman oynuyoruz? Biran baslasa da gözümüz daha fazla mac görse.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yusuf Yunus Kerem üçüde dünya starı olabilecek yetenekte, potansiyelleri çok yüksek ve çok genç üç oyuncuya sahibiz. Büyük işler yapabilir bu üçlü.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alanya maçını gözümüze kestirdik
3 arkadaş geliyoruz
Necati:"Bıraksalardı bizde zamanında kasımpaşayı yenecektik."Necati üzgün
Oliveira sezon da 10 gol 13 asist yapabilir Gedson 1 gol 4 asist yapabilir ikisinin tarzı kesinlikle farklı ama benim için skorer orta sahalar her zaman 1 adım önde oluyor bugün 1-0 gerideyken 1-1 yakaladık 2 dakika sonra o şut girse 1-2 olup rakibin direncini tamamen bitirebilirdik o şutu Gedson çıkaramaz ya da Kerem'in attığı gol öncesi o pası Gedson atamaz. Oliveira maç ritmi kazandıkça daha da iyi olacak 30 yaşında 33'e kadar bu ligi elinde sallar sonrasına da bakarız.Gedson kesinlikle yetenekli oyuncu. Tam Box to Box oyuncusu paslari top kapmalari iyi. Oliveira dan 7 yas kücük bunu unutmamak lazim ilerde iyi paralara saplardik Oliveira da bu sans yok herif futbolu bizde birakir muhtemelen. 2.75m€ da az degil 4 sene kontrat cok.
Oliveira Gedson dan daha iyi demek yanlis ikisi farkli oyuncu tipi. Ben Gedsonu begeniyorum bizde is yapardi.

Nuri Şahin yine mağlup. 6 maç 4 mağlubiyet.