GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson anca Oliveira'nın kramponlarını taşır, Oliveira'nın ne çektiği şutu ne akan oyunda attığı pasların çoğunu atamaz zaten skora katkısı bir düşük oyuncuydu. Gedson iyi oyuncu olabilir ama bizde daha da iyisi var.

Gedson kesinlikle yetenekli oyuncu. Tam Box to Box oyuncusu paslari top kapmalari iyi. Oliveira dan 7 yas kücük bunu unutmamak lazim ilerde iyi paralara saplardik Oliveira da bu sans yok herif futbolu bizde birakir muhtemelen. 2.75m€ da az degil 4 sene kontrat cok.

Oliveira Gedson dan daha iyi demek yanlis ikisi farkli oyuncu tipi. Ben Gedsonu begeniyorum bizde is yapardi.

Katılıyorum ayrıca miço yu da gedson a tercih edebilirim
Gedson'un yıldızlaştığı kadro da kimler vardı bugün kimler var iyi oyuncu olabilir ama kalite farklı bir şey kalite dediğimiz Oliveira'nın Kerem'e ayarında attığı top ya da çekip vurduğu şut gol olsa rakip açılacak. Gedson bizdeyken de skorer değildi ben orta sahaların dripling değil Selçuk İnan tarzını daha çok seviyorum skor yapan, akan oyunda uzun toplar atan, defans arkasına atan bu tarz adamlar rakip stoperler ve orta sahalar tarafından daha çekimser yaklaşırlar.

alanya maçını gözümüze kestirdik

3 arkadaş geliyoruz

Güzel seçim renktaş. Ben bu sezonu Beşiktaş ile açarım muhtemelen, umarım. Konya maçı da göz kırpmıyor değil gerçi. Bu takım heyecan veriyor.

Eskişehir'e göçmeye daha erken karar verebilmiş olsaydım mutlaka alırdım kombine. Antalya'dan çok zor oluyordu. Seneye artık.

bizden ayrılan topçular bize karşı niye değişik bi hırsla sahaya çıkıyorlar acep, Aytaç'in hareketlerine ayar oldum

bi de bize karşı genelde gol atası tutuyor bizden ayrılanların. akbaba falan atar yine

mertens hayranı biri olarak adamın klasik gollerini asistlerini bekliyorum ama adamı orjınal yerı haric heryerde oynattıgımız icin saygımız buyuyor ama mertensi özlüyoruz

duy sesimizi okan hoca

Gedson kesinlikle yetenekli oyuncu. Tam Box to Box oyuncusu paslari top kapmalari iyi. Oliveira dan 7 yas kücük bunu unutmamak lazim ilerde iyi paralara saplardik Oliveira da bu sans yok herif futbolu bizde birakir muhtemelen. 2.75m€ da az degil 4 sene kontrat cok.

Oliveira Gedson dan daha iyi demek yanlis ikisi farkli oyuncu tipi. Ben Gedsonu begeniyorum bizde is yapardi.
Oliveira sezon da 10 gol 13 asist yapabilir Gedson 1 gol 4 asist yapabilir ikisinin tarzı kesinlikle farklı ama benim için skorer orta sahalar her zaman 1 adım önde oluyor bugün 1-0 gerideyken 1-1 yakaladık 2 dakika sonra o şut girse 1-2 olup rakibin direncini tamamen bitirebilirdik o şutu Gedson çıkaramaz ya da Kerem'in attığı gol öncesi o pası Gedson atamaz. Oliveira maç ritmi kazandıkça daha da iyi olacak 30 yaşında 33'e kadar bu ligi elinde sallar sonrasına da bakarız.

yusuf net olarak tamamdır 1 sene önce daha inceydı şimdi trapezler şişmiş gayet güzel ve bir eleştiri kereme göre en net artısı yusuf topa basmayı biliyor

kerem bunu ögrendigi an üst levele hosgeldın olacak zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt