GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u 19 11i

------------- ------------jankat-------------

ali turap-------mehmet---ali yeşilyurt---------umut erdem

yasin çekirge-------baran----hamza ---------zeki mert saki(aslen kanat)

---------------------emirhan kayar--------------

-------------------baran demiroğlu---------------------------

ben olsam böyle çıkarım deplasmandaki maça sayın hakan balta

1662938511339.webp

Matias Vina, Roma'ya Copa Libertadores şampiyonu olarak geldi, ancak Roma'da 18 aydan kısa bir süre sonra Türk takımı Galatasaray'a katılmaya çoktan başladı.

Giallorossi, Palmeiras'tan geri dönen 24 yaşındaki Uruguaylıyı yaklaşık 13 milyon € artı geçen Ağustos ayında bir yeniden satış maddesi karşılığında imzaladı, İtalya başkentinde heyecan verici taraftarlar. Milan da bir süredir gözünü Vina'ya dikmişti, ancak sonunda imzasını almaktan çok memnun olan Roma'ya yenildi.

Bir yıl sonra işler değişti. Vina, Jose Mourinho yönetimindeki ilk sezonunda etkilemeyi başaramadı ve tüm yarışmalarda 37 maçta sadece iki asist yaptı.

Calciomercato.com tarafından bildirildiği üzere, Vina yaz transfer döneminde Galatasaray'a katılmasına sadece bir adım kaldı, ancak Roma ile bir anlaşma zamanında tamamlanamadı. Mourinho'nun İtalya'nın başkentindeki kadrosunun bir parçası olmasına rağmen, kaderinin değişmesi beklenmiyor.

Giallorossi ve Galatasaray, anlaşmayı önümüzdeki Ocak ayı transfer döneminde tamamlamayı kabul etti, bu nedenle 24 yaşındaki oyuncunun o zamana kadar çok fazla hareket görmesi pek olası değil.

Çok rahat 6da 6 yapabilirdik. Giresun maci amator hataya denk geldi. Ts maçı da beceriksizlige. Ben takımdan umutluyum. Ama hakemler ciddi manada bizi sindiriyor. Dünkü maçta sadece iki sarı kartın olmasi hele bunlardan biri itirazdan 96. Dk da. Tirpan en az 5 kere atağı kesen faul yapti. Hajradinovic desen cirkeflikler sert fauller yapip durdu. Sadik desen yine öyle. Bu şekilde belki bu maçtan kurtulduk ama başka bir macta aynı şekilde devam ederlerse bizi sindirirler. Hele macin başında yaptıkları fauller hep sert faullerdi. Buna dikkat etmek gerekiyor

Biraz antu okudum ve genel kani su yonde:
GS cok direncsiz. Sampiyonluk hirsi ve oyunu yok. fb ve bjk dove dove kazaniyorlarmis. Kayseri ve Kiev'e sahayi dar etmisler, GS gelse onlara 5 atarlarmis. 5 hafta daha bay gecseler bile biz onlarin gol sayisini gecemezmisiz. Okan hocanin takimda kalmasini istiyorlar.

Ligin fb, bjk, basak ve Konya arasinda gececegini yazan biri de vardi. GS ve ts yaristan erken koparlar diyorlar.

Biraz antu okudum ve genel kani su yonde:
GS cok direncsiz. Sampiyonluk hirsi ve oyunu yok. fb ve bjk dove dove kazaniyorlarmis. Kayseri ve Kiev'e sahayi dar etmisler, GS gelse onlara 5 atarlarmis. 5 hafta daha bay gecseler bile biz onlarin gol sayisini gecemezmisiz. Okan hocanin takimda kalmasini istiyorlar.

Ligin fb, bjk, basak ve Konya arasinda gececegini yazan biri de vardi. GS ve ts yaristan erken koparlar diyorlar.

Underdog olmak her zaman iyidir ligin bu haftalarında. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt