- 10 Haziran 2019
- 10.010
- 8.574
- 873
olay ne aslan baba özetle anlamadım dili
Çocuk menü vermişler ben bununla doymam demiş, siparişin cocuk menü oldugunu bilmiyordum bunu alın büyüğünü verin diyor sonrası malum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olay ne aslan baba özetle anlamadım dili
Bizim zaten bu formasyon ile oynacaksak sanki Carew tarzi, Gomis'in genc hali vb. hem duvar olacak hem de defanslari saga sola cekip alani acabilecek bir forvete ihtiyacimiz var. Acikcasi bu kadar kisa zamanda bu transferleri yapiyorlarsa, eger sonuclar istenilen gibi giderse, o transferleri de yaparlar. Forvetlerimiz stoplerlerini alip saga sola gidemedigi icin Mertens'in de o olusmayam bosluklara girmesi mümkün olmuyor. O da sanki 8 numaraymis gibi oynuyor.Sefer sezon sonu giderse, Gomis‚in sözlesmesi bitiyor, Icardi kiralik ask, geri dönecek. Forvetsiz kalacaz resmen? 3 yeni Forvet almamiz lazim.
Şu andaki form durumuna bakarsak Boey ligdeki en önemli 2-3 oyuncudan biri resmen. Herhangi bir sağ bekin çıkıp şu haldeki Boey'i kesebileceğine inanmıyorummuslera nelsson torreira çok önemli adamlar
Şu andaki form durumuna bakarsak Boey ligdeki en önemli 2-3 oyuncudan biri resmen. Herhangi bir sağ bekin çıkıp şu haldeki Boey'i kesebileceğine inanmıyorum
+ ikisi de sezonu erken acip form tuttularKonya ve Akbil yaklaşık 1.5.yildir birlikte oynayan beraber oynamaya alışmış 2 takım ,haliyle şuan ligin en sağlam takım olma görüntüleri ikisinde
Yalnız şeyi fark ediyorum saydığımız adamlar hep defansta bir tane de hücumda böyle bir güvenli liman lazım bizim takımaformdan bahsetmiyorum ben
şüphesiz boey sezona en iyi giriş yapan oyuncumuz
ama omurgada böyle hem kaliteli hem lider hem karakterli adamların olması çok çok önemli birşey
Ihtiyacimiz olan sonuc