GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut ara bazı denemeler yapabilmek adına bence bize iyi gelecek diye düşünüyorum.
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Patrick-Lucas-Midtsjö-Sergio-Kerem-İcardi-Yunus/
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Dubois-Lucas-Berkan-Sergio-Kerem-İcardi-Milot/
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Dubois-Lucas-Berkan-Sergio-Milot-İcardi-Yunus/
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Patrick-Lucas-Berkan-Sergio-Mertens-İcardi-Yunus/ Berkan yerli olarak orta saha, Mertens kanat bölgesine
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Dubois-Lucas-Sergio-Mertens-Kerem-İcardi-Yunus/ Mevcut 11'e Patrick/Dubois değişikliği.
Muslera-Boey-Nelsson-Abdülkerim-Dubois-Lucas-Sergio-Yusuf-Kerem-İcardi-Yunus/ Mevcut 11'e Mertens/Yusuf değişikliği.

Son düzenleme:
Sefer sezon sonu giderse, Gomis‚in sözlesmesi bitiyor, Icardi kiralik ask, geri dönecek. Forvetsiz kalacaz resmen? 3 yeni Forvet almamiz lazim.
Bizim zaten bu formasyon ile oynacaksak sanki Carew tarzi, Gomis'in genc hali vb. hem duvar olacak hem de defanslari saga sola cekip alani acabilecek bir forvete ihtiyacimiz var. Acikcasi bu kadar kisa zamanda bu transferleri yapiyorlarsa, eger sonuclar istenilen gibi giderse, o transferleri de yaparlar. Forvetlerimiz stoplerlerini alip saga sola gidemedigi icin Mertens'in de o olusmayam bosluklara girmesi mümkün olmuyor. O da sanki 8 numaraymis gibi oynuyor.

Su anda Kerem ve Yunus da sag kanat ve sol kanat forvet gibi oynadiklari icin, mertens oraya fazla gelmis oluyor. Yabanci siniri olmasa, muhtemelen su anda oyun sablonumuz daha saglikli oturmustu.

Ben merakla bekliyorum, bu takim nasil bir oyun sablonuna oturacak.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 hafta hiç gol yemeyen ve mağlup olmayan Konya yı 2 golle mağlup edince eh işte olduk medya vs oynadığınız topu sizin diye bir sövmedikleri kaldı.

Uçan kargalar 6 haftada 2 gol atmış ligin sonuna demirli istanbuldan 2 tane yedi birde 2 puan bıraktı izliyorum ya bakalım neler denilecek.

Şu andaki form durumuna bakarsak Boey ligdeki en önemli 2-3 oyuncudan biri resmen. Herhangi bir sağ bekin çıkıp şu haldeki Boey'i kesebileceğine inanmıyorum

formdan bahsetmiyorum ben

şüphesiz boey sezona en iyi giriş yapan oyuncumuz

ama omurgada böyle hem kaliteli hem lider hem karakterli adamların olması çok çok önemli birşey

formdan bahsetmiyorum ben

şüphesiz boey sezona en iyi giriş yapan oyuncumuz

ama omurgada böyle hem kaliteli hem lider hem karakterli adamların olması çok çok önemli birşey
Yalnız şeyi fark ediyorum saydığımız adamlar hep defansta bir tane de hücumda böyle bir güvenli liman lazım bizim takıma

Bu ne lan
Screenshot_20220917-233025.webp

Lille’de Fonseca 16 yasindaki stoper Leny Yoro’yu Toulouse’a karsi 11’de oynatiyor

Falcao prime zamanlarından bir gol attı.

Rezerv Gatasaray lider Gercek Galatasaray 2. Eski oyuncularimiz bile ligi salliyo yok boyle bi buyukluk yemin ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt