- 17 Ağustos 2009
- 44.170
- 33.281
- 3.448
Messi yazdı bile.Lyon-Paris maçı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi yazdı bile.Lyon-Paris maçı var.
Psg 5 atacak gibi görünüyor.Messi yazdı bile.
Yaw ne telafisi 36 macin 30 tanesini kazanacak halin yok tabi ki kaybedeceksin digerleri de kaybedecekSezon sonunda Arena'daki Giresun maçına ahlanıp vahlanmayız inşallah. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu maçın telafisi bir derbi deplasman galibiyetiyle çıkar. Trabzon deplasmanı bir puan aldık. Ama bir derbi deplasmanı lazım.
Gidip Feneri yenerizSezon sonunda Arena'daki Giresun maçına ahlanıp vahlanmayız inşallah. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu maçın telafisi bir derbi deplasman galibiyetiyle çıkar. Trabzon deplasmanı bir puan aldık. Ama bir derbi deplasmanı lazım.
Yaw ne telafisi 36 macin 30 tanesini kazanacak halin yok tabi ki kaybedeceksin digerleri de kaybedecek
Ben her maçı alırız demek istemedim. Giresun maçı kaybedilecek bir maç değil. Tabi ki maçlar kaybedeceğiz. Hayırlısı bakalım.Yaw ne telafisi 36 macin 30 tanesini kazanacak halin yok tabi ki kaybedeceksin digerleri de kaybedecek
giresunspor ve ümraniye bence haketmediği yerde.ümraniye hakemler yüzünden 4-6 puandan oldu.iyi de oynadıgını söylüyolar.giresun traore gidince düştü.toparlarlar.ikisi de büyüklerden sürpriz puanlar almaya acık bence