GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu orta sahaya Midjtsö'yü monte etmemizin zamanı geldi de geçiyor artık, bu adam AZ Alkmaar'ın en önemli oyuncularindan bir tanesiydi, hatta transfer ettiğimizde Alkmaar takımı kendi taraftarlarından baya tepki görmüştü, son bir Avrupa maçında oynatabilmek için bizden özel izin almışlardı, o derece yani Hollanda'da son 3 sezondur kaçırdığı maç yok, banko 11 oynayan oyuncu bize geldi 6 haftadır 60 dakika oynamadı.

Adana deplasmaninda bize galebiyeti getirecek kritik hamle orta sahaya Midjtsö'yü koymak olur artık Mertens'i mi keser Icardi'yi mi orasini bilemem ama Torreira Midjtsö Oliviera 3'lü orta sahası kesinlikle Adana maçında ilk 11 başlamalı, 2. Yarıda Midjtsö'nün yerine Berkan'ı oyuna alarak 1 yabancı kontenjanı açma hakkımız da olur, Mertens ve Oliviera aynı anda orta sahada çok lüks oluyor, 2'sinden biri kesilmeli, Torreira çok yalnız kalıyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

midsyoyu ben de gormek istiyom ama su yabanci kuralindan dolayi berkani oynatmamiz iyi olur. Hoca Muslerayi Okan icin kesmez. Yerlilerden Abdul/Emin ile Kerem yahut Yunus oynar, böylece diger kanatta yabanci görürüz.

Sezon sonunda Arena'daki Giresun maçına ahlanıp vahlanmayız inşallah. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu maçın telafisi bir derbi deplasman galibiyetiyle çıkar. Trabzon deplasmanı bir puan aldık. Ama bir derbi deplasmanı lazım.

Sezon sonunda Arena'daki Giresun maçına ahlanıp vahlanmayız inşallah. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu maçın telafisi bir derbi deplasman galibiyetiyle çıkar. Trabzon deplasmanı bir puan aldık. Ama bir derbi deplasmanı lazım.
Yaw ne telafisi 36 macin 30 tanesini kazanacak halin yok tabi ki kaybedeceksin digerleri de kaybedecek

Gidip Feneri yeneriz

1663530366099.webp

Ads ve başak maçını alırsak şampiyiz.
Puan alırsak şamp.

Başak kaybetmeme alışkanlığı olan bir ekip jk maçı gibi mi oynarlar bize de bilmiyorum.
Ama deplasmanlarda alınacak puanlar bizim için artıdır. En azından lig sonu için.
İkinci yarı o fikstür bize dönecek ya, siz asıl şenliği o vakitlerde görün.
Biraz daha sıkacağız dişimizi mecbur. Biz Ocak ayına ilk 3te girersek rakiplere Allah merhamet etsin. .d.d

Muslera
Boey Nelsson Abdul PVA
Berkan Torreira Oliveira
Yunus Icardi Mertens

Okan
Dubois Ross Emin Kazimcan
Yusuf Midtsjo Mata
Rashica Gomis Kerem

Bence ligin en iyi kadrosu bizim kadro. Ozellikle ofansif kadromuz hem bol alternatifli hemde kaliteli. Seferovic ve Baris'a yedek kadroda bile yer bulamadim. 4 buyuklerin kadrosundaki oyunculardan bir 11 kuracak olsam en az 5 oyuncuyu bizim kadrodan yazardim. Orta sahayi saglam tutup, defansif olarak cok kotu oynamadigimiz her maci kazanma sansimiz yuksek.

Şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Kolay olmayacak bu ama takım da zaten pek kolayı sevmiyor.
Rakiplerin ve bizim de kayıp yapma ihtimalimizin olduğu ekipler de az doğrusunu dememiz gerekirse.
Bu sene derbi puanları etkili olabilir ondan...

Anadolu ekiplerden de rakiplere çelme takmasını kesin olarak beklediklerim ts, başak, ads, konya
bir ihtimal verdiklerim antep, kayseri.

Üste saydığım ekiplerin üçünden yedi puanı almışız. Diğer ikisini de ara dönüşünde geçersek çok iyi bir istatistik de yakalamış olacağız.

giresunspor ve ümraniye bence haketmediği yerde.ümraniye hakemler yüzünden 4-6 puandan oldu.iyi de oynadıgını söylüyolar.giresun traore gidince düştü.toparlarlar.ikisi de büyüklerden sürpriz puanlar almaya acık bence

Çok güzel bir konumdayız yani ligde oldukça avantajlıyız bana göre, Şöyle ki çok yıpratıcı bir sezonun üstüne ve kadronun %70'i değişmiş olup uyum süreci geçirmemize rağmen zor sayılabilecek bir fikstürü 7 maç 16 puan ile geçtik. Bundan sonrası için oyunumuzun devamlı olarak iyiye gideceğini düşünüyorum çünkü takımın uyumu her geçen gün gelişecek ve fiziksel olarak eksiği bulunan Icardi,Mata ve Mertens gibi oyuncular her geçen gün daha üstüne koyacaktır. Takımın artık as kadro ve yedek kadrosu arasındaki makasta daraldı yani kadrodaki eksiklerin yerini fazla zorlanmadan kapatabileceğimizi düşünüyorum bu da önemli bir avantaj.

Ligde zirveyi zorlamaya aday gözüken 7 takım var (Gs,Fb,Bjk,Ts,Başak,Ads ve Konya) bu takımların hepsinin yakın şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum büyük kopma olmayacaktır. Başak,Fb ve Ts'nin Avrupa maçları nedeniyle uzun vadede biraz daha zorlanmaları olası ki hepsi devam edebilecek görüntüde ilerliyor şu anda. Açıkçası bu takımların hepsinin tur atlaması iyi olur ligde dezavantaj olarak dönecektir. Konya ve Ads ise Avrupa'da olmayıp geçen sezon ki oturmuş oyun planları ve istikrarları ile iddialı gözüken takımlar. Bu iki takımın yabana atılmaması gerektiğini ve ligde ilginç noktalarda olabileceklerini düşünüyorum ama Ads biraz dağınık bir takım yani bir noktada yine uzaklaşabilirler ligden ama Konya geçen seneki gibi kalıcı olabilir yukarılarda. Beşiktaş ise agresif ama genel olarak biraz karambol bir futbol oynuyor yani uzun vadede ne sonuç getirir kestirmesi zor. Avrupa'da olmaması Beşiktaş içinde avantaj ama kadrosunun genişliği uzun lig maratonu için biraz dezavantaj yaratabilir. Galatasaray ise hem Avrupa'da olmaması hem kadro genişliği hemde dengeli ve oturaklı futboluyla şu aşamada gayet iyi bir yerde görünüyor. Bizim sıkıntımız gol yollarındaki bitiricilik sorunun sürmesi, Icardi ve Mertens tam forma girerse ve takımdaki gol atma bilinci tam anlamıyla oluşursa bu sorunu da çözeceğimize inanıyorum.

Lige fikstür dezavantajı ile başlamamıza rağmen 7 maçta 16 puan aldık. Ligin açık ara en kaliteli alternatifli kadrosuna sahibiz. Ligin başındaki zor dönemi atlatmak üzereyiz.
Yeni transferlerin de adaptasyonu için milli ara ve bay geçtiğimiz hafta yararımıza olacak.
Şampiyonluk için güzel bir sezon.

fenerin kağıt üstünde tek zor maçı vardı onu da Konya'ya kaybettiler kayseri-adana da iyi ekipler ama bu takımları evinde yenmen gerekiyor zaten şampiyon olmak için..
İlk devreyi 5 puan ve altında farkla kapatirsak şampiyon oluruz gibi geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt