- 17 Eylül 2018
- 20.599
- 23.490
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAY ve Mata napmis öyle BAY heralde 4-5 gol atabilirmis..Bu arada hakem gerçekten rezalet çok net bakamadım ama İstanbul'un gol ofsayt gibi bizim 2 penaltıyı da yemiş..
Penalti degildi 2 pozisyonBAY ve Mata napmis öyle BAY heralde 4-5 gol atabilirmis..Bu arada hakem gerçekten rezalet çok net bakamadım ama İstanbul'un gol ofsayt gibi bizim 2 penaltıyı da yemiş..
Penalti degildi 2 pozisyon
Her macta en az 5 penalti calinir o mudahalelere pen verilecekseBirinde barışın ayağına vurmuş diğerinde midsjonun kolundan çekilmiş gibiydi
Her macta en az 5 penalti calinir o mudahalelere pen verilecekse
Aleyhimize calinsa ikisine de fena kudururdum vallaEPLyi baz alırsan calinmaz bizim ligde ikisi de çalınıyor hadi BAYinkinde hafif dokunmus da midsonunki çok net çekip bırakıyor ..
Mitzonunki net penalti. Okadar hizla gelen adami biraz bile ceksen duser. Barisada darbe var normalde ben vermem ama bu ligde bir bize verilmiyorEPLyi baz alırsan calinmaz bizim ligde ikisi de çalınıyor hadi BAYinkinde hafif dokunmus da midsonunki çok net çekip bırakıyor ..
Tam tersibence barışınki net penaltıydı midjönünki ucuz
Midsjö'nün ki net penaltı adam elinden çekip indiriyor. Aynı şekilde de Barış'ın ayağına net müdahale var belki yeterli değil hakem yorumu dersin yorum olarak ama PL'de bile benzer pozisyonlarda çalınan penaltılar var.Penalti degildi 2 pozisyon
Mitzo gibi hızlan ben elinden tutup bırakayım seni. Bir deneyelim seninle reis uçurumun kenarındayav fbye beşiktaşa verilse kuduruyoruz burada bu tarz pozisyonlar için. geçelim
yaw rakibe taban girilip pen6 verilince penaltı değil diyen adamsın. senle pen6 pozisyonu tartışıp birbirimizi üzmeyelim üstatMitzo gibi hızlan ben elinden tutup bırakayım seni. Bir deneyelim seninle reis uçurumun kenarında
Hangi pozisyon o ya hiç hatirlamadimyaw rakibe taban girilip pen6 verilince penaltı değil diyen adamsın. senle pen6 pozisyonu tartışıp birbirimizi üzmeyelim üstat