GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY ve Mata napmis öyle BAY heralde 4-5 gol atabilirmis..Bu arada hakem gerçekten rezalet çok net bakamadım ama İstanbul'un gol ofsayt gibi bizim 2 penaltıyı da yemiş..

Yedigimiz gol ofsayt ama asil mesele yedigimiz golun kendisi.. Defans ayri, Okan ayri.. ki Okan'in bu yaptigi cok buyuk bir hata. Sert bir top degil, onunde biri yok..

EPLyi baz alırsan calinmaz bizim ligde ikisi de çalınıyor hadi BAYinkinde hafif dokunmus da midsonunki çok net çekip bırakıyor ..
Mitzonunki net penalti. Okadar hizla gelen adami biraz bile ceksen duser. Barisada darbe var normalde ben vermem ama bu ligde bir bize verilmiyor

Miçöye penaltı vermem, barışa penaltı çalınırdı ama kurnaz değil darbeyi almayı bilmiyor, burak yılmaz gibi düştü

Barış'ın pozisyona şahsen penaltı verilmemeli bence evet temas var, penaltı verilse niye verildi demem ama bizim oyunculara ben yakıştıramıyorum boyle ucuz hareketleri. istese devam ederdi sanki orada bu bi hazırlık maçı alsan nolur o penaltıyı, almasan nolur. ama penaltı da çalınabilir tabi temas var sonuçta

Bir sürü tartışılmış ama konu Midtsjø ve Barış'ın penaltı pozisyonlarinin verilip verilmemesi değil.

Hazırlık maçı dahi olsa, Midstjø ve Barış yerine, Crespo ve Ferdi olsaydı bu pozisyonlar %100 penaltıydi.

Bence tartışılması gereken konu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt