Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Ismail Kartal burada cok ovuluyordu. Milli takimin basina gecmesi forumu memnun eder diye dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç kimse övmese adam kendi kendini övüyor maç sonu basın toplantılarındaIsmail Kartal burada cok ovuluyordu. Milli takimin basina gecmesi forumu memnun eder diye dusunuyorum
Şu takımın başında 6 yaşındaki çocuk olsa, "topa vurun topa" falan dese yine yenerdik bu takımı. Belirli ki hocanın da dahil olduğu, içeride milli takımı karıştıran lobiler ve taraflaşmalar var.Stefan Kuntz: "Kamuoyu önünde oyuncularımı eleştirmek istemiyorum. Bugünün koşulları itibarıyla Türk Milli Takımı'nın gerçeği ve kalitesi tam anlamıyla bu."
Haksiz sayilmazStefan Kuntz: "Kamuoyu önünde oyuncularımı eleştirmek istemiyorum. Bugünün koşulları itibarıyla Türk Milli Takımı'nın gerçeği ve kalitesi tam anlamıyla bu."
Hoca oyuncuların seni çiğ çiğ yiyor haberin yokStefan Kuntz: "Kamuoyu önünde oyuncularımı eleştirmek istemiyorum. Bugünün koşulları itibarıyla Türk Milli Takımı'nın gerçeği ve kalitesi tam anlamıyla bu."
Ama niye öyle övüyor?Herif foruma giremesin diye domaini degistirdiler hala gelip 50şer satir oyuncu övmüş
Danimarka maçına baktın mı?Uluslar ligindeki maclarin ozetini izledim oglenleyin. Neredeyse her takim durun toplari etkili kullaniyor. Bizde sergio mata gibi iyi duran top kullanan topcular icardi abdulkerim gibi iyi kafacilar varken duran top konusunda ilerisi icin bir isik gostermedik henuz.
Bu problem bizde yillardir var, cözemedik. En son Burak Yilmaz'la Drogba'yla iyiydik diye hatirliyorum.Uluslar ligindeki maclarin ozetini izledim oglenleyin. Neredeyse her takim durun toplari etkili kullaniyor. Bizde sergio mata gibi iyi duran top kullanan topcular icardi abdulkerim gibi iyi kafacilar varken duran top konusunda ilerisi icin bir isik gostermedik henuz.
Virusten önce bir ara duran toplarda baya iyiydik. O ara nasıl yaptık o isiUluslar ligindeki maclarin ozetini izledim oglenleyin. Neredeyse her takim durun toplari etkili kullaniyor. Bizde sergio mata gibi iyi duran top kullanan topcular icardi abdulkerim gibi iyi kafacilar varken duran top konusunda ilerisi icin bir isik gostermedik henuz.
Bakmadim yarin bakarim artikDanimarka maçına baktın mı?
Öküz gibi takım olmuş bunlar
Bu olsen bizim istediğimiz olan bolognaya giden olsen. Aynen italyada hiç iş yapamadı, bruge de iyiBakmadim yarin bakarim artik
Olsen yine atmis. Italyada baya kotuydu ama belcikada toparlamis sanirim. Bir iki macina bakmistim asiri agir kaliyordu. Robert Skovla da karistiriyor olabilirim
Dimi yav oh be benden başkalarinda da oluyormuş rahatladım resmen.Ama niye öyle övüyor?
Okurken ses tonumu değiştirme ihtiyacında oluyorum
Osman şenher köşe yazısı okuyor gibiyim