GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stefan Kuntz: "Kamuoyu önünde oyuncularımı eleştirmek istemiyorum. Bugünün koşulları itibarıyla Türk Milli Takımı'nın gerçeği ve kalitesi tam anlamıyla bu."

Stefan Kuntz: "Kamuoyu önünde oyuncularımı eleştirmek istemiyorum. Bugünün koşulları itibarıyla Türk Milli Takımı'nın gerçeği ve kalitesi tam anlamıyla bu."
Şu takımın başında 6 yaşındaki çocuk olsa, "topa vurun topa" falan dese yine yenerdik bu takımı. Belirli ki hocanın da dahil olduğu, içeride milli takımı karıştıran lobiler ve taraflaşmalar var.

Stefan hocamiza saldiri var gibi.

Altay malini oynatsin diye baski yaoiyirlardir bekki.

Aykut hocamız gelsin, kendisinin oyun tarzı turnuvalar için tam ideal. Ben başarılı olabileceğini düşünüyorum

Uluslar ligindeki maclarin ozetini izledim oglenleyin. Neredeyse her takim durun toplari etkili kullaniyor. Bizde sergio mata gibi iyi duran top kullanan topcular icardi abdulkerim gibi iyi kafacilar varken duran top konusunda ilerisi icin bir isik gostermedik henuz.

Uluslar ligindeki maclarin ozetini izledim oglenleyin. Neredeyse her takim durun toplari etkili kullaniyor. Bizde sergio mata gibi iyi duran top kullanan topcular icardi abdulkerim gibi iyi kafacilar varken duran top konusunda ilerisi icin bir isik gostermedik henuz.
Danimarka maçına baktın mı?

Öküz gibi takım olmuş bunlar

Bu problem bizde yillardir var, cözemedik. En son Burak Yilmaz'la Drogba'yla iyiydik diye hatirliyorum.

Virusten önce bir ara duran toplarda baya iyiydik. O ara nasıl yaptık o isi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt