- 2 Nisan 2012
- 43.274
- 22.280
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene niye inonude penalti kacirdin diye soralim ozmn bu deveye
8.lige duseriz gibi
Dubois sol bekte beklediğimden fazla zorlandı, defansif olarak zorlanmasını bekliyordum ama aksine oyun kurmakta zorlandı. Alt yapıdan Kadir Subaşı'nı mı denesek acaba? Ciddi övüyorlar acaba fiziki az biraz iyiyse denemek lazım kanata Rashica'yı koysak ciddi sorunlarımız çözülecek bence.Yani özellikle bizim gibi topu bekleriyle rakip sahaya götürmeye çalışan takımlar için çok geçerli bu durum. Hele ki sol stoperin de solak olup topu çizgiye doğru açtığı zaman solak sol bek ile devam etmek gerekiyor. Geldiği günden beri PvA u o kadar eleştirdim ama Dubois oynadığı zaman baskı altında topla çıkması imkansıza yakın adam sol ayağı yokmuş gibi davranıyor. Baskı yediği zaman geride ileri şişiriyor, ileride topu çekip sağ ayağına alıyor filan acayip vakit kaybı oluyor bizim adımıza
Bunlar nasil yorumcu oluyor. Dünkü macta stoper mi kalmis? Coktan gecmis, imtani direkler ve kendisiyle. Yoksa direkleri stoper olarakmi sayiyorlar.
Maalesef. Önümüzdeki ekipler Başakşehir, Fenerbahçe ve maç fazlasıyla Konyaspor.
Okan sallansın, Fener de moral bulsun ligin ilk devresi demişler yapay zekaya herhalde.Bu Fener'in inanılmaz bir fikstürü var cidden, Adamlar Dünya kupasına kadar toplam 2 kere İstanbul dışına çıkıyor nasıl bir olay bu anlamadım. Biz ise üst üste tüm zorlu deplasmanlara gidiyoruz yani ikinci yarı bu fikstür terse döndüğünde avantajlı oluruz herhalde.
2. yarı son 10 hafta kafa kafaya girseler dahi bir anda 10 puan geriye düşecek fikstürleri var bence şu an avantajı kullanıyorlar ama sonrasında o fikstürden çıkamazlar.Bu Fener'in inanılmaz bir fikstürü var cidden, Adamlar Dünya kupasına kadar toplam 2 kere İstanbul dışına çıkıyor nasıl bir olay bu anlamadım. Konya maçını bile tam deplasman olarak oynamadılar üstelik acayip bir fikstür yani. Biz ise üst üste tüm zorlu deplasmanlara gidiyoruz yani ikinci yarı bu fikstür terse döndüğünde avantajlı oluruz herhalde.
Fenerbahçe'nin ligde dizlerin titrediği haftalara girildiğinde ve rakipler sertleştiğinde sinecek bir oyuncu grubu var. Daha kimse bu detaydan bahsetmedi hiç bir yerde.2. yarı son 10 hafta kafa kafaya girseler dahi bir anda 10 puan geriye düşecek fikstürleri var bence şu an avantajı kullanıyorlar ama sonrasında o fikstürden çıkamazlar.
Fener'e karşı oynayan takımlar pas futbolu oynamamalı hatta bence topu tamamen rakibe bırakıp alanları kapatıp kapılan toplarda sağ ve sol çizgiyi kullanırlarsa çok rahatlıkla puanlarla ayrılırlar. Karagümrük nasıl oynar bilmiyorum ama Ankaragücü deplasmanı bunlara baya ters gelebilecek bir yapısı var orada puan kaybı yaparlar.Fenerbahçe'nin ligde dizlerin titrediği haftalara girildiğinde ve rakipler sertleştiğinde sinecek bir oyuncu grubu var. Daha kimse bu detaydan bahsetmedi hiç bir yerde.
Konuyu anlamadın galiba. Milli araya kadar daha 6 hafta var.Adanaspor dogal olarak onumuzde ama diyorsunku en az 4 farkla yenilecekler ?