GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20221002_230803.webp

Tüm mesele ilk 19 haftayı zirveden 2-3 puan dışında kopmadan bitirmek ikinci 19 haftada ciddi fikstür avantajimiz olacak fbyi görüyoruz iki zor deplasmana çıktılar ikisinde de puan kaybı oldu asıl zor deplasmanlara ikinci yarı çıkacaklar onlar öyleyken biz de çoğu maçı kendi evimizde oynayacaz bjk ve diğerlerini saymıyorum bile yeter ki olmayacak maçlarda basit puan kayıpları yapmayalım en iyi biziz herşey bizim elimizde

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani özellikle bizim gibi topu bekleriyle rakip sahaya götürmeye çalışan takımlar için çok geçerli bu durum. Hele ki sol stoperin de solak olup topu çizgiye doğru açtığı zaman solak sol bek ile devam etmek gerekiyor. Geldiği günden beri PvA u o kadar eleştirdim ama Dubois oynadığı zaman baskı altında topla çıkması imkansıza yakın adam sol ayağı yokmuş gibi davranıyor. Baskı yediği zaman geride ileri şişiriyor, ileride topu çekip sağ ayağına alıyor filan acayip vakit kaybı oluyor bizim adımıza
Dubois sol bekte beklediğimden fazla zorlandı, defansif olarak zorlanmasını bekliyordum ama aksine oyun kurmakta zorlandı. Alt yapıdan Kadir Subaşı'nı mı denesek acaba? Ciddi övüyorlar acaba fiziki az biraz iyiyse denemek lazım kanata Rashica'yı koysak ciddi sorunlarımız çözülecek bence.

bu ikisine ayarı ben vereceğim.siz merak etmeyin.büyüyse büyü

5 ekimde u 19un avrupa macı var.berk kızıldemir izleriz belki

Geçen hafta Alanyaspor'a şov yaparlar medya uçar derbi öncesi şov olacak der ağır favori derler bu hafta Alanyaspor 10 kişi kalmış Giresunspor'u 90 dakika da mağlup edemedi üstüne son dakikalarda golü buldu kimse bunları konuşmaz. Bize gelince Kasımpaşa kötü takım diyenler çıkıp Kasımpaşa'nın son 5 maçta 4 galibiyet alıp 1 mağlubiyetini de biz aldırdığımızı konuşmazlar. Konyaspor maçında da bu derbide de gördük ki bu ligde bence rakip olacaksa trabzon olur hem beşiktaş hem de fener rakip olabileceklerini düşünmüyorum.

Serie A da forvet oynamis adam, Sametlere ve Veyselerle karsi nasil iyi oynayacak? Yapamaz.

Bu Fener'in inanılmaz bir fikstürü var cidden, Adamlar Dünya kupasına kadar toplam 2 kere İstanbul dışına çıkıyor nasıl bir olay bu anlamadım. Konya maçını bile tam deplasman olarak oynamadılar üstelik acayip bir fikstür yani. Biz ise üst üste tüm zorlu deplasmanlara gidiyoruz, İkinci yarı bu fikstür terse döndüğünde avantajlı oluruz herhalde.

Bu Fener'in inanılmaz bir fikstürü var cidden, Adamlar Dünya kupasına kadar toplam 2 kere İstanbul dışına çıkıyor nasıl bir olay bu anlamadım. Biz ise üst üste tüm zorlu deplasmanlara gidiyoruz yani ikinci yarı bu fikstür terse döndüğünde avantajlı oluruz herhalde.
Okan sallansın, Fener de moral bulsun ligin ilk devresi demişler yapay zekaya herhalde.

Bu Fener'in inanılmaz bir fikstürü var cidden, Adamlar Dünya kupasına kadar toplam 2 kere İstanbul dışına çıkıyor nasıl bir olay bu anlamadım. Konya maçını bile tam deplasman olarak oynamadılar üstelik acayip bir fikstür yani. Biz ise üst üste tüm zorlu deplasmanlara gidiyoruz yani ikinci yarı bu fikstür terse döndüğünde avantajlı oluruz herhalde.
2. yarı son 10 hafta kafa kafaya girseler dahi bir anda 10 puan geriye düşecek fikstürleri var bence şu an avantajı kullanıyorlar ama sonrasında o fikstürden çıkamazlar.

hazirlk maci ayarlamiyor muyuz bu hafta

2. yarı son 10 hafta kafa kafaya girseler dahi bir anda 10 puan geriye düşecek fikstürleri var bence şu an avantajı kullanıyorlar ama sonrasında o fikstürden çıkamazlar.
Fenerbahçe'nin ligde dizlerin titrediği haftalara girildiğinde ve rakipler sertleştiğinde sinecek bir oyuncu grubu var. Daha kimse bu detaydan bahsetmedi hiç bir yerde.

Fenerbahçe'nin ligde dizlerin titrediği haftalara girildiğinde ve rakipler sertleştiğinde sinecek bir oyuncu grubu var. Daha kimse bu detaydan bahsetmedi hiç bir yerde.
Fener'e karşı oynayan takımlar pas futbolu oynamamalı hatta bence topu tamamen rakibe bırakıp alanları kapatıp kapılan toplarda sağ ve sol çizgiyi kullanırlarsa çok rahatlıkla puanlarla ayrılırlar. Karagümrük nasıl oynar bilmiyorum ama Ankaragücü deplasmanı bunlara baya ters gelebilecek bir yapısı var orada puan kaybı yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt