Hoca göndermek de artık biraz sıradan bir hal aldı camia için ya. Başkanlık bile öyle... Başarısızlığın faturasını kestirip atmak doğru da üç sene başarısız olmamız da Okan'ın ne gibi bir katkısı var da on maçta hadi yallah deniliyor?
Dursun başkanın bizle bir mazisi var.
Erden Timur zaten geçmiş yönetimde idi.
Tek bir isim hedef alınınca gerçekten ciddiye alasım gelmiyor ya.
Ben Fatih Terim döneminde misal Burak Elmas'ı da çok eleştiriyordum. Çünkü ikisi bu başarısızlığın mimarıydı gözümde.
Futbola ara vermiş birini getirerek zaten bu riski başında aldık. Kadro kurumunu yine son günlere bırakarak planlamada bir kez daha geciktiğimizi gösterdik. Hocanın kimi isteyip istemediği bile net değil bana göre. Kariyer odaklı verilen kredilerin kişi ve isimlere göre değişmesi belki kişisel sevginiz için normal olabilir ama bu profesyonelce yönetilen bir kulüp için geçerli olmamalı. Baştan bilip olmayacağını söyleyenler de illa ki olmuştur ama Torrent gibi kazıktan sonra herhalde imkanlar buna el vermedi. Fatih Terim sonrası kim gelirse gelsin o baskıyı yemeye devam edecekti. En azından öğrencisi diye ses kestirebiliyorsun. En azından ligi tanıyor diyorsun. Bence Okan hoca yanına daha iyi bir ekip dahil etmeli. Kestirip atmak yerine artık kazanmaya mı çalışsak? Nereye kadar o gitsin, bu gelsin diyeceğiz? Yabancı geldi, bu sene şampiyon olmak ona da şart olmayacak mı? Olacak! Yapmazsa ona da şut, sonra da yüklü tazminat...Sonra sil baştan yeniden bir yönetim -hoca-kadro derken yemin ediyorum fbye döneceğiz... Onlar sabitlikten yanarken biz de devamlı değişimden yakacağız kulübü. İstikrar sadece sahada değil artık kenarda da olmalı.