GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kalitesinin yükselmesi icin fizik kalitesinin yükselmesi şart. Ikili mücadelelerin büyük bir bolumunu rakip takim oyuncuları kazanıyor ve orta sahayı çok kolay gecip bizim ceza cezasına yaklaşıyorlar. Boyle olunca ne ofansif nede defansif bir oyun kalitesi tutturmak mümkün.
İkili mücadeleleri biz kazandığımızda genelde faul oluyor. Hakem faktörü de hat safhada bu sene ince ince kıyılıyoruz.

Aslinda bu maca kadar fizik kalitesi iydi. Ne olduysa bu macta oldu ama bukadar top kaybedersen piskolojik olarak da yoruluyorsun normal.
Mertens, Mata ve Icardi geriye hiç yerdim etmediler (Yunus'da yardim etti sayılmaz). Okan Hoca herhalde boyle birsey beklediği icin Oliveira yerine Midtsjo'yu oynatıp önlem almak istedi ama rakip 4 5 kisiyle hızlı cikinca bu önlem birseye yaramadı. Mata yerine Oliveira ile başlasaydık mücadele gücümüz daha yüksek olurdu herhalde.

Bize böyle fişek gibi top oynatacak bir genç yabancı hoca şart.
Bence sabretmeliyiz ne olursa olsun istikrar için sabretmek gerekiyor mesela önümüzdeki 4 maç 12 puan alırız o zaman her şey unutulur o da olmamalı aşama aşama ilerlemeliyiz. Bugün bu senenin en kötü futbolunu oynadık ilk yarı Kazımcan sürekli 2'ye 1 kaldı orta alanda 2 pas yapamadık hatalardan ders çıkarıp önümüze bakmalıyız.

Bugün bu arada duran topları ve taç atışlarını beğendim tek artı yanı bu gözüküyor geri kalan her şey kötüydü.

Bi kanatta Onyekuru bi kanatta Rashica olsa çok şey farklı olurdu

Şu yenildiğimiz zaman hafta zehir oluyor yaşama sevinci olmuyor insanın

futbol aklı lazım bize. avrupadakiler gibi gerekirse türk tarzı yaparız o rolü ama olmalı. fakir edebiyatı yapıyoruz da her sene milyon eurolar harcıyoruz bari club brugge gibi kulüp olalım benfica menfica geçelim

Haluk ve Gökhan'ın Okan'la alıp vermediği bir şeyler var başka açıklaması olamaz

futbol aklı lazım bize. avrupadakiler gibi gerekirse türk tarzı yaparız o rolü ama olmalı. fakir edebiyatı yapıyoruz da her sene milyon eurolar harcıyoruz bari club brugge gibi kulüp olalım benfica menfica geçelim
Frankfurt Kolomuani denen çocuğa bedava çökmüş. Herif şov yaptı bugün. Biz de yarım saat oynatırız diye emekli topluyoruz. Yani bu kafayla bizden pek bişi çıkmaz

İkili mücadeleleri biz kazandığımızda genelde faul oluyor. Hakem faktörü de hat safhada bu sene ince ince kıyılıyoruz.
Bence hakem bugun fena degildi; iptal edilen golude vermişti. VAR hakeminin o pozisyonu hakeme izlettirmeden direk iptal etmesi bence hata degil tam bir skandal. Hakemde izledikten sonra golu iptal edebilirdi belki ama VAR hakeminin direk iptal etmesi hata degil bariz yaplimis birsey.

Hoca göndermek de artık biraz sıradan bir hal aldı camia için ya. Başkanlık bile öyle... Başarısızlığın faturasını kestirip atmak doğru da üç sene başarısız olmamız da Okan'ın ne gibi bir katkısı var da on maçta hadi yallah deniliyor?

Dursun başkanın bizle bir mazisi var.
Erden Timur zaten geçmiş yönetimde idi.

Tek bir isim hedef alınınca gerçekten ciddiye alasım gelmiyor ya.

Ben Fatih Terim döneminde misal Burak Elmas'ı da çok eleştiriyordum. Çünkü ikisi bu başarısızlığın mimarıydı gözümde.

Futbola ara vermiş birini getirerek zaten bu riski başında aldık. Kadro kurumunu yine son günlere bırakarak planlamada bir kez daha geciktiğimizi gösterdik. Hocanın kimi isteyip istemediği bile net değil bana göre. Kariyer odaklı verilen kredilerin kişi ve isimlere göre değişmesi belki kişisel sevginiz için normal olabilir ama bu profesyonelce yönetilen bir kulüp için geçerli olmamalı. Baştan bilip olmayacağını söyleyenler de illa ki olmuştur ama Torrent gibi kazıktan sonra herhalde imkanlar buna el vermedi. Fatih Terim sonrası kim gelirse gelsin o baskıyı yemeye devam edecekti. En azından öğrencisi diye ses kestirebiliyorsun. En azından ligi tanıyor diyorsun. Bence Okan hoca yanına daha iyi bir ekip dahil etmeli. Kestirip atmak yerine artık kazanmaya mı çalışsak? Nereye kadar o gitsin, bu gelsin diyeceğiz? Yabancı geldi, bu sene şampiyon olmak ona da şart olmayacak mı? Olacak! Yapmazsa ona da şut, sonra da yüklü tazminat...Sonra sil baştan yeniden bir yönetim -hoca-kadro derken yemin ediyorum fbye döneceğiz... Onlar sabitlikten yanarken biz de devamlı değişimden yakacağız kulübü. İstikrar sadece sahada değil artık kenarda da olmalı.

Mertens, Mata ve Icardi geriye hiç yerdim etmediler (Yunus'da yardim etti sayılmaz). Okan Hoca herhalde boyle birsey beklediği icin Oliveira yerine Midtsjo'yu oynatıp önlem almak istedi ama rakip 4 5 kisiyle hızlı cikinca bu önlem birseye yaramadı. Mata yerine Oliveira ile başlasaydık mücadele gücümüz daha yüksek olurdu herhalde.
Aslinda kötü baslamadik icardi bikac kere bosa kosu yapti orada gol olsa mac baska türlü gecer. Birde hakem birinci dk. Penaltiyi verse tabiki.

Önümüzdeki 10 maçın 9'u İstanbul'da ve bunların da 6'sı kendi evimizde hadi bakalım uzun seyehatler falan da yok gösterin kendinizi artık gerçek oyununuzu oynayın Alanya maçından tezi yok şöyle bol gollü maçlar izletin bize

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslinda kötü baslamadik icardi bikac kere bosa kosu yapti orada gol olsa mac baska türlü gecer. Birde hakem birinci dk. Penaltiyi verse tabiki.
Kanat oyuncularımız hiç oynamadılar, bek oyuncularımızda çok kotu ortalar yaptılar. Hem penaltı pozisyonunda hemde iptal edilen golde VAR hakemi art niyetliydi.

Bugun kotu oynadik hatta bazi oyuncularimizin en kotu performansini izledik.

Takim iyi hazirlanmamis bu cok net. Baska problemlerde olabilir (maddi, odemeler, disiplin artik ne derseniz diyin)... Ancak, henuz 10.hafta gecildi. Yeni bir takimi, evet beklentiler yuksek ama sabirli da olmak lazim. Ben, altini cizmek adina, Okan Hoca gelsin diyenlerden degilim ki bence yetersiz bir background ile aldi bu gorevi ancak zaman verilmeli, destek olunmali (belirli bir seviyeye kadar!). Henuz erken karalar baglamak icin.

Yapmamiz gerekenler belli, calismak ve mac mac kadro olusturmak bunu yaparkende artik 7-8 oyuncu cok net sabit olmali. Oyun planimiz buna gore (rakip, ic/dis saha, iklim sartlari, kart cezalari vs..) dizayn edilmeli. Son olarak, bazi oyunculari bir arada kullanmak sitiyorsak oyunu daha dar alanda oynamamiz gerekiyor cunku eldeki en teknik isimler genelde yasli oyuncularimiz. Nazar boncugu 🧿 olsun bu mac. Takim olarak kotuyduk, toparlariniz ve gerekeni yine yapariz.

Kanat oyuncularımız hiç oynamadılar, bek oyuncularımızda çok kotu ortalar yaptılar. Hem penaltı pozisyonunda hemde iptal edilen golde VAR hakemi art niyetliydi.

Kazimcan'in son dakikadaki al-da-at dedigi pozisyon/orta var Abdul'e. Yani o pozisyon bile tek basina bir cevap olur. Konu ortalardan once, kisa ve ara paslarda cogu hatali ve rakibe gitti, Midtsjo (ki en begendigim oyuncularimizdan), Nelsson, Torreira, Mertens ve Mata cok fazla top kaybi yaptilar..

Bence artik onumuze bakmaliyiz, takim olarak kotu bir Galatasaray vardi herseyden once. Hoca'nin rakibe gore tercihleri de hataliydi. Umarim tekrar edilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt