GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hedef 23 de bu futbolla artık hedef 2023-2024 sezonuna kaldı.

olmuyor gerçekten sorun nerede az çok düşününce anlayabiliyorum. hep sorunu kadroda arıyorum belki de artık böyle düşünmeyi bırakmalıyız. fatih hocanın (fatih hoca geri dönsün draması yapmıyorum) yetersiz kadrolarla bizi kaç kere şampiyon yaptıgını da biliyorum.

özet: birşeyde sorun ararken sorunu kadroda aramaktansa belki de teknik direktörde aramalıyız.
Hedefi medefi kalmadı işin artık 23. şampiyonluğu bir 10 sene daha rüyamızda görürüz bu kafayla, her yeni gelen başkan öyle bir şevkle geliyor, üzerine 15 yeni transfer yapılıyor ama daha sezonun 10. haftasında lige havlu atıyoruz. Son 3 yıldır bu hep böyle, bundan önceki Burak Elmas zamanında ve şimdiki Dursun Özbek ile Erden Timur zamanında da yine aynı son. Sorun federasyon ve mhk hakemlerinde mi, bizim oyuncularda mı, teknik direktörde mi yoksa başkanda mı? Dejavu oldum şimdi geçen sezon boyunca yine hep bu soruyu sorup cevap arar dururduk, bir türlü de sorunun nerede olduğunu tam olarak bulamazdık. Bu ne lan dünün aynısı agakslyfvdf

İyi futbol izleyemiyoruz. Hoca değişikliği çare olur mu ondan da emin değilim.

Önce şu fiziksel durumu toparlamak lazım kayseri maçında bizim topçular 3 aylık tatilden dönmüş gibilerdi

hedef 23 de bu futbolla artık hedef 2023-2024 sezonuna kaldı.

olmuyor gerçekten sorun nerede az çok düşününce anlayabiliyorum. hep sorunu kadroda arıyorum belki de artık böyle düşünmeyi bırakmalıyız. fatih hocanın (fatih hoca geri dönsün draması yapmıyorum) yetersiz kadrolarla bizi kaç kere şampiyon yaptıgını da biliyorum.

özet: birşeyde sorun ararken sorunu kadroda aramaktansa belki de teknik direktörde aramalıyız.

4x Uefa kupasini kazanan kadroyla kazandi
2x Unal Aysal zamaninda Melo, Sneijder'li kadroyla kazandi
2x Belhanda, Feghouli, Mariano, Fernando'lu kadroyla kazandi

hangi donem -rakiplerimize gore- yetersiz kadro ile kazanmis? Baska bir evrende olmali bu herhalde..

1666094704470.webp

1666094729725.webp

Dünkü Maçla 5 gol 4 asist yaptı ligde

Sonunda şampiyon olamasak dahi şampiyonluk yarışından kopmayan,

ligin hep ilk 3 sırası içerisinde yer alan bir takım istiyoruz.

Kaybetsek dahi zevkli, mücadeleci, heyecanlı, seyir zevki yüksek, bol gollü maçlar izlemek istiyoruz.

Çok şey mi istiyoruz?

Ligde yine serbest düşüşe geçtik 7. sıradayız.

Maçlarımız çok kısır ve berbat geçiyor. Kazandığımız maçları son dakikalarda bulduğumuz gollerle kazanıyoruz. 9 maçta toplam 10 golümüz var. Fener'in attığı 28 golü geçtim, Adana Demirspor bile 21 gol atmış. Utanın kendinizden.

ayni macta iki farkli spikerin kullanilmasi komikti

Bence gol ayaklarini ceza sahasindan uzaklastirmaya calismiyor; gol ayaklari ceza savasi cevresinde top alamadiklari icin geriye gelip top almaya calisiyorlar. Bunun birinci sebebi kanat oyuncularinin cok etkisiz olmasi, ikinci sebebide kaptirdigimiz toplari kolayca geri kazanamamiz. Kanatlara yapabileck birsey yok, en azindan orta sahaya bir adam daha ekleyip o bolgeyi daha mucadeleci yapmamiz lazim.
Alakası yok gol ayaklarını uzaklaştırıyor. Yunus iceri girmiyor savunmada surekli var kerem keza orta sahada rakibi karşılıyor mertens defansa gelip top çıkarıyor.
Ileride patlama yapacağı enerjiyi geride harcadıkları sürece istedigin kadar çabala dur.
Ceza sahasi top alamama durumu oyun stiliyle kaynaklı. Gomis sefer icardi hicbiri top tutan oyuncu değil.
Geçen sene oyunculara bok atıp bu sene de yine aynılarının gelişmişlerini takima katıp yine aynı oyunu oynuyoruz.
Once oyun stratejisini değiştirmeliyiz.
Forvet hattı , oliviera ve mata dışında takımda yavaş oyuncu yok. Hatta iki bek (pva-boey) ligin en hızlılarından olabilir kaleden kaleyi 14 saniyede kosabilen boş koşu atabilen oyuncular.
Peki sana soruyorum bu derece topsuz hızlı oyuncun varken takım bir kere sadece bekler ile kontraya çıkmış mı?
Hoca stratejisi burada devreye giriyor işte.
Kendinden beklenmeyeni yap, oyuncularının bunu yapabilecek gücü var ama hep farklı yerden bakıp elestirecek arguman arıyoruz.
Pva, boey orta açamiyor açmasin kardeşim bu adamlar hızlı ofansif olarak hızını kullansana.

Elin oğlu hızlı diye kör carole ile kondra kovalıyor. Senin kalende bir anda tehlike oluyor.
Korner kullanırken kaç kere kontraya çıktık?
Kaç kere korner kullanırken kontra yedik?
Bunların farkı da mıyız.
Ya ligde en son kontra yaptığimız üç pozisyon var biri diagnenin besiktas macinda kirmizisi digeri diagnenin hizli kullanilan tac sonrası atilan gol yani sampiyon oldugumuz donem. Snuncusu da onyekurudan koşu var.

Bu takimda oyuncular ve hocalar değişse bile bir kaleden öbür kaleye gitmeme durumu değişmiyor. Anlamsız bir sekilde birileri topa degmeli stratejimiz var.

Kontra oynamaya utanıyoruz heralde. Kontra oynayip deplasmanda fenere 3 atınc olumsuz ama top cevirme oynayip kayseriden 2 tane yiyip 4 tane de %100 olanın dışarı çıkmasını umursamıyoruz. Nede olsa top bizde dimi.

Bunu yapmazsan seni parçalarlar. İtiraz mitiraz etmiyor bizimkiler kabullenip geçiyorlar yat kalkma kardeşim hakemle savaş sahayı terk etmekle tehdit et bu kadar mi hirs yoksunu oyuncuları topladık yaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt