- 27 Ocak 2010
- 139.186
- 105.477
- 5.648
şahaneKasım : Dembelenin menajeri İstanbul'da.
Aralık :Anlaşma çok yakın imza parası konuşuluyor.
Ocak : Dembeleyle on sozlesme yapıldı .
Mayıs : Moussa Dembele 5 yıllığına Evertonda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şahaneKasım : Dembelenin menajeri İstanbul'da.
Aralık :Anlaşma çok yakın imza parası konuşuluyor.
Ocak : Dembeleyle on sozlesme yapıldı .
Mayıs : Moussa Dembele 5 yıllığına Evertonda
Yav hata yapsinlar normal. Hic bir hakem 4 dörtluk deil zaten. Ama mesela hakan ceylan midir nedir 5-6 mac arka arkaya var hakemi olmus bizim maclarda. Gecen mac haric lehimize hic bir karar cikmamis. Attigimiz nizami gol iptal edilmis. E dogruyorlar iste rts, dogramiyorlar mi diyelim?onlar da yönetir rtas illaki. hata da yaparlar ama
var kadrolari azmis o yuzden fazla gozukuyormus diyolar ben bi sey demiyorum hata yapiyolar bariz de yaptilar 1-2 karar harici abarti benceYav hata yapsinlar normal. Hic bir hakem 4 dörtluk deil zaten. Ama mesela hakan ceylan midir nedir 5-6 mac arka arkaya var hakemi olmus bizim maclarda. Gecen mac haric lehimize hic bir karar cikmamis. Attigimiz nizami gol iptal edilmis. E dogruyorlar iste rts, dogramiyorlar mi diyelim?
Fb, ts, bjk, ve bizim maclara bakinca bence abarti durmuyor. Ama görusune saygi duyarimvar kadrolari azmis o yuzden fazla gozukuyormus diyolar ben bi sey demiyorum hata yapiyolar bariz de yaptilar 1-2 karar harici abarti bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi