Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bu zamanda yardimci, antrenor, alt yapi hocasi vs muhabbetine gerek var mi asiri bi plansizlik resmi ciziliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye la?bu zamanda yardimci, antrenor, alt yapi hocasi vs muhabbetine gerek var mi asiri bi plansizlik resmi ciziliyor
yazin yapilir bu isler kenara teker teker adam alinca ne olacak takima bos is tamamen. hicbi sekilde memnun değilim yama gibi hissediyorumniye la?
yazın ya da şimdi yapmanın farkı ne la? hocadan ya da futbolcudan bağımsız bir sistem kurma uğraşında adamlar.yazin yapilir bu isler kenara teker teker adam alinca ne olacak takima bos is tamamen. hicbi sekilde memnun değilim yama gibi hissediyorum
pc acikken ram değiştiremezsinyazın ya da şimdi yapmanın farkı ne la? hocadan ya da futbolcudan bağımsız bir sistem kurma uğraşında adamlar.
Can seni seviyorumpc acikken ram değiştiremezsin
yaz bu lafi
Yani bu konuda profesyonel olarak çalışmış, Avrupa futbolunda önemli takımlarda rol almış hocaların bir şekilde takıma dahil edilmesi, işi hak edenlere teslim etmek bence güzelbu zamanda yardimci, antrenor, alt yapi hocasi vs muhabbetine gerek var mi asiri bi plansizlik resmi ciziliyor
Yazın yapınca çalışanlar 3 ay hazırlık süreci daha sonra lig başlıyor diyorlar. Lig oynanırken hazırlanıp lig bitince uygulamaya geçmeleri daha makul sanki.yazin yapilir bu isler kenara teker teker adam alinca ne olacak takima bos is tamamen. hicbi sekilde memnun değilim yama gibi hissediyorum
bizde yazin bi takim daha kurulacagi icin yeni hoca vs bunlar gidecek yani bunu bilmeyen yoktur heraldeYazın yapınca çalışanlar 3 ay hazırlık süreci daha sonra lig başlıyor diyorlar. Lig oynanırken hazırlanıp lig bitince uygulamaya geçmeleri daha makul sanki.

yabancı hocamız kim acep?Can bi sus
Pasif agresif takilcam bundan sonra.
Tuna Köse gibi miPasif agresif takilcam bundan sonra.
Bilmiyorum knk. Baris delirtti beni sonunda. Ben artik ben olmaktan ciktimTuna Köse gibi mi

Pasif agresif takilcam bundan sonra.
Bülten'i Görünce Ben Temsili Reis YavBu hafta sonu da futbola doyacagiz. Her ligde derbi var.
Galatasaray - Besiktas
Roma - Lazio
Chelsea - Arsenal
Ajax - PSV
Marsilya - Lyon