GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zamanda yardimci, antrenor, alt yapi hocasi vs muhabbetine gerek var mi asiri bi plansizlik resmi ciziliyor

bu zamanda yardimci, antrenor, alt yapi hocasi vs muhabbetine gerek var mi asiri bi plansizlik resmi ciziliyor
Yani bu konuda profesyonel olarak çalışmış, Avrupa futbolunda önemli takımlarda rol almış hocaların bir şekilde takıma dahil edilmesi, işi hak edenlere teslim etmek bence güzel

Dinçer Azaphan: "Pazar günü maça gelen herkese bir tane forma sözü veriyorum"​

Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan, Galatasaraylı taraftarları sevindiren bir haber verdi.

• 04 Kasım 2022 Cuma 12:37

Türk sporunun en seçkin ve köklü kulübü Galatasaray, ülke sporunda uzun süredir yaptığı iş birliklerini büyüterek sürdüren Tunç Holding A.Ş. ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın forma sırt sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşmasının imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda düzenlendi.
Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan'dan müjdeli bir haber geldi.
Azaphan'ın açıklamaları şu şekilde:
-HERKESE 1'ER FORMA SÖZÜ VERİYORUM-

"Pazar günü 12.00’de Florya Metin Oktay tesislerindeki Kadın Futbol Takımımızın maçına gelen herkese 1’er forma sözü veriyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: habersarikirmizi.com

yazin yapilir bu isler kenara teker teker adam alinca ne olacak takima bos is tamamen. hicbi sekilde memnun değilim yama gibi hissediyorum
Yazın yapınca çalışanlar 3 ay hazırlık süreci daha sonra lig başlıyor diyorlar. Lig oynanırken hazırlanıp lig bitince uygulamaya geçmeleri daha makul sanki.

3 harflileri olan kadının dediği cıkıyor.öyle veya böyle şimdiden yabancılar doldu takıma:crushed: yabancı hocamız kim acep

dedik,9 haziranda dogdu.kötü olma ihtimali yok.dinletemedik.joao pedrolara falan kanıldı:crushed:

Pasif agresif takilcam bundan sonra.
b525570b11d07537c04553d9c0c67ad4.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt