Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.858
- 20.830
- 1.848
güldüm
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad 1 gündür forumda diilim neaptim yine@Emre Zeytinli artik can sikmaya basladi

Özellikle Latin Amerikalı ablalardan mahrum kalacak olmamız beni derinden üzüyor.DK tribünlerinde birbirinden güzel ablaları bıngıl bıngıl halleriyle görmeyi umut ederken, kara kuru sakallı arap erkekleri yansıyacak kameralara.
Umarım tribünleri hiçbir kameraman çekmez. Midemin bulanmasını istemem.
mitşö'yü gönderip daha iyi bir adam alalım
Bunun en son örneklerinden biri Junior Messias'tır mesela adam 27-28 yaşında 4 yada 5. ligdeydi yanlış hatırlamıyorsam.Saygı duyarım görüşüne reiste bazı oyuncular erkenden keşfedilmiyo futbol birazda şans işi.Ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum izlediğim Maçlar'a bakaraktan.Alırsak zaten büyük ihtimalle bonservissiz alacaz ve az da 1 maaş verecez.Bence riski yok gibi gözükmekte bu transferin..
Nasıl yani Larissa Riquelma'nın telefonu hangi model diye bakamayacak mıyız? Böyle DK olmaz.Özellikle Latin Amerikalı ablalardan mahrum kalacak olmamız beni derinden üzüyor.
Gözüme çok kaliteli bir antrenman gibi geldi. Avrupa’dan önde hissettim. Almanya bizi kıskanıyor olabilir
Küçük kulüplere yer verilmemiş. Marka değerimiz açısından olumlu bir gelişme
Emirates Cup’ta da 2 maç yapılıyordu. Aynı puanda olunca daha çok gol atana vermişlerdi. Detaylar daha sonra açıklanacak denmiş ama kupa olmaz büyük ihtimalle.Turnuvanin kazanani nasil belirleniyor. Biz Fenerle oynamiyor muyuz.
Gözüme çok kaliteli bir antrenman gibi geldi. Avrupa’dan önde hissettim. Almanya bizi kıskanıyor olabilir