GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delaney Sevilla'da mutsuzmus. Micö olmasa güzel firsat transferi olabilirdi.

Devre arası sadece yerli oyuncu alınmalı .. Abdulkerim-Kerem(BAY)-Kazimcan banko oynayacak gibi.. Geri kalan yabancılardan genel olarak memnunuz zaten ..
2 isim var aklımda kiralık rıdvan ve cengiz.. Rashicayla sağlı sollu dönüşümlü oynatabiliriz yeri gelir kerem ortada serbest de değerlendirilebilir bir de kerem ve Barış alpere bel bağlamak da doğru değil barış zaten kanat olarak yetersiz keremin sağı solu belli olmuyor.. Yunus da bu kafayla hepten geriye gidecek gibi cengiz gelirse onu da kiralamak en mantıklısı ..
Rıdvan-Kazimcan sene sonuna bir sekilde götürür bizi..

Genel olarak basında herkes ara Galatasaray a iyi gelmez, tam form yakalamışlardı bu arada Fenerbahçe dinlenir vs. vs. diye saçmalıyor ama şeyin farkında değiller biz olabilecek en iyi seviyede bıraktık ligi. Sizce Fenerbahçeli taraftarlar 45 gün boyunca kara kara hadi olur da Trabzon deplasmanında bir puan kaybıyla liderliği Galatasaray a kaptırırsak diye düşünmüyor mudur?

45 gün boyunca üstlerinde o baskıyı hissetsinler bakalım, en ufak puan kaybı yaptıkları anda tepelerindeyiz bundan sonra öyle kolay kolay atıp tutamayacaklar. Şu anda çok daha kötü durumda olmalrı gerekirdi ama hakemler izin vermediler, 1-2 maç hakem bunlardan yana taraf tutmayı bırakırsa siz o zaman görün Fenerbahçe tarafı nasıl karışıyor

Genel olarak basında herkes ara Galatasaray a iyi gelmez, tam form yakalamışlardı bu arada Fenerbahçe dinlenir vs. vs. diye saçmalıyor ama şeyin farkında değiller biz olabilecek en iyi seviyede bıraktık ligi. Sizce Fenerbahçeli taraftarlar 45 gün boyunca kara kara hadi olur da Trabzon deplasmanında bir puan kaybıyla liderliği Galatasaray a kaptırırsak diye düşünmüyor mudur?

45 gün boyunca üstlerinde o baskıyı hissetsinler bakalım, en ufak puan kaybı yaptıkları anda tepelerindeyiz bundan sonra öyle kolay kolay atıp tutamayacaklar. Şu anda çok daha kötü durumda olmalrı gerekirdi ama hakemler izin vermediler, 1-2 maç hakem bunlardan yana taraf tutmayı bırakırsa siz o zaman görün Fenerbahçe tarafı nasıl karışıyor

Bizim takimin cok etkilenecegini sanmiyorum acikcasi. Bizim en büyük sorunumuz gol atamiyor olmamizdi, yani neredeyse 1 gol icin 10 pozisyon harciyormusuz gibi geliyordu her mac.

Bizden ziyade bu ara en cok Fener'i etkileyecek cünkü adamlar top falan oynamiyorlardi ama FIFA diliyle bir momentum yakalamislardi. Bu momentum'un Dünya Kupasi arasiyla ortadan kaybolacagini düsünüyorum ben. Senin dedigin gibi Trabzon deplasmaninda puan kaybindan ziyade direkt yenilgi ile baslarlarsa bunlar alt üst olur biz gidip Istanbulspor'u yenip lider olursak. Zaten yillardir süre gelen basarisizliktan dolayi Fener taraftarlarinin psikolojisi cok labil yani dengesiz bir durumda.

Direkt "Acaba yine mi sampiyon olamayacagiz" korkusu salar hepsini.

Akillara bunu getirebilir :asd:

tumblr_pyn5fyafVL1ujmvy2o1_1280.jpg

Mostafa mohammed ne gol attı belçikaya be. 5mil opsiyon mu koyduk biz bu adama. Bu yönetimin yaptığı en enayi şey oldu bu.

Bizim takimin cok etkilenecegini sanmiyorum acikcasi. Bizim en büyük sorunumuz gol atamiyor olmamizdi, yani neredeyse 1 gol icin 10 pozisyon harciyormusuz gibi geliyordu her mac.

Bizden ziyade bu ara en cok Fener'i etkileyecek cünkü adamlar top falan oynamiyorlardi ama FIFA diliyle bir momentum yakalamislardi. Bu momentum'un Dünya Kupasi arasiyla ortadan kaybolacagini düsünüyorum ben. Senin dedigin gibi Trabzon deplasmaninda puan kaybindan ziyade direkt yenilgi ile baslarlarsa bunlar alt üst olur biz gidip Istanbulspor'u yenip lider olursak. Zaten yillardir süre gelen basarisizliktan dolayi Fener taraftarlarinin psikolojisi cok labil yani dengesiz bir durumda.

Direkt "Acaba yine mi sampiyon olamayacagiz" korkusu salar hepsini.
Ya bir de geçen sene Trabzon un arkasında 8 puan geriye düşmüş ligin son haftalarında bile ulan şampiyonluk verir mi acaba Trabzon diye düşünüyorlardı şakayla karışık ama Galatasaray la yarışmak diğer takımlar ile yarışmaya benzemez bunu en iyi Fenerbahçe biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt