Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Micoye kurban ol senDelaney Sevilla'da mutsuzmus. Micö olmasa güzel firsat transferi olabilirdi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaynak Ajans1905 mı ?
Dedeler kaynak ?
Evet
Genel olarak basında herkes ara Galatasaray a iyi gelmez, tam form yakalamışlardı bu arada Fenerbahçe dinlenir vs. vs. diye saçmalıyor ama şeyin farkında değiller biz olabilecek en iyi seviyede bıraktık ligi. Sizce Fenerbahçeli taraftarlar 45 gün boyunca kara kara hadi olur da Trabzon deplasmanında bir puan kaybıyla liderliği Galatasaray a kaptırırsak diye düşünmüyor mudur?
45 gün boyunca üstlerinde o baskıyı hissetsinler bakalım, en ufak puan kaybı yaptıkları anda tepelerindeyiz bundan sonra öyle kolay kolay atıp tutamayacaklar. Şu anda çok daha kötü durumda olmalrı gerekirdi ama hakemler izin vermediler, 1-2 maç hakem bunlardan yana taraf tutmayı bırakırsa siz o zaman görün Fenerbahçe tarafı nasıl karışıyor
Ya bir de geçen sene Trabzon un arkasında 8 puan geriye düşmüş ligin son haftalarında bile ulan şampiyonluk verir mi acaba Trabzon diye düşünüyorlardı şakayla karışık ama Galatasaray la yarışmak diğer takımlar ile yarışmaya benzemez bunu en iyi Fenerbahçe biliyorBizim takimin cok etkilenecegini sanmiyorum acikcasi. Bizim en büyük sorunumuz gol atamiyor olmamizdi, yani neredeyse 1 gol icin 10 pozisyon harciyormusuz gibi geliyordu her mac.
Bizden ziyade bu ara en cok Fener'i etkileyecek cünkü adamlar top falan oynamiyorlardi ama FIFA diliyle bir momentum yakalamislardi. Bu momentum'un Dünya Kupasi arasiyla ortadan kaybolacagini düsünüyorum ben. Senin dedigin gibi Trabzon deplasmaninda puan kaybindan ziyade direkt yenilgi ile baslarlarsa bunlar alt üst olur biz gidip Istanbulspor'u yenip lider olursak. Zaten yillardir süre gelen basarisizliktan dolayi Fener taraftarlarinin psikolojisi cok labil yani dengesiz bir durumda.
Direkt "Acaba yine mi sampiyon olamayacagiz" korkusu salar hepsini.
Fenermark'in değerlenmesini çok kaale almamak lazım birde adamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor klübü para kazanmak için ocak ayında uygun bir maliyete elden çıkarabilir.Adamın piyasa değeri 20 milyon euro