GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlara 5 değişiklik hakkı acayip yarıyor. Jesus da iyi kullanıyor. Hafta içi, hafta sonu rotasyonları da iyi yapıyorlar. Şu ana kadar iyi top oynuyorlar diyebiliriz. Elbette oyunda eksiklikleri mevcut ama Anadolu takımları henüz çözebilmiş değil. Dürüst olmak gerekirse son 3 senedeki (1 Başak, 1 Jk, 1 TS) şampiyonların oynadıkları oyunla kıyaslarsan şampiyon olabilirler, bunlarla fark yok aralarında hatta daha iyiler. Bu sebeple zaten Avrupa’da tokatlanıyoruz.
Sanıyorum izlemiyordun Fenerbahçe maçlarını. Fenerbahçe'nin iyi oynadığı maç sayısı 5-6'yı geçmez. Her maç isteklilerdi o ayrı. Yok penaltı oldu, yok kart çıkmadı, yok içeride oynadılar sürekli derken ilk etabı sonlarda sendeleye sendeleye zor bitirdiler 2 puan önümüzde. Bizim de başımıza gelenler ortada. 9 puan önde olabilirdik biraz adil yönetimler olsaydı. Bizimkiler iştah seviyesini ara öncesi son periyottaki gibi devam ettirirse Fenerbahçe istikrarlı gidemez. 1 ay sonra yine tökezlemeye başlar o kadro. Ara onlara yaradı bu yüzden.

Ancak en önemli nokta ne zaman yakalasak bir hakem faciası geliyor başımıza.

Bu arada Pisa Morutan'in 5,5 Milyon €'luk satin alma opsiyonunu kullanirsa, eski takimina sonraki satistan %20 pay vermemiz gerekecek.

Yani 1,1 Milyon ödememiz gerekecek... Böylece Morutan transferinden +300 bin € "kazanmis" oluyoruz totalde.

Yunus ile ilgili aciklama yapilmis

"Villarreal ile oynanan hazırlık maçında aldığı darbe sonucu dizinde esneme olan futbolcumuz Yunus Akgün’ün, bugün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

Sanıyorum izlemiyordun Fenerbahçe maçlarını. Fenerbahçe'nin iyi oynadığı maç sayısı 5-6'yı geçmez. Her maç isteklilerdi o ayrı. Yok penaltı oldu, yok kart çıkmadı, yok içeride oynadılar sürekli derken ilk etabı sonlarda sendeleye sendeleye zor bitirdiler 2 puan önümüzde. Bizim de başımıza gelenler ortada. 9 puan önde olabilirdik biraz adil yönetimler olsaydı. Bizimkiler iştah seviyesini ara öncesi son periyottaki gibi devam ettirirse Fenerbahçe istikrarlı gidemez. 1 ay sonra yine tökezlemeye başlar o kadro. Ara onlara yaradı bu yüzden.

Ancak en önemli nokta ne zaman yakalasak bir hakem faciası geliyor başımıza.

Fener’in 3-4 maçı dışında tüm maçlarını izlemişimdir herhalde. İstek, hırs vs. neden küçümseniyor onu da anlamıyorum. İstekli, hırslı oynayan takımlar şampiyonluğun en büyük favorisi oluyorlar. İyi oyun organizasyonları falan yok, hatta kapalı savunmaya zorlandıkları ortada ama son yıllara baktığımızda oyunlarının şampiyon takımlardan daha kötü vs. olduğu da yok.

Ben bizden iyiler falan da demiyorum. Bu sene hem bizim hem de Fener’in puan ortalaması son yılların şampiyonlarının üstünde. Kalan 24 haftada kim daha istikrarlı olursa o şampiyon olacak bu sene. Bizim de bitiricilik gibi büyük bir eksikliğimiz var. Başak’a 7 attık diye bunu aştık diyemeyiz. Bunu aştığımız an zaten açık ara şampiyon oluruz. Kalan şeylerin neredeyse tamamında ligin en iyisi olabiliriz ama eksik olduğumuz şey küçümsenecek bir şey değil.

Fener’in ise en büyük özelliği girdiği pozisyonu atması ve duran top. Bunları iyi yapman 3 puana iyi oynamasan da yakın olmanı sağlıyor. İstikrarı sürdüremeyebilirler dediğin gibi hatta 2. yarı Anadolu takımları kümede kalma yarışındaki takımlara gitmeleri vs. ile fikstür bize dönüyor. Burada ciddi avantajımız var ama bizim de istikrarlı olmamız önemli. İstikrar için kadro devamlılığı vs. gerekiyor ki son sakatlıklar ciddi canımı sıktı bu sebeple.

Hakemler konusunda haklısın zaten sağ olsunlar içimizden geçtiler.

Hayat 3 evreden olusur

Forumdakileei degistirebilecegine inandigin
Forumdakileri degistiremeyecegini kabul ettigin
Forumdakilerin seni degistirdigi

Uzulerek goruyorum ki 3.evredesin ustat
Böyle diyorsun ama benzer taktiği şike sezonunda Sezer Öztürk transferinde yaptılar yani olmamış bir şeyden şüphelenmiyor. Ha sen o sezon şike yaptıklarına da inanmıyorsan, tamam.

Fener maçındaki performansından sonra fener’in alması he

Emin'in yaptığı hataların benzerlerini yapan daha yaşlı bir stoper hiç gerek yok. Metehan, Ali Y.'den devam hatta Emin'e de şans vermeye devam her ne kadara şuana kadar benzer hatalar yapsa ve pek ders almamış görünse de, Aytaç, Alpaslan, Tarık Ç, gibi oyunculara para vermektense alt yapı oyuncularına daha toleranslı olmaya devam etmeliyiz.

Bu arada Pisa Morutan'in 5,5 Milyon €'luk satin alma opsiyonunu kullanirsa, eski takimina sonraki satistan %20 pay vermemiz gerekecek.

Yani 1,1 Milyon ödememiz gerekecek... Böylece Morutan transferinden +300 bin € "kazanmis" oluyoruz totalde.
Satıştan pay değil kardan paydı sanırım o madde.

Bu arada Dünya Kupasi sonrasinda Amrabat'in kücük kardesi iyi transfer yapar bence.

Tahminimce Ingiltere'den biri kapar. Simdiye kadar müthis bir performans sergiliyor turnuvada.

Bu arada Dünya Kupasi sonrasinda Amrabat'in kücük kardesi iyi transfer yapar bence.

Tahminimce Ingiltere'den biri kapar. Simdiye kadar müthis bir performans sergiliyor turnuvada.
Aynen zaten ilk çıktığında da ve gençken de çok şey beklenen bir oyuncuydu. Hatta Fio kendisini 20 milyona almıştı diye hatırlıyorum ama sonra beklenen patlamayı yapamadı bir türlü. Milli takım performansını kulüp takımının da gösteremeyenlerden sanırım.

Aynen zaten ilk çıktığında da ve gençken de çok şey beklenen bir oyuncuydu. Hatta Fio kendisini 20 milyona almıştı diye hatırlıyorum ama sonra beklenen patlamayı yapamadı bir türlü. Milli takım performansını kulüp takımının da gösteremeyenlerden sanırım.
Fio 8-10 civari bir bonservise almıştı amrabat'ı o dönemler hollanda'da o kadar uçuk bonservisler olmuyordu sonra ajax tavanı acayip yükseltti.

Fio 8-10 civari bir bonservise almıştı amrabat'ı o dönemler hollanda'da o kadar uçuk bonservisler olmuyordu sonra ajax tavanı acayip yükseltti.

Yok toplamda 20 civari verdiler.

Brügge - Verona - Fiorentina arasinda bir seyler dönmüstü o transferde diye hatirliyorum ben. Cünkü Verona oyuncuyu Brügge'den ucuza satin alip bir kac gün sonra kat kat daha fazlasina Fiorentina'ya satmisti. Fiorentina da yarim sezonluk Verona'ya kiralik vermisti direkt satin aldiktan sonra.

Yanlışın var. Fio zaten Hollanda'dan almadı Verona'dan aldı.

Yok toplamda 20 civari verdiler.

Brügge - Verona - Fiorentina arasinda bir seyler dönmüstü o transferde diye hatirliyorum ben. Cünkü Verona oyuncuyu Brügge'den ucuza satin alip bir kac gün sonra kat kat daha fazlasina Fiorentina'ya satmisti. Fiorentina da yarim sezonluk Verona'ya kiralik vermisti direkt satin aldiktan sonra.
Ben yanlış hatırladım o zaman ben hollanda'dan 8 civarı bir bonservisle ayrıldı diye aklımda kalmıştı da 20 bonserviste sağlam para vermişler premier lige 50-60 arası bir fiyata satarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt