Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.507
- 12.767
- 2.868
Bu maçta Var Mustafa öğretmenoğlu imiş
Bu şey değil mi
Muhteşem üçlüden biri olan
Hani
Emre Malok
Erkan Engin
Mustafa Öğretmenoğlu
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta Var Mustafa öğretmenoğlu imiş
maaşları aynı olmayacaktır amaFb maçında kapalı savunmaya karşı oynadı beğenmedim açıkcası. 5-6 milyon euro olsa olaiblir derdim ama 10 milyon üstü paralar konuşuluyor o paralara gidilmemeli. Lo Celso, Fabian Rieder, Blas gibi isimlerin bonservisi de benzer olacaktır.
Olmayabilir ama mesela Rieder'ı alırsan çokta fark olmaz. Rieder yada Blas'ı tercih ederim bunun yerine gibi. Özellikle Rieder yaşı da daha uygun oyun farkındalığı da iyi oyuncu.maaşları aynı olmayacaktır ama
Rieder i çok isterim ama sakatlık sonrası ne durumda?Olmayabilir ama mesela Rieder'ı alırsan çokta fark olmaz. Rieder yada Blas'ı tercih ederim bunun yerine gibi. Özellikle Rieder yaşı da daha uygun oyun farkındalığı da iyi oyuncu.
45 günlük bir ayak tarak kemiği sakatlığı geçirmiş bu sezon sadece. Zira sakatlık öncesinde de süre alamıyordu sonrasında da alamıyor. Rennes 10 no olmayan bir sistem oynuyor. Td değişikliği mi yaptılar bilmiyorum ama adamlarda da Blas, şu anda sakat olan Enzo Le Fee, Desire Doue var 10 için ki bunları da kanatlarda kullanıyorlar ki Terrier ve Gouri var kanatlarda da. Blas zaten ıslıklanmıştı sezon sonu ayrılmak isteyeceği konuşuluyor. Rieder'e de bu takım yapısında yer yok gibi bence sezon sonu fırsat transferi bizim için daha 22 yaşında sonuçta.Rieder i çok isterim ama sakatlık sonrası ne durumda?
Young Boys'taki Rieder'da biraz benziyordu Mertens'e pres oyununa uygunluk ve ceza saha çevresinde şutlar ile bence.Rieder
Puertas
Blas
Üçü bambaşka adamlar bence
Puertasla Blas biraz benziyor ama Rieder daha farklı bir profil
Mertens’in yerine adam bakıyorsak en benzeyeni Puertas ama şahsen Belçika lignden hücumcu almam
Alacağımız 10 numara Meteens gibi hücumprese katkıda bulunmalı, çabuk oynamalı. Statik 20 numara bize uymaz. Kamada bu özelliklerr sahipmiKamada ya tekrar gideceğiz gibi hissediyorum