GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bu fb lehine yapılan hakem kepazelikleri konuşulurken çoğu yerde yanına bizi de iliştiriyorlar

2 takımı da itiyorlar bu yıl yaaaeww diye konuşuluyor, öyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor fark ettiyseniz

geri dönüşü olmayacak kadar iğrenç bir hale getirdi ülke futbolunu bu terör örgütü

şu ligi takip edeceğim son 7 maç kaldı. son 7 ızdırap doksan dakika.

ondan sonra bu lağım temizlenmeden bir tane bile maç izlemeyeceğim. istese gs 100 sene üst üste şampiyon olsun.

ne kulübüm için bir tl para harcayacağım, ne de yayın satın alacağım.

kendi adıma, sistemden çıkıyorum.

böyle lig mi olur? böyle hakemler mi olur?

biz iki sezondur ne izliyoruz abi ya? geçen sene de böyleydi. sıkışan her maç penaltı, her maç penaltı.

olmayan faullerden gelen duran top pozisyonları. sürekli sağlı sollu fauller ile rakibi sindirme.

rakibin bileğine bas, aşiline bas, devam.

hakemlere istedikleri gibi şiddetli itiraz özgürlüğü, artık iş tehtid boyutuna geldi "buradan çıkamazsın" falan diyorlar.

hakemler korkudan penaltı arıyor. ceza sahası içinde bir şey olsa da versek diye.

rakipler desen, ağzını açmıyor. yarım yamalak açıklamalar.

bir de tüm bunlar olurken, her maç sonunda sanki bunlar gs lehine oluyormuş gibi açıklamalar. goebbels taktiği.

bu lig izlenmez artık. bu seneye başladık maalesef, bitirelim.

futbolda ciddi derecede, kriminal düzeyde bir sıkıntı var. umarım ahlaklı hukuk insanları bu bataklığı kurutur. umarım.

Son düzenleme:
'Alın liginizi başınıza çalın'
'İlahi adalet yediğiniz hakların hesabını sorar'
'Filler tepişiyor çimler eziliyor'
'Bizim yönetim neden konuşmuyor'

Bence şu yukarıdaki minvaldeki söylemlerin bütünü Fb'nin kurduğu örgütlü yapının eylemlerini destekler niteliktedir

Heriflerin kurduğu yapı belki şimdilik sonuca ulaşmıyor ama her geçen sezon daha da güçleniyor

Galatasaraylıların azıcık bile umrunda değil. Daha doğrusu umrunda ama ne kadar umrunda? Twitter'da taraf sinyalleyecek kadar umrunda ötesi fos. Aslında her hafta daha da aleni yaparken çoğu Cimbom'a gönül vermiş milyonlarca vicdanlı futbolsevere resmen 'oğlum siz sanki ne yapacaksınız ki, vururuz ensenize alırız ekmeğinizi, sizi böcek gibi ezeriz sırtınıza eşşek gibi bineriz, sistemimizin parasını siz döndürürsünüz sizin sevginizi sömürüp sevdanızın içinden geçeriz' diyorlar

Haklılar da, hep yanlarına kalıyor hep dozajı arttırıyorlar. Bu kötülüğün karşısındaki milyonlar kadar arkasında da milyonlar var

İyilikle kötülüğün mücadelesinde tarafsan biraz daha cesaretli olman gerekir diye düşünüyorum. Bu düzenin sona ermesini gönülden isteyen yeteri kadar insan olsaydı bu iş böyle gitmezdi

Bu hakemlerden birinin adını verip nasıl açıklama yapmazsın ya? muhatabı belli olmayan ortaya açıklamalar bir boka yaramıyor

Sadece e.eng*n adlı haysiyet yoksunu yüzünden minimum +4 puan aldılar.

az kaldı az, 2 ay sonra küçükken kendisini bırakıp başka kocaya kaçan anasının şeyine geri sokacağız şımarık iti

Son düzenleme:
Abi ülkeye bak futbolcusu hocası utanmadan izlediği maçı paylaşır. Sonra da çük kafalılar kalbi ve ayağı diye öter.
Siz yok olmaya mahkum bir camiasınız.
Yarın kapatılsanız üzülürsem namertim.
2011de tvde bik bik ötülüyordu fener olmadan derbi olmaz Galatasaray olmazmış. Alın size derbi alın size fener olmadan olmayan Galatasaray.
Ülke futbolunun kanserli hücresi yavaş yavaş pisliğini yaydı ülkeye.

Bu hakemlerden birinin adını verip nasıl açıklama yapmazsın ya? muhatabı belli olmayan ortaya açıklamalar bir boka yaramıyor

Sadece e.eng*n adlı haysiyet yoksunu yüzünden minimum +4 puan aldılar.

az kaldı az, 2 ay sonra küçükken kendisini bırakıp başka kocaya kaçan anasının şeyine geri sokacağız şımarık iti

Şu aciklama skandal mesela, hakemden nasıl şikayet edeceksin şimdi ? Sen her şikayet ettiğin zaman rakip olsam şu aciklamayi koyarım. Okan buruk bence çok iyi bir hoca ama bazı konularda gerçekten ileriye hesap edecek bir durumu yok.

Fenerin iletişim departmanında çalışsam alırım bunu biz her hakemden şikayet ettiğimiz zaman koyarim.

Şu aciklama skandal mesela, hakemden nasıl şikayet edeceksin şimdi ? Sen her şikayet ettiğin zaman rakip olsam şu aciklamayi koyarım. Okan buruk bence çok iyi bir hoca ama bazı konularda gerçekten ileriye hesap edecek bir durumu yok.

Fenerin iletişim departmanında çalışsam alırım bunu biz her hakemden şikayet ettiğimiz zaman koyarim.

Evet cok talihsiz bir konusma.

İt oglu itlerin ekmegine yag suruyoruz resmen

Ben söyledim bunu. Agir bir saçmalama yaşadı hocamiz

Evet cok talihsiz bir konusma.

İt oglu itlerin ekmegine yag suruyoruz resmen
Doğru orada yanlış cümle kurdu lakin bu konulara girmesinin sebebi bizim yönetim, fenerde hacı bu konulara girmiyor zaten arkasindakiler sağlam konuşuyor Okan Hoca ise yalnız olduğunun farkında çaresizlikle yapıyor bence bu açıklamaları o yüzden çok kizamiyorum

Doğru orada yanlış cümle kurdu lakin bu konulara girmesinin sebebi bizim yönetim, fenerde hacı bu konulara girmiyor zaten arkasindakiler sağlam konuşuyor Okan Hoca ise yalnız olduğunun farkında çaresizlikle yapıyor bence bu açıklamaları o yüzden çok kizamiyorum
Türk hakemleri iyi diyemez yaw ne alaka yönetimle bilmemneyle

Hakemlere guvenelim, hakemler iyi diyorsan, o zaman hakem hatasında da ağzını acmayacaksin bu kadar basit.

Bu lig için ne sevinmeye ne üzülmeye değmez.

Bu heriflerin ceza sahasi disindaki bir temas icin aldiklari ikinci penalti. Pozisyona bakmaya cagirmadiklari yetmezmis gibi cizgi falan cekmediler bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt