Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.962
- 22.710
- 1.388
Puertas denen herifi SAKIN almayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine yazmış
Abi ülkeye bak futbolcusu hocası utanmadan izlediği maçı paylaşır. Sonra da çük kafalılar kalbi ve ayağı diye öter.
Bu hakemlerden birinin adını verip nasıl açıklama yapmazsın ya? muhatabı belli olmayan ortaya açıklamalar bir boka yaramıyor
Sadece e.eng*n adlı haysiyet yoksunu yüzünden minimum +4 puan aldılar.
az kaldı az, 2 ay sonra küçükken kendisini bırakıp başka kocaya kaçan anasının şeyine geri sokacağız şımarık iti
Şu aciklama skandal mesela, hakemden nasıl şikayet edeceksin şimdi ? Sen her şikayet ettiğin zaman rakip olsam şu aciklamayi koyarım. Okan buruk bence çok iyi bir hoca ama bazı konularda gerçekten ileriye hesap edecek bir durumu yok.
Fenerin iletişim departmanında çalışsam alırım bunu biz her hakemden şikayet ettiğimiz zaman koyarim.
Ben katilirsam reyting alirsinizbi tane yutub kanalı açalım diyorum. iki üç anavliz kasarız
Şu aciklama skandal mesela, hakemden nasıl şikayet edeceksin şimdi ? Sen her şikayet ettiğin zaman rakip olsam şu aciklamayi koyarım. Okan buruk bence çok iyi bir hoca ama bazı konularda gerçekten ileriye hesap edecek bir durumu yok.
Fenerin iletişim departmanında çalışsam alırım bunu biz her hakemden şikayet ettiğimiz zaman koyarim.
adamın kazandığı savaş yok inanılmaz
Ben söyledim bunu. Agir bir saçmalama yaşadı hocamiz
Doğru orada yanlış cümle kurdu lakin bu konulara girmesinin sebebi bizim yönetim, fenerde hacı bu konulara girmiyor zaten arkasindakiler sağlam konuşuyor Okan Hoca ise yalnız olduğunun farkında çaresizlikle yapıyor bence bu açıklamaları o yüzden çok kizamiyorumEvet cok talihsiz bir konusma.
İt oglu itlerin ekmegine yag suruyoruz resmen
Türk hakemleri iyi diyemez yaw ne alaka yönetimle bilmemneyleDoğru orada yanlış cümle kurdu lakin bu konulara girmesinin sebebi bizim yönetim, fenerde hacı bu konulara girmiyor zaten arkasindakiler sağlam konuşuyor Okan Hoca ise yalnız olduğunun farkında çaresizlikle yapıyor bence bu açıklamaları o yüzden çok kizamiyorum
Doğru orada yanlış cümle kurdu lakin bu konulara girmesinin sebebi bizim yönetim, fenerde hacı bu konulara girmiyor zaten arkasindakiler sağlam konuşuyor Okan Hoca ise yalnız olduğunun farkında çaresizlikle yapıyor bence bu açıklamaları o yüzden çok kizamiyorum
Şampiyonluktan ziyade şereften ahlaktan onurdan gururdan nasiplenmemiş kerhane mahsüllerinin mutsuz olacak olması beni yükseltiyor.Bu lig için ne sevinmeye ne üzülmeye değmez.