GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1710075754194.webp

Fb maçında kapalı savunmaya karşı oynadı beğenmedim açıkcası. 5-6 milyon euro olsa olaiblir derdim ama 10 milyon üstü paralar konuşuluyor o paralara gidilmemeli. Lo Celso, Fabian Rieder, Blas gibi isimlerin bonservisi de benzer olacaktır.
maaşları aynı olmayacaktır ama

Rieder
Puertas
Blas

Üçü bambaşka adamlar bence

Puertasla Blas biraz benziyor ama Rieder daha farklı bir profil

Mertens’in yerine adam bakıyorsak en benzeyeni Puertas ama şahsen Belçika lignden hücumcu almam

Rieder i çok isterim ama sakatlık sonrası ne durumda?
45 günlük bir ayak tarak kemiği sakatlığı geçirmiş bu sezon sadece. Zira sakatlık öncesinde de süre alamıyordu sonrasında da alamıyor. Rennes 10 no olmayan bir sistem oynuyor. Td değişikliği mi yaptılar bilmiyorum ama adamlarda da Blas, şu anda sakat olan Enzo Le Fee, Desire Doue var 10 için ki bunları da kanatlarda kullanıyorlar ki Terrier ve Gouri var kanatlarda da. Blas zaten ıslıklanmıştı sezon sonu ayrılmak isteyeceği konuşuluyor. Rieder'e de bu takım yapısında yer yok gibi bence sezon sonu fırsat transferi bizim için daha 22 yaşında sonuçta.

Seneye kanatlar kerem zaniolo gibi ileriye top taşıyamayan adamlar olacaksa çok çok iyi bir 10 no almalıyız

Rieder
Puertas
Blas

Üçü bambaşka adamlar bence

Puertasla Blas biraz benziyor ama Rieder daha farklı bir profil

Mertens’in yerine adam bakıyorsak en benzeyeni Puertas ama şahsen Belçika lignden hücumcu almam
Young Boys'taki Rieder'da biraz benziyordu Mertens'e pres oyununa uygunluk ve ceza saha çevresinde şutlar ile bence.

Kamada Almanyada son sezonunda, Götze ve Lindström forvet arkasi oynayabilsinler diye üclü defansin önünde Djibril Sowun yaninda da baya oynamisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt