Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.137
- 22.855
- 1.433
Playoff gelmez, fakat yabancı sınırı da kalkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da 3-4-3 veya 3-5-2 şart gibi.Az önce merak ettim tüm rakiplerin son maçlarını izledim. Bizim orta sahalar rakip kovalamazsa kophenag maçı da zor maç olur.
Manu da rasford u boey tutabilirse kitleyebiliriz. Ama hag akıllılık yapıp rasford u angelinho ile eşleştirirse sıçtık diyebilirim.
Bayern den bahsetmeye gerek yok. 11 kişinin de top seviyede futbol oynaması gerekiyor...
Avrupa'da 3-4-3 veya 3-5-2 şart gibi.
Oynatsın oynatmasına da onun deneme yeri Cl değil. Kaş yapalım derken göz çıkartabiliriz.Avrupa'da 3-4-3 veya 3-5-2 şart gibi.
O zamanların en popüler taktiği zaten Almanların 3-5-2 siydi. Takımlar 3 lü defansa alışıktı. Bir anda sistem değişikliği hüsran olabilir.hollmann zamanında manu deplasmanında 361oynatmıştı
falco-stumpf-bülent
kubilayla arifde hakanın arkasında ortasahaya yakındılar
@Umut Işık Bu saatte futbol kovalayan Umut'u gören komşuları penceresi açıkken ayakkabısını lambasına isabet ettirdikten sonra ki Umut'un tepkisi temsili yav
Playoff gelmez, fakat yabancı sınırı da kalkmaz
Sınırın önemi yok mu diyosun.türk futbolunda yapılacak 3 şey var gerisi olmasa da olur
zemini tff katı uygulayacak
hakemlere oyunu akıtma talimatı verilecek
yayıncıya en az bundesliga kadar kaliteli yayın şartı getirilecek
şu 3ü olsun level atlanır
Sınır olmasa fener o kadar parayı nasıl çar çur edecek? Cengizler mert ler irfan can lar Samet ler falan hepsi bu sınır sayesinde fenere giriyor...Sınırın önemi yok mu diyosun.
Adamlar bu gidişle çıkacak 11 bulamayacak.
Sınır hem ahlaken hem mantıken manasızdırSınır olmasa fener o kadar parayı nasıl çar çur edecek? Cengizler mert ler irfan can lar Samet ler falan hepsi bu sınır sayesinde fenere giriyor...![]()
Hepsine %100 katılıyorum hatta 1-2 ufak eklemede yaptım.türk futbolunda yapılacak 3 şey var gerisi olmasa da olur
zemini tff katı uygulayacak
hakemlere oyunu akıtma talimatı verilecek
yayıncıya en az bundesliga kadar kaliteli yayın şartı getirilecek
şu 3ü olsun level atlanır
Bizim maç çıkış maçları olur.bizim maçtan önce toparlanacaklarına o kadar eminim ki