GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Playoff gelmez, fakat yabancı sınırı da kalkmaz

Az önce merak ettim tüm rakiplerin son maçlarını izledim. Bizim orta sahalar rakip kovalamazsa kophenag maçı da zor maç olur.
Manu da rasford u boey tutabilirse kitleyebiliriz. Ama hag akıllılık yapıp rasford u angelinho ile eşleştirirse sıçtık diyebilirim.

Bayern den bahsetmeye gerek yok. 11 kişinin de top seviyede futbol oynaması gerekiyor...

Az önce merak ettim tüm rakiplerin son maçlarını izledim. Bizim orta sahalar rakip kovalamazsa kophenag maçı da zor maç olur.
Manu da rasford u boey tutabilirse kitleyebiliriz. Ama hag akıllılık yapıp rasford u angelinho ile eşleştirirse sıçtık diyebilirim.

Bayern den bahsetmeye gerek yok. 11 kişinin de top seviyede futbol oynaması gerekiyor...
Avrupa'da 3-4-3 veya 3-5-2 şart gibi.

hollmann zamanında manu deplasmanında 361oynatmıştı

falco-stumpf-bülent
kubilayla arifde hakanın arkasında ortasahaya yakındılar
O zamanların en popüler taktiği zaten Almanların 3-5-2 siydi. Takımlar 3 lü defansa alışıktı. Bir anda sistem değişikliği hüsran olabilir.

Playoff kadar saçma sapan bir sistem yok. Bu sene hepsine teker teker koyarsak bir daha en azından 10 sene daha konuşulmaz.

Playoff gelmez, fakat yabancı sınırı da kalkmaz

türk futbolunda yapılacak 3 şey var gerisi olmasa da olur

zemini tff katı uygulayacak
hakemlere oyunu akıtma talimatı verilecek
yayıncıya en az bundesliga kadar kaliteli yayın şartı getirilecek

şu 3ü olsun level atlanır

Sınırın önemi yok mu diyosun.

Sınır olmasa fener o kadar parayı nasıl çar çur edecek? Cengizler mert ler irfan can lar Samet ler falan hepsi bu sınır sayesinde fenere giriyor... :)
Sınır hem ahlaken hem mantıken manasızdır

Hiçbir elle tutulur yanı yoktur

Sadece ve sadece menajer çetesi ve çevresindeki siyasi klik malı götürsün diye uygulanan bir şey

Hepsine %100 katılıyorum hatta 1-2 ufak eklemede yaptım.

-Federasyon zemin için kulüplere yatırılan galibiyet primlerini hesabına yatırmayıp direk profesyonel firmalarla anlaşsın başka çözüm yok.

-Oynadığı stadın kapasitesini minimum %60 doldurmayan takımlara kademeli olarak puan cezası verilsin sezon sonu 17 maçın %50'si 8.5 yani 9 maçta dolduruysa -3 puan %50 altı kaldıysa -6 puan verilsin.(Olimpiyat stadı hariç)

-Yayıncı kuruluş kamera yerlerini değiştirsin çoğu stadyumda maç izlenmiyor ya da çok uzaktan izleme hissiyatı var EPL ya da Bundesliga modelleri dediğiniz gibi gayet mantıklı.

Avrupa'da 3-4-3 veya 3-5-2 şart gibi.

1695075666371.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt