GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar neden bizim takımlarımızın koşu mesafesi düşük neden akıcı oynayıp pas yapamıyorlar biliyor musunuz?

belki de cevabı biraz kendiniz de aramanız lazım

hocayı eleştirelim zaten ama onu bir kenara koyup düşünelim

arkadaşlar o adamları izlerken farkediyor musunuz oyuncular birbirine ne kadar yakın

futbol böyle bir oyun hücumda da savunmada da birbirine yakınlaşacaksın

ve futbol yetenekle filan oynandığı kadar özveri ile de oynanıyor

ama bizim taraftarımız veya genel olarak türk futbol seyircisi özverili adamı sevmiyor

o yüzden rashicayı karikatür konusu yapıyor, berkanı yuhalıyor..

oysa futbol bir denge işi kaliteli ayaklar dahi özveri gösterecek

türkiyeye gelen üst düzey oyuncular yeterince fiziki kalitede gelmiyor veya yeterince özverili oynamıyor

mesela kaç taneniz @Alp Memduh Kalyoncu dışında kadro planlaması hatalı diyebildi

ndombele ziyech zaha vb.. yan yana yazınca herkes mest oluyor ama bu adamlar neden buralara düşüyor sorusunun cevabı duyulmak istenmiyor

tabiki bunlardan 1-2 tanesine ihtiyaç olabilir ve rehabilite edilebilir ama kabul edelim ki bu adamların hepsi aynı anda olmuyor
Iyi guzel yazmissin da bunlari dusunmesi gereken forumdaki Ahmet, Mehmet degil yoneticiler ve teknik ekiptir.

Turkiye’de sampiyon olmak icin bu sekilde bir kadro kurulmasina zaten ihtiyac yoktu. Isin komik tarafi bu kadro planlamasi Avrupa icin de iyi degildi.

Burada cok gaza gelenler oldu. Sampiyonlar ligini aliriz diyenleri bile gorduk.

Transfer politikamizin kotu olmasi ne yazik ki biraz da bonservis verecek paramiz olmamasina bagliydi. O yuzden Erden Timur’e cok kizamiyorum.

Burada artik gemiyi dogru rotaya yoneltebilecek,tek bir adam var o da Okan Buruk. Kadro planlamasi muthis olmasa da bu kadronun basarili olabilecegi oyun planlari var. Hocanin bu kadroya uygun olmayan gecis oyunundan en kisa surede vazgecip yeni bir oyun plani gelistirmesi gerekiyor. Ayrica pamuk dede modundan cikip oyuncularin disiplini ve formlarini yukari cekmeli. Mesela Icardi’nin kilosunun aciklanabilir bir tarafi yok.

Bu kadro sampiyon olamazsa Okan hocaya yol gosterirler. Kendisi de bunun cok farkinda.

Barca, Real, City bile 1 bilemedin en fazla 2 koşmayan adamı tolore edebiliyorken sen kalkıp bu rakamı 3-4-5 e çıkarırsan ligindeki samsun pendik bile yürüye yürüye gelir kalene.

İcardi, Mertens, Kerem A., Demirbay, Angelino savunma adına sıfır katkısı olan adamlar.

Bu durumda en azından nitelik olarak olmasa bile nicelik olarak savunma yapacak adam sayısını çoğaltman gerekiyor.

Bu takım ya 3-4-3 yada 4-3-3 oynayacak bu saatten sonra. Kaçınılmaz bu.

Iyi guzel yazmissin da bunlari dusunmesi gereken forumdaki Ahmet, Mehmet degil yoneticiler ve teknik ekiptir.

Turkiye’de sampiyon olmak icin bu sekilde bir kadro kurulmasina zaten ihtiyac yoktu. Isin komik tarafi bu kadro planlamasi Avrupa icin de iyi degildi.

Burada cok gaza gelenler oldu. Sampiyonlar ligini aliriz diyenleri bile gorduk.

Transfer politikamizin kotu olmasi ne yazik ki biraz da bonservis verecek paramiz olmamasina bagliydi. O yuzden Erden Timur’e cok kizamiyorum.

Burada artik gemiyi dogru rotaya yoneltebilecek,tek bir adam var o da Okan Buruk. Kadro planlamasi muthis olmasa da bu kadronun basarili olabilecegi oyun planlari var. Hocanin bu kadroya uygun olmayan gecis oyunundan en kisa surede vazgecip yeni bir oyun plani gelistirmesi gerekiyor. Ayrica pamuk dede modundan cikip oyuncularin disiplini ve formlarini yukari cekmeli. Mesela Icardi’nin kilosunun aciklanabilir bir tarafi yok.

Bu kadro sampiyon olamazsa Okan hocaya yol gosterirler. Kendisi de bunun cok farkinda.

tabiki yönetim ve hpca birinci derecede sorumlu

ama burada taraftarın pozisyonu tutarsız onu diyorum

herşeyden önce taraftar bir kere yönetimin kusursuz iş yaptığını ve bütün oyuncuların şl kupası getirecek kalitede olduğuna iman etmiş durumda

yönetimin transfer politikasına burada ya sa sosyal medyada bırak eleştiriyi küçük bir acaba desen başına neler gelir

ikincisi taraftarın oyunculara ve oyuna olan bakışına

şu maçın en kötülerini başında ziyech geliyor

hoca rakibin pas oyununa karşı yanlış tercihte bulunmuş ve eleştirilmeli

ama gel biraz alternatif bir senaryo düşünelim

normalde kopenhag gibi pasla çıkan takıma barış alper daha iyi tercih olurdu ve hoca da böyle çıktı

30 dk yine çok iyi oynadık hatta presimiz ve geçiş savunmamız ziyechin yarattığı sıkıntılardan da kurtuldu barış sayesinde ve ilk yarı bırak geride olmayı berabere bitti

burada neler söylenirdi kopenhagı bir kez bile izlemeyen ve oyunu sadece top kimdeyse oradan izleyen taraftar tarafından

işte bu yüzden rashica bir turnusol örnektir

rashica alınsın alınmasın önemli değil

ama taraftarın böyle özverili rol oyuncularına katşı cahil cesareti ile yaptığı karikatürize etme alışkanlığı yöneticileri de zorluyor isim ve teknik oyuncu getirmeye

ha ben yönetim ve okan hocaya çıkarırım tabiki payesi o ayrı

Bence ondan değil, maçı izlemedim ama Avrupa tecrübesi bambaşka bir şey, Newcastle da yaşadı ki Newcastle büyük bir kulüptür ama senelerdir Avrupa'da yoklardi, bu tip kulüpler 3 günde maç oynamaya bile aliskin değiller, Leipzig falan ilk yillarinda döküldü
Yok yav. Pl takimlari avrupa haric zaten 45-50 mac yapiyorlar kupayla falan. Yani 3gunde 1 mac yapmalari sıkıntı cıkaracagını sanmiyorum

Futbol bizim insanimiz icin böyle bir oyun iste

Kerem’in direkten dönen topu gol olsa yaptigimiz ön alan presinin editleri paylasilacakti,icardi atsa editler paylasilacakti,muslera rakibe gol hediye etmese cl seviyesinde sifir pozisyon verdik diye nelsson abdulkerim editleri paylasilacakti

Ama olumsuz bir sonucta iyi yaptigimiz seyler tamamen unutuldu ve didik didik detaylarda hatalarimiz araniyor

Sonra da brugge olalim evet

1695370483306.webp

Barca, Real, City bile 1 bilemedin en fazla 2 koşmayan adamı tolore edebiliyorken sen kalkıp bu rakamı 3-4-5 e çıkarırsan ligindeki samsun pendik bile yürüye yürüye gelir kalene.

İcardi, Mertens, Kerem A., Demirbay, Angelino savunma adına sıfır katkısı olan adamlar.

Bu durumda en azından nitelik olarak olmasa bile nicelik olarak savunma yapacak adam sayısını çoğaltman gerekiyor.

Bu takım ya 3-4-3 yada 4-3-3 oynayacak bu saatten sonra. Kaçınılmaz bu.
Demirbay son 2 maçtır torreiradan daha çok defansif aksiyonun içinde. O kısım ezbere olmuş. Akturkoglu olmazsa emin ol defansa o kadar iş düşmeyecek, takım ikide bir geri koşmak zorunda kalmayacak.

Hiç yazasim gelmiyor kaç gündür 😑

Forum iki gündür hiç çekilmiyor. IBB maçına kadar buraya düzenli bir şekilde uğramamaya karar verdim.

Ilk 30 dk muthişti aslında resmen boğazlarını sıktık ama futbol şansı yoktu o dakikalarda. Maçı 2-0 a getirecek pozisyonlar vardı net olarak. Bu kadar streslenmeyecek bu kadar yıpranmayacaktık. Sağlık olsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

adam oyunu okuyamıyor ve bir sistemi yok diye suçlu erden timur olmuş yine :))))

size ezik, kalitesiz topçular müstehak

bu takımın bir tane sorunu var o da hocası başkada yok

şunu söyleyeyim, bizim takımlara tempo futbolu çok ters geliyor alışık olmadığmız için, yani tempolu sürekli bindiren,araya koşu atan bir sistem oynarsak ligin içinde geçeriz aslında
Bu ligle alakalı. Adamlar tüm sezon boyunca belli tempolu bir oyun oynuyorlar rakipleri futbol oynamaya çalışıyor. Bizim ligde rakipler sana kapanıyor, tempo yapmaya izin vermeyen bir sistemle oynuyorlar. Ligin oyuncu kalitesinden bağımsız durum bu. Ligin kalite artması için yabancı sınırı kalkmalı, kameralar yenilenmeli, ligde yabancı hoca sayısı artmalı ve yerli hoca olsa bile yeni şeyler deneyen hocalar olmalı, hakemler oynatmaya meyilli olmalı yorulduk diye düdük çalmamalı. Sahalar için minimum bir kriter olmalı. Bunlar yapılsın 3 senede büyük ilerleme sağlarız.

icardi kral forvet

bakambu driblingci forvet

halil tek luzumsuz transfer

zaha çalımcı kanat defansa yardım eder

tete çalımcı kanat defansa yardım eder

ziyech playmaker skorer kanat

ndombele yeni kante diye aldı tot driblingci ortasaha

kerem d türk playmaker ortasaha

gökdeniz-eyüp ortasahaya atletizm katsın diye alınan wonderkidler

angelino playmaker bek

sanches hızlı stoper

günay gecen sene ligde en yüksek raytingi olan kaleci

nesi yanlış bunun!!!!!!!!!!

berkan diyorsunuz berkanı küstürende belli bu takımı oynatamayanda!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt