Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin derdin Gs'den çok hoca olmuş o belli. Şampiyon olunca da üzülmüşsündür herhalde Okan Buruk şampiyon yaptı diye. Kopenhang'a karşı oynanan ilk yarıda İcardi, Kerem, Mertens kaçırmazsa golleri ne olacaktı acaba? Topu topu maçta kötü oynanan 45-65 arası CL'de de hazır olmayan oyuncularla normal. Oyuncular neden hazır değil çünkü kaliteli adamları almak için serbest aldın antrenman yapmadılar yada diğer takımların gözden çıkardığı oyuncular olduğu için hazır değiller doğal olarak. Ama olur mu salla hocaya başarı gelince oyuncu yaptı, berabere yada bir başarısızlıkta hop hocaya saldıralım. Büyük ayıp artık yaptığınız ya.
Şundan almıştım efsane rahat tı. Durduk yere koşası geliyor insanınnasıl memnun olursun o konforsuz ayakkabılardan olm
Ayak yapisiyla alakali demek. Ben haftanin 4 gunu koşuya çıkarım. Nike puma asics adidas nb hepsini denedim. Hicbiri ne istedigim konforu ne de dayanikliligi verdi. En son bi arkadasin tavsiyesiyle underin sonic serisini denedim. O gunden beridir baska markaya yönelmedim hic.Şundan almıştım efsane rahat tı. Durduk yere koşası geliyor insanın
PUMA 90s Runner Nu Wave Low BootUnisex Yetişkin PUMA 90S Runner Nu Wave Ayakkabı, Siyah, 37 : Amazon.com.tr: Moda
Tuchel böyle giderse bayerne gelir gibi o gelmeden oynarız o macları umarımFLICK hoca boşta
Tuchel bir şekilde sonuçları alıyor ayrıca getirilmesi için çok maliyete girildi Bayern ne olursa olsun bizle oynayana kadar sabredecektir kendisine. Bu arada ha Flick ha Tuchel iki Bayern maçından bir puan çıkarsak mucizedir. Fakat Flick Bayern'i bekler muhtemelen, e o zaman da Tuchel hoca boşa çıkıyor Ünal Aysal deneyip getirememişti bu zamana kısmetmiş dedirtebilirTuchel böyle giderse bayerne gelir gibi o gelmeden oynarız o macları umarım
Ne güldün lan
Hocanın gittigi durumda iyi bir yabanci hoca taraftariyimTuchel bir şekilde sonuçları alıyor ayrıca getirilmesi için çok maliyete girildi Bayern ne olursa olsun bizle oynayana kadar sabredecektir kendisine. Bu arada ha Flick ha Tuchel iki Bayern maçından bir puan çıkarsak mucizedir. Fakat Flick Bayern'i bekler muhtemelen, e o zaman da Tuchel hoca boşa çıkıyor Ünal Aysal deneyip getirememişti bu zamana kısmetmiş dedirtebilir
Ha bence Okan hoca için sezon sonuna kadar bekleriz şampiyon olamazsa gider, o zaman da başka yerli adaylar ön plana çıkabilir Palut, Ö.Erdoğan, hatta belki Arda Turan gibi
Ben hoca gelmeden önce de bu taraftaydım. İkinci bir devrim arayışındayız ve farkında bile değiliz. Derwall vari bir karakter lazım gelip kulübümüzü modern elit seviyeye taşıyacak. Bunu sağlayacak yönetim varken bu fırsatı kaçırmamalıyız. Rose ve De Zerbi süper isimlerdi, keşke birinden biri olsaydı. İkisi de uçtu gitti şimdi.Hocanın gittigi durumda iyi bir yabanci hoca taraftariyim
Aslında bu sene başlangıcı 97-98 başlangıcını andırıyor. Hatta 97-98 daha kötü diyebiliriz
Puma bir iki sene önce ultraweave diye bir teknoloji tanıttı, forma iki parçadan oluşuyor. Aşırı hafif ve hava geçiren formalar yaptı açık ara teknolojik olarak bir numara. Ha forma 90 gramdan 70 grama düşünce bir şey oluyor mu tartışılır ancak bu öyle bir adımdı ki Nike mecburen o çirkin yakalı elit formaları tasarladı dikiş ağırlığını düşürüp Puma ile kapışabilmek içinYav nu Puma’sı yav… yıkıldım… en boktan seçenek. Bu kadar küçük hesap olmaz, Puma kadar kalitesiz ürün çıkaran kendini “elit” diye pazarlayan marka yok
Forma yanısıra antrenman ürünleri alırım çok sık. Nike bu konuda kesim ve tasarım olarak açık ara 1 numara. Puma ise leş ötesi. Puma belki daha fazla komisyon bırakır ama ürünleri satamadıktan sonra neye yazar. Tek umudum sözleşmenin kısa süreli olmasıPuma bir iki sene önce ultraweave diye bir teknoloji tanıttı, forma iki parçadan oluşuyor. Aşırı hafif ve hava geçiren formalar yaptı açık ara teknolojik olarak bir numara. Ha forma 90 gramdan 70 grama düşünce bir şey oluyor mu tartışılır ancak bu öyle bir adımdı ki Nike mecburen o çirkin yakalı elit formaları tasarladı dikiş ağırlığını düşürüp Puma ile kapışabilmek için
Tasarımlarının leş gibi olduğuna katılırım ama. Beğendiğim bir Dortmund forması yok örneğin. City ve Arsenal'e yaptıkları formalar leşle vasat arası. Milan en başarılı formaları yaptıkları takım, geçen sezonki iç saha formaları gayet hoştu örneğin.
O kadar da kötü bir kadro değil ya kale haricinde UEFA kazanan kadrodaki herkes var, sadece piyasada Emre yok henüz, bir de Hasan Şaş eksik. Tabii ki bu oyuncuları geliştiren FT'dir ancak bunlar kötü oyuncular değil, benzer şekilde şimdiki rakipler de o zamanki rakiplerden farklı.aynı değil
anadolunun ücra köşelerinden gelmiş futbolcu topluluğuna futbolu öğretmeye çalışan bir dahi vardı o takımın başında
takımında sadece 2-3 tane futbolu bilen futbolcusu vardı
ne şartları benzer nede volümü
ben hiçbirzaman ft hocanın son iki senesi hariç oyunu okuyamamasını gözlemlemedim
herzaman doğru zamanda doğru hamleyi yapan bir hocaydı o güveni verirdi
Doğrudur o konuda pek bir fikrim yok açıkçasıForma yanısıra antrenman ürünleri alırım çok sık. Nike bu konuda kesim ve tasarım olarak açık ara 1 numara. Puma ise leş ötesi. Puma belki daha fazla komisyon bırakır ama ürünleri satamadıktan sonra neye yazar. Tek umudum sözleşmenin kısa süreli olması