GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanda oynadığımız bir UCL maçında PSG in toplam koşu mesafesi 80 li rakamlardı, rahatça kazanmıştı adamlar. 100 küsur km kateden bizim takım doğru dürüst atak bile yapamamıştı. Arada korkunç bir kalite ve organizasyon farkı vardı çünkü...

Bu kadro koşu sıralamasında hiçbir zaman yukarılarda olamaz, form durumu yükselirse ortalara doğru çıkar belki; o da yeterli olacaktır. Kopenhag geçtiğimiz yıllarda açık ara rekor kırmıştı hatta, onlardan daha az koşmak çok da şaşılacak bir durum değil, adamların başka öne çıkan pek bir özellikleri yok. Bu tip takımlara üstünlük kurmak için fiziksel yönden eksik olanların hazır hale gelmesiyle birlikte esas olarak oyuncuların isimlerinin gerektirdiği kaliteyi, uyumlu ve organize bir şekilde sahaya yansıtmaları gerekiyor.

Çoğumuzu endişeye ve karamsarlığa sevk eden nokta da burası. Takımda en çok beklenti beslenen oyuncuların çoğu hazır değil ve bugünden yarına hazır olacak gibi de görünmüyorlar ki bunlar da 11 bazında takımın yarısını teşkil ediyor. Transfer politikasını, mevki tercihlerini eleştirenlerdenim...

Umarım takım geçen yıl olduğu gibi biraz gecikmeyle kendine gelir; biz de Okan Hocanın başarısını konuşuruz yine...

3 kupayi takimin basinda olmayan prandelli’nin basarisi sayiyorsun

Ama gecen sezonun sampiyonlugunu Okan hoca’nin basarisi olmadigini iddia ediyorsun

Olumsuz bir sonucta ise basarisizlik hoca’ya yaziyor yine

Celisiyorsun her türlü

Isine nasil geliyorsa öyle ceviriyorsun

3 kupa bir kehanet degerlendirmesi :)
daha sezon başlamamıştı

ayriyeten bilmeden etmeden konuşmayalım

prandelliye çok salladım gökyüzüne küfür eden ilk kişilerdenim
hamzada ise yetersiz olduğunu şampiyonda yapsa hemen gönerilmeli diyen biriyim

benim için 3 td var gerisine hep salladım

ft, feldkamp, gerets geri kalan kimseyi beğenmedim hiçbirzaman okan hoca dahil (şuanlık performansı)
ftnin son iki senesinede çok salladım

bu arada okan bıraksında demiyorum çünki şuan saçma olur
onu sezon başı yapmaları lazımdı bence
şampiyon yaptıysa hamzada yaptı hemde 3 kupa aldı ama benim için birşey ifade etmiyordu
şuan olursa başarısızlıkda yönetime yazar
onun için olmaz

ben daha komple bir td olmasını istiyorum okanın

korkmadan forma adaletinin olduğu oyuncu değişiklikleri zamanında yapab, sahada iki üç planın net gözüktüğü bir td performası görmek istiyorum

şuan ki hali bundan çok uzak

yönetim 9/10
kadro 9/10
td ise 5/10

ben herşeyin mükemmel işlediği bir gs istiyorum
kimseyede eyvallahım yok bu konuda
isterse kulup efsanesi olsun
herkes işini düzgün yapacak

3 kupa bir kehanet degerlendirmesi :)
daha sezon başlamamıştı

ayriyeten bilmeden etmeden konuşmayalım

prandelliye çok salladım gökyüzüne küfür eden ilk kişilerdenim
hamzada ise yetersiz olduğunu şampiyonda yapsa hemen gönerilmeli diyen biriyim

benim için 3 td var gerisine hep salladım

ft, feldkamp, gerets geri kalan kimseyi beğenmedim hiçbirzaman okan hoca dahil (şuanlık performansı)
ftnin son iki senesinede çok salladım

bu arada okan bıraksında demiyorum çünki şuan saçma olur
onu sezon başı yapmaları lazımdı bence
şampiyon yaptıysa hamzada yaptı hemde 3 kupa aldı ama benim için birşey ifade etmiyordu
şuan olursa başarısızlıkda yönetime yazar
onun için olmaz

ben daha komple bir td olmasını istiyorum okanın

korkmadan forma adaletinin olduğu oyuncu değişiklikleri zamanında yapab, sahada iki üç planın net gözüktüğü bir td performası görmek istiyorum

şuan ki hali bundan çok uzak

yönetim 9/10
kadro 9/10
td ise 5/10

ben herşeyin mükemmel işlediği bir gs istiyorum
kimseyede eyvallahım yok bu konuda
isterse kulup efsanesi olsun
herkes işini düzgün yapacak

Gecen sezon takimin basina sifir kredi ile gelmis

Her maci adeta ip üstünde oynamak zorunda kalmis cünkü takim 4 yildir sampiyonluga hasret kalmis

14 maclik rekor kirmis

Gelmis gecmis en iyi derbi performansini sergilemis

Kurulan kadro’yu okadar iyi kullanmis ki takimin yildiz forveti sampiyonluk macinda kendisini omuzlarinda tasimis

Sampiyon olmus

Yillar sonra öyle ya da böyle baska ülkelerin sampiyonlarini elemis ve seneler sonra cl’ye katilmis

Bunlara ragmen isini düzgün yapmiyor dersen altinda baska birseyler ararim,mesela art niyet ararim

Senin yaptigin elestiri degil hoca’yi tiye almak zayif görmek ve hoca olmadigini iddia etmek

Gecen sezon takimin basina sifir kredi ile gelmis

Her maci adeta ip üstünde oynamak zorunda kalmis cünkü takim 4 yildir sampiyonluga hasret kalmis

14 maclik rekor kirmis

Gelmis gecmis en iyi derbi performansini sergilemis

Kurulan kadro’yu okadar iyi kullanmis ki takimin yildiz forveti sampiyonluk macinda kendisini omuzlarinda tasimis

Sampiyon olmus

Yillar sonra öyle ya da böyle baska ülkelerin sampiyonlarini elemis ve seneler sonra cl’ye katilmis

Bunlara ragmen isini düzgün yapmiyor dersen altinda baska birseyler ararim,mesela art niyet ararim

Senin yaptigin elestiri degil hoca’yi tiye almak zayif görmek ve hoca olmadigini iddia etmek

şubatda kar topu oynarken şampiyon olan takıma karşı şampiyonluk yaşamış

yönetim camia dağılmış bir halde devralan

3 kupayı almış hatta fbyi yenerek alan

derbileri kaybetmemiş

takımında burak gibi parazitlerin olduğu takımla birşeyler oynatmaya çalışmış

bir hamza hamzaoğlu varken seninkide lafmı?!

şu yönetimle bu kadro hamzada yoktu ayriyeten

senin anlamadığın şu
erden timur gibi bir adam varken
böyle bir kadro varken
okan hoca benim gibi milyonlarca taraftara güven vermiyor
acaba bir fırsatımı kaçırıyoruz diye sorgulatıyor bize aynı hamzada yaşadığımız gibi

inşallah sonu benzemez!

trtsporda maçı izliyorum şuan

muslera kadar torreiranında suçu var resmen ikinci golde koşmamış geriye koşsa o adam vuramayacak topa!

bu adamı bu hale getiren hull maçı
onuda yapan hoca!

şubatda kar topu oynarken şampiyon olan takıma karşı şampiyonluk yaşamış

yönetim camia dağılmış bir halde devralan

3 kupayı almış hatta fbyi yenerek alan

derbileri kaybetmemiş

takımında burak gibi parazitlerin olduğu takımla birşeyler oynatmaya çalışmış

bir hamza hamzaoğlu varken seninkide lafmı?!

şu yönetimle bu kadro hamzada yoktu ayriyeten

senin anlamadığın şu
erden timur gibi bir adam varken
böyle bir kadro varken
okan hoca benim gibi milyonlarca taraftara güven vermiyor
acaba bir fırsatımı kaçırıyoruz diye sorgulatıyor bize aynı hamzada yaşadığımız gibi

inşallah sonu benzemez!

Hamza Hamzaoglu ile Okan hoca’in herhangi bir benzerligi yok,bu sacmalik

Öyle bir benzerlik olsa kadro da ne zaha olurdu ne ziyech ne de bir baskasi

Yanlis bir benzetme

Gelelim diger meseleye

Bu takimi sampiyon yapan Okan hoca,bahsettigin transferlerin tamami sampiyonlar ligi faktörü ile geldiler

Bizzat Erden Timur dedi bunu

13. Olmus ve avrupa’si olmayan bir takima oyuncular gelmek istemiyor demisti

Oyuncularin transferinde bile dolayli yoldan katkisi var hocanin cünkü bu takimi sampiyon yapti

Istedigin kadar bok la veya basariyi baskalarina ver,bu takimi sampiyon yapan Okan hocadir yani onun basarisidir en büyük pay Okan hocanin

Nankörlük yapiyorsun

Hamza Hamzaoglu ile Okan hoca’in herhangi bir benzerligi yok,bu sacmalik

Öyle bir benzerlik olsa kadro da ne zaha olurdu ne ziyech ne de bir baskasi

Yanlis bir benzetme

Gelelim diger meseleye

Bu takimi sampiyon yapan Okan hoca,bahsettigin transferlerin tamami sampiyonlar ligi faktörü ile geldiler

Bizzat Erden Timur dedi bunu

13. Olmus ve avrupa’si olmayan bir takima oyuncular gelmek istemiyor demisti

Oyuncularin transferinde bile dolayli yoldan katkisi var hocanin cünkü bu takimi sampiyon yapti

Istedigin kadar bok la veya basariyi baskalarina ver,bu takimi sampiyon yapan Okan hocadir yani onun basarisidir en büyük pay Okan hocanin

Nankörlük yapiyorsun

Bu takimi Okan hoca mi yapti tek basina boyle bir anlam cikiyor da... Eger boyleyse sonuna kadar katilmiyorum. Ama evet aslan payindan biri ne olursa olsun hocanindir da. Ama o kadar da degil.

O degilde bizi kupada başak macinda eleyen kadir sağlamı vermişler. Komedi gibi ulke

hamza feneri yenmedi

yalan yanlış bilgilerle ortalığı karıştırmayalım

göte bala 1-0 galibiyetlerle aldı şampiyonluğu

okan hocanın yaptığı etki ile karşılaştırmak en hafif tabirle nankörlük

Geçen seneki başarıda Erden Timurla Icardi’nin payı Okan Buruk’tan kesinlikle fazladır.

Birisi ciddi emekle takımı baştan başa değiştirdi, önemli oyuncuları ikna etti, cebinden önemli paralar harcadı, diğeri hemen hemen tüm derbileri çözdü.

Ligin üstünde ve hatta en iyi kadrosu bizdeydi geçen sene de, oyunculara uyum sağlatmak tabii ki önemlidir ama gelen oyuncular da genel olarak egosuz ve karakterlilerdi. Icardi ise X faktör oldu.

hamza feneri yenmedi

yalan yanlış bilgilerle ortalığı karıştırmayalım

göte bala 1-0 galibiyetlerle aldı şampiyonluğu

okan hocanın yaptığı etki ile karşılaştırmak en hafif tabirle nankörlük
Orda da ana aktör Sneijderdi son 6 maçta ama göte bala hiç bir takım 6 maç üst üste kazanamaz hele de baskının tavan olduğu anda.

Prandelli’nin çökerttiği takımı en azından bir yapıyla ayağa kaldırmak da başarıdır ne olursa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt