GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sevinirim. @Can BÜYÜK bahsedince incelemiştim, epey sayıda futbol takımına çok güzel tasarımlı formalar yapıyorlar, hem değişiklik olur, hem kalite yüksek...1. NB 2. Nike diyorum...Adidas ve Puma seçenek olmamalı...
İmkan ihtimali olacağını sanmıyorum bir de bahsedilen paralara. Yeni anlaşmada senelik nakit 4 milyon civarı verilir. Satacağımız forma ve yan ürünlerden alınan pay artar. 500 bin forma falan satarsak iyi para kazanırız.

gs sözlük'te bir yazar new balance haberi yalan demiş.
puma ile anlaşma tamamış

Fatih Terim Fiorentina'da dönüyor.Hayır olsun.Yeni maceralar .

İmkan ihtimali olacağını sanmıyorum bir de bahsedilen paralara. Yeni anlaşmada senelik nakit 4 milyon civarı verilir. Satacağımız forma ve yan ürünlerden alınan pay artar. 500 bin forma falan satarsak iyi para kazanırız.
Rakamlar hakkında bir bilgim yok ama NB ratingi yüksek kulüplere de forma yapıyormuş, üşendim şimdi arayıp bulmaya. Diğerlerinin verdiğini onların da vermesi şaşırtıcı olmaz. Gördüklerimin hemen hepsi çok güzel ve özgün tasarımlar. Hele Adidas' ın üçlü şeridinden aşırı bıkkınlık geldi...

Rakamlar hakkında bir bilgim yok ama NB ratingi yüksek kulüplere de forma yapıyormuş, üşendim şimdi arayıp bulmaya. Diğerlerinin verdiğini onların da vermesi şaşırtıcı olmaz. Gördüklerimin hemen hepsi çok güzel ve özgün tasarımlar. Hele Adidas' ın üçlü şeridinden aşırı bıkkınlık geldi...
NB, Türkiye pazarına yatırım yapacağını pek sanmıyorum.

resim_2023-09-25_190451336.webp

Ne zaman görsem Demirbay bir şeyler anlatıyor, dinleyenler arasında Aktürkoğlu da oluyor. Demirbay muhabbeti iyi birine benziyor, çabuk uyum sağladı galiba...

Çok sevinirim. @Can BÜYÜK bahsedince incelemiştim, epey sayıda futbol takımına çok güzel tasarımlı formalar yapıyorlar, hem değişiklik olur, hem kalite yüksek...1. NB 2. Nike diyorum...Adidas ve Puma seçenek olmamalı...

Adidas'ı sevmem ve hatta beğenmem bile ama Puma ile kıyaslayınca Adidas kalite olarak bunlara uçurumlar kadar fark atar. Yani Puma o kadar rezil bir şey.

Şahsen ben her zaman Nike ile devam edilmesinden yanayım ama olmuyorsa NB güzel seçim olabilir. Zira ne Puma ne de şu Castore mi ne haltsa kalite olarak beklentileri karşılayamazlar. Adidas ise Puma ve Castore'ye kıyasla kötünün iyisi olur ancak.

Bir kaç istisna formalar dışında ben Nike'tan çok memnunum.

Adidas'ı sevmem ve hatta beğenmem bile ama Puma ile kıyaslayınca Adidas kalite olarak bunlara uçurumlar kadar fark atar. Yani Puma o kadar rezil bir şey.

Şahsen ben her zaman Nike ile devam edilmesinden yanayım ama olmuyorsa NB güzel seçim olabilir. Zira ne Puma ne de şu Castore mi ne haltsa kalite olarak beklentileri karşılayamazlar. Adidas ise Puma ve Castore'ye kıyasla kötünün iyisi olur ancak.

Bir kaç istisna formalar dışında ben Nike'tan çok memnunum.

puma ve kalite konusu çok gündem oluyor da city mesela kalitesiz forma mı yaptırıyor bu pumaya

biraz abartı geliyor bu iş

bilmediğimden soruyorum

Kim fazla para veriyorsa formayı ona yaptıralım. Başlayacam kalitesine ıvırına zıvırına... bize para lazım para...

puma ve kalite konusu çok gündem oluyor da city mesela kalitesiz forma mı yaptırıyor bu pumaya

biraz abartı geliyor bu iş

bilmediğimden soruyorum
Mesela Fenerin formaları gördün mü 2-3 senedir. Bence rezil.

Göğsünde reklam üstünde City, Fener, BVB (Dortmund) falan yazan formalar hayatımda gördüğüm en kötü forma tasarımlarından biriydi.

Mesela benim 2 tane Gladbach formam var Puma olan. Takımı desteklemek için aldım ama tasarım ve kalite olarak kesinlikle iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt