GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocayi cok elestirdim simdiye kadar birazda övelim
sezarin hakki sezara

2 macdir dogru isler yaptigini belirtmek isterim

takimda ise arkadaslik, hava, yardim gibi önemli hususlar iyiye yönlenmis durumda

taktik olarak son 2 macda toplam 3 sistem degistirdi ki bunu cok cok nadir yapardi
en azindan denedi
belli ki elestirilere kulak asmis bu hususda

mertensin son 25-30 dakika girmesi gerektiginide anladiginda pek sorun kalmayacak gibi

takimi 2 macdir begeniyorum rakiplerden bagimsiz
2 macdir set denemelerimiz var
birde bu mac set-gecis-set-gecis yaptik
ve bunu bilincli birsekilde yaptik ki bence bu cok cok degerli
istedigimiz an her iki macda da hem gecise hem sete dönebildik

gecisde genelde kerem son paslari verse isi cok farkli boyuta cikarirdik benim saydigim 7 tane gecis yedi kerem 2 tane mertens 1 tane olivera o son pas gelse müthis pozisyonlar olacakdi

setde ise angelinonun onemini gördük
angelino-zaha set oyununu muthis zenginlestirdiler

belli ki biryerlerden fikir almis hoca yoksa yapmadigi islerdi bunlar
özellikle set-gecis-set-gecislerine bayildim

bu cok iyi bir isaret
bu rakip takimin sana karsi hicbir önlem alamamasini saglar

plan b görmek umutlarimi yesertti
bu sekilde takim daha iyiye gider

tek eksik fizik kalitemiz onuda artik ne yapip edip duzeltmeli
gunde 2mi 3mü antreman yapar bilmem

Haberlerde ve daha sonra Erden Timur, Sarri kendisini bırakmadı demişlerdi ve burada ve Twitter'da inanmayan çoktu ama doğruyu söylemişler. Vecino'nun bence ciddi yararı olurdu ama yine de o maliyetlere olmadığına sevindim çünkü faydalı olacaksa bile 1 yıl olurdu sonra fiziksel düşüşü ile birlikte yine orta saha arıyacaktık ve Vecino'ya toplam 10-11 milyon euro bağlamış olacaktık.

Zaniolo'da kendi gitmek istemiş belli ki. Tete Rashica'nın ikamesi iken Ziyech'te Zaniolo'nun ikamesiymiş belli ki.

Zaniolo'da kendi gitmek istemiş belli ki. Tete Rashica'nın ikamesi iken Ziyech'te Zaniolo'nun ikamesiymiş belli ki.

Her oyuncu Türkiye'den Epl'e gitmek ister. Yerlileri bile tutamiyorsun. Bizde sıçrama tahtası olarak iş yapmalıyız. Böyle satışları cogaltabilirsek genç yetenekler için cazip bir seçenek olabiliriz.

Her oyuncu Türkiye'den Epl'e gitmek ister. Yerlileri bile tutamiyorsun. Bizde sıçrama tahtası olarak iş yapmalıyız. Böyle satışları cogaltabilirsek genç yetenekler için cazip bir seçenek olabiliriz.
Mostafa, Zaniolo, Yunus gibi oyuncuların iyi performans göstermesi gelecekte oyuncu satarken de elimizi güçlendirir. Şu alt yapı için projelerde hayata bir an önce geçse de o konuda da bir atılım yapmış olsak ve 3-4 sene sonra sonuçlarını görmeyi beklesek keşke.

Mostafa, Zaniolo, Yunus gibi oyuncuların iyi performans göstermesi gelecekte oyuncu satarken de elimizi güçlendirir. Şu alt yapı için projelerde hayata bir an önce geçse de o konuda da bir atılım yapmış olsak ve 3-4 sene sonra sonuçlarını görmeyi beklesek keşke.
Sevilla Avrupa ligini alırken keşke Marcao sakat olmayıp sahada oynayıp iyi bir performans sergileseydi bu sene başı Nelsson için sıraya girebilirlerdi.

Son düzenleme:
Playoff olması için ligdeki takım sayısını 16 ya falan düşürmeleri lazım. 16 takımlı lig ve ilk 6 takım arasında playoff olabilir mesela.
Buda olabilir ama 40 maç olur sanki 14 takım olursa 13+13 = 26 maç sezonda ilk 6 sırada 5+5 = 10 maç toplamda 36 maç daha ideal oluyor. Eskiden 20 takım olsun istiyordum ama şu rezalet lig seviyesini gördükten sonra aşırı fazla geliyor rakiplerin maçlara bile bakasım yok. Belki play off'a girilirken puanlar 2'ye bölünmeyip direk hangi puan varsa o puanla başlanabilir daha adaletli olur 2'ye bölmek biraz saçma geliyor.

Playoff olması için ligdeki takım sayısını 16 ya falan düşürmeleri lazım. 16 takımlı lig ve ilk 6 takım arasında playoff olabilir mesela.
Ne play off u yav. Dandik liglerin uyguladığı şeyi düşünmek bile saçmalık. ifb şampiyon olsun diye yine ülke futbolunun ırzına geçiyorlar

Yakın zamana kadar kıymetini bilememişiz; 18 takımlı normal lig usulünden daha iyisi yok. Takım sayısı artınca hem kalite düşüyor, hem fikstür aşırı yoğunlaşıyor. Aslında 16 takım daha da ideal ama bu defa da yayın gelirleri artsın bahanesiyle play-off filan karıştırabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt