GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%60larla oynadığımızı düşünüyorum fenere baktığımızda max performansla oynuyorlar, bu ligin dinamiklerini bilen herkes işin nereye varacağını bildiği için rahattır...

geçtiğimiz sezona kıyasla daha basit bir şampiyonluk olacak bizim adımıza, hele şu Avrupa’da ki durumumuz netleşsin, sonuncu mu olacağız, 3.mü olacağız, ondan sonrası basit

Bende boyle dusunuyorum. Varsaydi da bastan derlerdi onceki sezonlarda oldugu gibi bizde bunu bilirdik. Bilakis, para var, sponsorlar istahli, elimiz guclu diye aciklama yaptilar. Bende buna kiziyorum.
Adam net açıkladı. Eğer limitimiz yok deseydik oyuncular kulüpler bizimle konuşmazdı o yüzden bunu açıklayamazdık diye açıkladı. Szymanski ise daha İcardi alınmadan önceydi. İcardi transferi bonservis verecek limitimizi bitirdi aslında. Szymanski alınsaydı belki apar topar Nelsson falan satılacaktı daha sonra İcardi'yi de almak için. Szymasnki ile ilgilenildiği zaman limit vardı zaten, İcardi geldikten sonra özellikle bonservis olarak limitte zora düştük.

1695992026370.webp

O dönemler bu kadroda olmayan Çelebiçin de olduğu Sarıyer bize ne ters gelirdi.

Eyleme dokebilirmiyim bilmiyorum ama en büyük isteğim şu Koç'un fenerden ağlaya zirlaya gittiğini görmek istiyorum sonrasında da futbolla bağımi bu ülke anlamında tamamen kesmek ama şu herifin büyük patlayip parasıyla rezil olduğunu görmek istiyorum

Eyleme dokebilirmiyim bilmiyorum ama en büyük isteğim şu Koç'un fenerden ağlaya zirlaya gittiğini görmek istiyorum sonrasında da futbolla bağımi bu ülke anlamında tamamen kesmek ama şu herifin büyük patlayip parasıyla rezil olduğunu görmek istiyorum
Bencr bizim 5. Yıldızı görmeden gitmemeli

Leipzig Max Eberli kovmus. Herhalde Spor Genel Müdürü olarak Bayern Münchene gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt