- 11 Aralık 2009
- 18.377
- 11.166
- 1.998
Dur hele nereye yav?..FB medyada her daim şişirilir, yeni bir şey değil...Burası antuya dönmüş. Foruma veda etmenin vakti gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur hele nereye yav?..FB medyada her daim şişirilir, yeni bir şey değil...Burası antuya dönmüş. Foruma veda etmenin vakti gelmiş.
Yav onu biliyoruz zaten her sezon feneri şişirme şenlikleri var da ne zaman bı spor kanalı acsam fb konuşuyorlar ulan açaba denk mi geliyor diyorum hep aynı Spor kanalları izlenmez oldu artık.Dur hele nereye yav?..FB medyada her daim şişirilir, yeni bir şey değil...
Bu tribünler bizimkilere 5 çeker
Kızgın Gs tribünü Memedimyok yav kizgin bir gs tribunu cok daha iyi On Nur'um
Kızgın Gs tribünü Memedim
bein ses mi kısıyorStattaki atmosferle tvdeki atmosfer arasında uçurum var
Öyle diyor herkes. ben en son berbat oynadığımız kayseri maçına gitmiştim 13.olduğumuz sezonda. O yüzden şu an bilmiyorum.Stattaki atmosferle tvdeki atmosfer arasında uçurum var
Anı yaşadığın için sana öyle geliyordur...Stattaki atmosferle tvdeki atmosfer arasında uçurum var
Öyle diyor herkes. ben en son berbat oynadığımız kayseri maçına gitmiştim 13.olduğumuz sezonda. O yüzden şu an bilmiyorum.
Bilet bulunmuyor anasını
bein ses mi kısıyor
Anı yaşadığın için sana öyle geliyordur...