Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Şampiyonluk hayati önem taşıyor. fenerle CL gelirini paylaşma niyetimiz yok. Biz şampiyon olup bunlar seri başı bir takıma elenecek. Cukka bize kalacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi biz onu beklettik.Pawades için çok bekledik. Boşuna bekledik.
Erden Timur: "Paredes ve kulübü diğer alternatiflerle de görüşüyor, bekliyoruz."Tam tersi biz onu beklettik.
Haklısın. Yönetim transferde hatalar yaptı. Daha iyi bir yönetim alternatifiniz olmadığı için bir şey diyemiyoruz. Umarım E. Timur şunu anlamıştır. Bu taraftir yıllardır tempolu orta sahaya hasret. Orta sahaya alacağın adamlar Tempolu olacak. Genç olacak. Umarım bunu anlamıştır. Demirbay alinmasa yine 4 milyona tempolu bir genç alinabilirdi. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki yıllarda düşüşte oyunculardan çıkıp yükselişte oyuncuları kadroya katmaliyiz.Transfer sezonu boyunca Paredes'in kararını beklediler, bu yüzden geriye hiç bir alternatif kalmadı. En azından Dominguez'i alabilirlerdi, o zaman 3 senedir form tutamamış Ndombele'nin form tutması icin dua etmezdik.
Erden Timur: "Paredes ve kulübü diğer alternatiflerle de görüşüyor, bekliyoruz."
Sonrası:
hepimiz paradesi bekledik diye düşündük ama erden bey açıkladı
asıl sorun bonservis verecek paranın olmaması idi
Demirbay ı yerli sayıldığı için aldı. Keyfinden değilHaklısın. Yönetim transferde hatalar yaptı. Daha iyi bir yönetim alternatifiniz olmadığı için bir şey diyemiyoruz. Umarım E. Timur şunu anlamıştır. Bu taraftir yıllardır tempolu orta sahaya hasret. Orta sahaya alacağın adamlar Tempolu olacak. Genç olacak. Umarım bunu anlamıştır. Demirbay alinmasa yine 4 milyona tempolu bir genç alinabilirdi. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki yıllarda düşüşte oyunculardan çıkıp yükselişte oyuncuları kadroya katmaliyiz.
Parades mi kaldı bizimkiler sezon başı teklif yaptılar sonra başka oyunculara yöneldi. Bizim asıl hedef amrabat'tı erden timur da açıkladı bunu şampiyonlar ligine kalmamız kesin olmadığı içinde limit konusunda sıkıntılıydık alamadık son gün manu araya girdi aldı oyuncuyu.Transfer sezonu boyunca Paredes'in kararını beklediler, bu yüzden geriye hiç bir alternatif kalmadı. En azından Dominguez'i alabilirlerdi, o zaman 3 senedir form tutamamış Ndombele'nin form tutması icin dua etmezdik.
Roma'nin Paredes icin verdigi parayı Demirbay icin Leverkusen'e verdik.
Erden bu açıklamayı ne zaman yaptı. Genel aciklama mi Paredesle ilgili mi söyledi.
Paredes kötü oynuyor zaten Roma'da. Çok da üzülmedim açıkçası gelmediğine. Vecino'yu isterdim ama.Roma'nin Paredes icin verdigi parayı Demirbay icin Leverkusen'e verdik.
Fener her zaman fenerdir hiç değişmez 38 de 38 de yapsa bizi suçlar mağdur olur iftira atar bel altı vurur.bu arada fb illaki herhangi bir sezonda şampiyon olacak. sonsuza kadar şampiyon olamayacak değiller.
ancak benim katlanamadığım, bel altı rekabet etmeleri. vallahi yeter ya, bak mis gibi kadro kurmuşssun 7/7 başlamışsın ne güzel. ulan 5-0 kazandığın maçtan sonra hashtag kasıp algı yapmak, yöneticiler düzeyinde gs'a laf atıp hakem eleştirmek nedir. bir salın bizi yaaaa.
bak bjk maçında bildiğin skandal yaşandı kimsenin umurunda değil.
resmen keşke ligde hiç olmasalar ya. adamları geçen sene iki maçta da çoluk çocuk yener gibi yendik, onu bile zerre istemiyorum. gs'ın bunlarla aynı ligde bu şekilde rekabet etmesini, oyuncuların aynı sahaya ayak basmalarını bile istemiyorum.
normal şartlarda futbol izlemek istiyorum lan normal maç yaw :/
Parades sana gelmek istemedi. Kerem yerli sayıldığı için alındıRoma'nin Paredes icin verdigi parayı Demirbay icin Leverkusen'e verdik.
Harcama limiti son gün açıldı CL den gelen para ile dedi. Eğer 1 gün önce o imkanımız olsaydı Amrabat ı almıştık dedi.Erden bu açıklamayı ne zaman yaptı. Genel aciklama mi Paredesle ilgili mi söyledi
Bonservis verecek paramızın olmayip son günlerde davinsona 9.5m harcamamiz biraz tuhaf geliyor, ama oyle dediyse eyv.
İddialara göre 6m vermek üzereydik. Sofyan için de para harcayaktik
Evet ama buna rağmen doğru bir transfer diyemiyorum. Berkan henüz gitmemişti.Demirbay ı yerli sayıldığı için aldı. Keyfinden değil
Berkan gitmese bile yerli oyuncu ihtiyacın vardı. Kdb yi beğenirsin ya da beğenmezsin ama transfer politikasında yerli oyuncu vardı.Evet ama buna rağmen doğru bir transfer diyemiyorum. Berkan henüz gitmemişti.